Zofia Zborowska i Mario Palto są parą

zofia-zborowskaZofia Zborowska (27 l.) pod koniec października oficjalnie ogłosiła swój nowy związek.

“Czuję się jakbym znowu miała 14 lat” – wyznała przyjaciołom.

Jak zdradzają “Na Żywo” jej znajomi, młodsza córka Wiktora Zborowskiego i Marii Winiarskiej (63 l.) spotyka się z bogatym biznesmenem z branży odzieżowej, Mario Palto.

Rodzice oczywiście cieszą się szczęściem córki, ale w głębi serca obawiają się, że stracą bliski kontakt z Zosią, tak jak przed laty z jej starszą siostrą Hanią.

Hanna po skończeniu studiów prawniczych wyjechała na stypendium do Hiszpanii, gdzie poznała przystojnego Brazylijczyka, Daniela Nevesa.

Wzięli ślub, urodziła im się córeczka Nina. Młodzi zamieszkali w Brazylii. To znacznie ograniczyło kontakty rodzinne.

“Na razie jestem, niestety, dziadkiem wirtualnym.

Mój kontakt z wnuczką ogranicza się do rozmów przez skype’a i oglądania filmów przesyłanych mi przez Hanię e-mailem” – żalił się Zborowski w jednym z wywiadów.

Wiktor liczył, że przynajmniej młodsza z córek pójdzie w jego ślady i przejmie aktorską pałeczkę.

Wszystko było na dobrej drodze, bo Zośka ukończyła szkołę teatralną. Zagrała nawet wspólnie z ojcem.

Teraz jednak wiele może się zmienić, bo trudno sobie wyobrazić aby milioner porzucił dla ukochanej swoje biznesy i przeprowadził się do Polski.
źródło: pomponik.pl

Biografia Zofii

Jest córką Marii Winiarskiej i Wiktora Zborowskiego.
W 2010 r. ukończyła Akademię Teatralną w Warszawie.

Filmografia
aktor
filmy
2013 Sierpniowe niebo. 63 dni chwały “Sarna”
2012 Kanadyjskie sukienki Teresa Michalska, żona Adama
2010 Robert Mitchum nie żyje Robert Mitchum est mort Sprzedawczyni na stacji benzynowej
2009 Miłość na wybiegu
Po kryjomu Córka
2008 Streak
1998 Złoto dezerterów Sara, córeczka Habera

seriale
2009 Przystań Beata Dębieńczuk
Akademia
1993-2000 Mordziaki Zosia Piotrowska

gościnnie
2010-2011 Daleko od noszy Jessica
Avengers: Potęga i moc The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes Abigail Brand (głos) (polski dubbing)
2008 Ojciec Mateusz Lekarka / Żaneta, dziewczyna Strąka
1999-2005 Lokatorzy Tancerka

(Odwiedzono 317 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *