Anna Powierza wyjawiła powód rozstania z Łukaszem


Anna PowierzaZnana z serialu “Klan” Anna Powierza (36 l.) nie chciała być męczennicą, która dla dobra dziecka tkwi w nieudanym związku. Wybrała rozstanie!

Wiele par wierzy, że przyjście na świat dziecka scementuje ich związek. Niestety, czasem dzieje się odwrotnie. Taki los spotkał aktorkę Powierzę i jej partnera życiowego, Łukasza.

– Narodziny córki zmieniły wszystko na gorsze. Zaczęły się nerwy i konflikty, których wcześniej nie było – opowiada aktorka “Twojemu Imperium”.

– Oboje myśleliśmy, żeby pójść na terapię dla par, ale nie zdążyliśmy. Pewnego dnia pokłóciliśmy się tak bardzo, że Łukasz spakował się i wyprowadził.

Anna już od dwóch miesięcy mieszka tylko z córką Hanną. Co ciekawe, rozstanie poprawiło jej relacje z partnerem.

– Łukasz zamieszkał niedaleko, regularnie nas odwiedza, bawi się z Hanią i opiekuje się nią – mówi gwiazda “Klanu”. Jednak podkreśla, że o ponownym zejściu się z Łukaszem nie ma teraz mowy.

– Nie jestem osobą, która dla dobra dziecka będzie tkwić w związku, który nie daje szczęścia. Wrócimy do siebie tylko wtedy, jeżeli naprawdę będziemy chcieli być rodziną. Na razie za wcześnie wierzyć, że tak się stanie.
źródło: pomponik.pl

Biografia Karoliny

Anna Powierza (ur. 18 grudnia 1978 w Warszawie) – polska aktorka i modelka.

Jest absolwentką Akademii Teologii Katolickiej w Warszawie na wydziale filozofii i historii sztuki. Jako modelka występowała w sesjach rozbieranych do czasopism takich jak: „Playboy” czy „CKM”.
Literatura

Anna napisała książkę pod tytułem Jak zostać sławną. Opowiada ona o Izie, którą wyrzucono z lokalnego radia. Dziewczyna decyduje się na wyjazd do Warszawy. W tym czasie dostaje rolę w serialu i jej życie zmienia się. O książce wypowiadała się Joanna Chmielewska nazywając ją „uroczą i godną polecenia”[1].

Filmografia
Filmy fabularne
1994: Panna z mokrą głową – koleżanka Irenki
1995: Awantura o Basię – Kicia
1995: Nic śmiesznego – Ania
1996: Panna Nikt – Ewa
1998: Złoto dezerterów – Oleńka
1999: Ajlawju – córka Gosi
2001: Listy miłosne – salowa
2002: Dzień świra – uczennica Adasia
2005: Inheritance – Ewa

Seriale
1994: Panna z mokrą głową − koleżanka Irenki (odc. 6)
1994–1995: Spółka rodzinna – Marta
1995: Sukces – Beata
1996: Awantura o Basię − Kicia
od 1997: Klan – Czesława Kot-Kurzawska
1998: Klasa na obcasach – Filipinka
1999: Policjanci – Justyna
2000: Izabela – Miki
2005: Klinika samotnych serc – Bronka Staszczuk
2006: Kochaj mnie, kochaj – Anna Jaskółka

Gwiezdny Cyrk
Brała udział w pierwszej edycji programu Gwiezdny Cyrk. Dotarła do finału, gdzie zajęła 2 miejsce przegrywając z Kamilą Porczyk.
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 512 razy, 1 wizyt dzisiaj)