Nina Dobrev i Austin Stowell są razem?


Stowell DobrevNina Dobrev (26 l.) długo nie mogła otrząsnąć się po rozstaniu z byłym partnerem. Jednak teraz znalazła nową miłość!
Gwiazda „Pamiętników wampirów” dosyć długo przeżywała rozstanie z Ianem Somerhalderem, którego poznała na planie serialu. Kiedy on znalazł sobie nową partnerkę i nawet zdążył się ożenić, ona dalej była singielką.
Jednak wszystko wskazuje na to, że Nina w końcu zakochała się na nowo! Jej wybrankiem miałby być Austin Stowell (30 l.), amerykański aktor.
W środę wieczorem para została ponownie przyłapana razem!
W zeszłym tygodniu oboje uczestniczyli w kolacji z fanami, a wcześniej wspólnie pojechali na wyścig Indianapolis 500.
„Nina jest szczęśliwa, że czas może spędzać ze swoim nowym chłopakiem” – mówi magazynowi „People” znajomy aktorki.
Wygląda na to, że zaczyna się nowy rozdział w życiu Dobrev. To najwyższy czas, aby skończyła żyć przeszłością i zaangażowała się w nowy związek?
źródło: pomponik.pl
Biografia Niny
Nina Dobrev (właśc. Nikolina Dobrewа, ur. 9 stycznia 1989 w Sofii) – aktorka i modelka pochodzenia bułgarskiego. Znana głównie z roli Eleny Gilbert oraz Katherine Pierce w serialu Pamiętniki wampirów.
Kiedy miała dwa lata, jej rodzina przeprowadziła się do Kanady, od tamtej pory dorastała już w Toronto. Od najmłodszych lat okazywała wielkie zainteresowanie tańcem, gimnastyką, muzyką i teatrem. Często przyjeżdża do Europy, aby odwiedzić rodzinną Bułgarię.
W 2001 roku zadebiutowała na małym ekranie w serialu Degrassi: Nowe pokolenie jako Mia. Jej debiut filmowy to Daleko od niej z 2004. Duży rozgłos przyniosła jej rola Eleny w serialu Pamiętniki wampirów, ekranizacji serii książek Pamiętniki wampirów napisanych przez L. J. Smith.
Była związana z Ianem Somerhalderem, z którym rozstała się w maju 2013 roku.
Filmografia
Aktorka
2014: The Orginals – jako Tatia Petrova
2014: Udając gliniarzy – jako Josie
2012: Charlie – jako Candace
2011: Arena − jako Lori, żona Davida
2011: Współlokatorka (The Roommate) – jako Maria
2009 – 2015: Pamiętniki wampirów (The Vampire Diaries) – jako Elena Gilbert/ Katherine Pierce/ Amara
2009: Chloe – jako Anna
2009: Miasto w Raju: Degrassi jedzie do Hollywood (Paradise City: Degrassi Goes Hollywood) – jako Mia Jones/Park Bom
2008: The American Mall – jako Ally
2008: Uważaj na wilkołaka (Never Cry Werewolf) – jako Loren Hansett
2007: Sekret mojej córki (My Daughter’s Secret) – jako Justine Dysert
2007: Za młodzi na ślub (Too Young to Marry) – jako Jessica Carpenter
2007: Poeta (The Poet) – jako Rachel Stweart
2007: Taniec ostatniej szansy (How She Move) – jako Tall Britney
2007: Ulotne fragmenty (Fugitive Pieces) – jako Bella
2006: Daleko od niej (Away from Her) – jako Monica Anabell
2006–2009: Degrassi: Nowe Pokolenie (Degrassi: The Next Generation) – jako Mia Jones/Marrty
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Dodaj komentarz