Kasia Glinka i Jarosław Bystry pokazali się razem


Glinka i JaroslawKatarzyna Glinka (38 l.) jest zakochana! Jej wybrankiem okazał się Jarosław Bystry, z którym oficjalnie wystąpiła na jednej z imprez.
Aktorka od dwóch lat jest w szczęśliwym związku z niejakim Jarosławem.

Co ciekawe, do tej pory zakochani ukrywali swój związek. Nie pokazywali się razem na publicznych imprezach, a Glinka przeważnie nie chciała opowiadać o swoim uczuciu w wywiadach.

Coś się jednak zmieniło i przyszli razem na otwarcie Teatru Kwadrat.

Fotoreporterzy nie przegapili takiej okazji i szybko zrobili “nowej” parze kilka zdjęć.

Z kolei w mediach zaczęło pojawiać się więcej informacji na temat tego, kim jest wybranek Glinki.

Okazuje się, że mężczyzna to instruktor WOPR i menedżer w dużej firmie.

Ma niezliczoną ilość pasji, a jedną z nich jest historia Dalekiego Wschodu.

To, według magazynu “Flesz”, miało urzec aktorkę.

“Kasia uwielbia ludzi z pasją, dynamicznych i ambitnych, a Jarek właśnie taki jest” – opowiada znajoma Glinki.

Skoro tak bardzo jest zakochana, to dlaczego ukrywała ten związek? Powód jest zaskakująco prosty.

“Nie chciała zapeszyć. Kiedy wychodziła za Przemka Gołdona, była przekonana, że to miłość na zawsze. Okazało się jednak inaczej” – twierdzi koleżanka artystki.

Dodaje, że to nie jakiś zwykły romans, a poważna relacja oparta na wielkim uczuciu.

Para miała zamieszkać razem, a syn Glinki bardzo polubił nowego ukochanego mamy.
źródło: pomponik.pl

Biografia Katarzyny

Katarzyna Glinka (ur. 19 kwietnia 1977 w Świdnicy[1]) – polska aktorka filmowa i teatralna.
Wychowywała się w Dzierżoniowie, gdzie ukończyła II Liceum Ogólnokształcące i Państwową Szkołę Muzyczną I stopnia. W 2001 ukończyła Wydział Aktorski Państwowej Wyższej Szkoły Filmowej, Telewizyjnej i Teatralnej w Łodzi. W teatrze debiutowała 23 lutego 2002 w Teatrze im. Stefana Jaracza w Olsztynie. Od 2003 mieszka w Warszawie. Znana jest również jako twarz reklamowa stacji Canal+. W 2007 brała udział w pierwszej edycji programu Gwiazdy tańczą na lodzie, zajęła 3 miejsce. Od września 2008 wraz z Robertem Gonerą prowadzi polską edycję teleturnieju Fort Boyard. Jako Hesia występuje w warszawskim Teatrze Polskim w sztuce Dulscy Z.O.O. Brała udział w XI edycji programu Tańca z gwiazdami, zajęła 2. miejsce z Stefanem Terrazzino przegrywając z Julią Kamińską w odcinku finałowym.

W 2010 roku zajęła pięćdziesiąte pierwsze miejsce w rankingu Forbes na sto najcenniejszych gwiazd polskiego show-biznesu[2].

Jest zamężna z Przemysławem Gołdonem, z którym ma syna Filipa urodzonego w 2012.[3]

Filmografia
2012: Holy Motors
2011: Wyjazd integracyjny, jako modelka Gabi
2011: Och, Karol 2, jako Adrianna
2009: Od pełni do pełni, jako Lenka
2009–2010: Tancerze, jako Roma
od 2007: Barwy szczęścia, jako Kasia Górka
2007: Dlaczego nie!, jako recepcjonistka
2006–2007: Pierwsza miłość, jako salowa Justyna Zarzecka
2006: Francuski numer, jako przyjaciółka Magdy
2006: My Baby, jako Jola, przyjaciółka Zosi (w produkcji)
2005: Zakręcone, jako Celina
2005: Kryminalni, jako Klaudia (gościnnie)
2004–2005: Na dobre i na złe, jako pielęgniarka Karina (gościnnie)
2004: Panienki, jako Celina
2003: Lokatorzy, jako Iga Morawska (gościnnie)
2003: Seria II Kasia i Tomek, jako Panna (głos) (gościnnie)
2002: Szpital na perypetiach, jako pielęgniarka Aśka „Nowa” (gościnnie)
2002–2003: Samo Życie, jako Justyna, dziewczyna barmana Czarka
2002–2004: Klan, jako Dominika Szulc, koleżanka Agnieszki i Tomka ze studiów
2002: M jak miłość (odc. 58), jako pracownica baru – obok Izy (Maja Hirsch)

Polski dubbing
2010: Megamocny – Roxanne
2009: Dzwoneczek i zaginiony skarb
2008: Dzwoneczek – Mgiełka
2003: Dziewczyny i miłość

Programy rozrywkowe
2007: Gwiazdy tańczą na lodzie – I edycja, w parze z Łukaszem Dzióbkiem zajęła III miejsce
2008: Fort Boyard – prowadząca z Robertem Gonerą
2010: Taniec z gwiazdami – XI edycja , w parze z Stefano Terrazzino zajęła II miejsce

Nagrody i wyróżnienia
2003: laureatka konkursu „Z Cinema do Cannes”.
2001: nagroda (wyróżnienie jury) za rolę Venticello II w Amadeuszu Petera Shaffera w reż. Waldemara Zawodzińskiego na XIX Festiwalu Szkół Teatralnych w Łodzi
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 474 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wykonaj poniższe zadanie *