Magdalena Waligórska i Mateusz Lisiecki są razem


waligorska-lisieckiMagdalena Waligórska (34 l.) na jednej z ostatnich imprez pochwaliła się swoim nowym partnerem!
Życie uczuciowe 34-letniej gwiazdy „Rancza” jest zagadką od dawna. Kilka miesięcy temu aktorka przyłapana została nad morzem z Wojciechem Błachem. Wcześniej zaś łączono ją z biznesmenem Ryszardem Jurczewskim, byłym partnerem aktorki Edyty Olszówki.
Waligórska jednak konsekwentnie milczała na temat swych relacji z mężczyznami. Aż do teraz.
Na Balu Dziennikarzy aktorka pojawiła się w towarzystwie nowego partnera – Mateusza Lisieckiego (28 l.), znanego m.in. z epizodów w serialach „Na Wspólnej”, „Ojciec Mateusz”, „Teraz albo nigdy”.
Para chętnie pozowała fotoreporterom do zdjęć, czule się obejmując.
Czyżby aktorka wreszcie została trafiona strzałą Amora?
źródło: pomponik.pl
Biografia Magdaleny
Magdalena Waligórska (ur. 5 stycznia 1981 w Jędrzejowie) – polska aktorka teatralna i filmowa.
Absolwentka PWST we Wrocławiu, którą ukończyła w 2007. Studiowała wiedzę o teatrze w Akademii Teatralnej w Warszawie. Przed rozpoczęciem studiów grała w filmach i serialach, głównie epizody, m.in. w filmie Romana Polańskiego Pianista, w serialach Klan, Na dobre i na złe. Szerzej znana publiczności stała się od czasu wystąpienia w roli barmanki Wioletki w serialu Ranczo.
Filmografia
2005: Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście seria III odc.14, jako aktorka
2005–2007: Pitbull seria II odc.17, jako Irka
2006: Dwie strony medalu odc.25, jako pracownica stacji benzynowej
2006: Egzamin z życia odc.59, jako wolontariuszka
2006: Królowie śródmieścia, jako Patrycja
2006: M jak miłość odc.397, jako ekspedientka
2006: Mrok odc.8, jako Magda
2006: Na dobre i na złe odc.276,278,280, jako Iwona Osiak
2006: Rodzina zastępcza odc.238, jako Magda
2006: U fryzjera odc.8, jako dziewczyna
2006-2013: Ranczo jako barmanka Wioletka
2006: Bezmiar sprawiedliwości jako kuchanka Kutra (odc. 1)
2007–2008: Pierwsza miłość, jako Tatiana Witebska
2007: Ranczo Wilkowyje jako barmanka Wioletka
2007: Biuro kryminalne odc.29, jako Beata Koniecpolska
2007: Faceci do wzięcia odc.30, jako Dzidzia
2007: Testosteron, jako świadkowa Patrycji
2007: Odwróceni odc.3, jako protokolantka
2007: Niania odc.57, jako pielęgniarka
2007: Halo Hans! odc.11, jako zakonnica
2008: BrzydUla odc.32, jako Anita Bergman, asystentka Terleckiego
2008: Ile waży koń trojański?, jako Żaneta, kochanka Darka
2009: Plebania, jako aktorka Oliwia Borzycka
2009: Ślepy traf, jako Amanda
2009: Ojciec Mateusz odc.30, jako kobieta okradająca Możejkę
2009: Randka w ciemno, jako Magda
2010: Szpilki na Giewoncie odc. 9, jako seksbomba
2010: 1920. Wojna i miłość, jako kobieta w dorożce
2010: Optymista, jako studentka
2010: Samo Życie, jako prostytutka
2011: Ojciec Mateusz odc.78, jako Joanna Czarnocka
2011: Los numeros, jako dziewczyna z baru
2012: Na dobre i na złe, jako Izabella Rutka
2012: Big Love, jako blondyna
2012: Antyterapia, jako Iwona
2013: Przyjaciółki, jako ciężarna klientka (odc. 21)
2014: Prawo Agaty, jako Żaneta Wilk (odc. 63)
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)
Biografia Mateusza
data urodzenia: 1987
Ukończył Akademię Teatralną w Warszawie.
wzrost: 178 cm
Filmografia
2010 Victoria znaczy zwycięstwo Victorious (serial TV 2010 – 2013) Russ (głos) (polski dubbing)
2008 Teraz albo nigdy! (serial TV 2008 – 2009) Wyrostek
2008 Wydział zabójstw (serial TV 2008 – ) Piotr Olszewski
2008 Ojciec Mateusz (serial TV 2008 – ) Uczeń (niewymieniony w czołówce)