Włodzimierz Matuszak i jego partnerka wybrali się w podróż


matuszak-nolbrzakKarolina Nolbrzak (35 l.) i Włodzimierz Matuszak (69 l.) postanowili odpocząć od codzienności w Azji.
Para jest ze sobą od kilku lat. Choć niewiele osób wierzyło, że ich związek przetrwa dłużej niż kilka miesięcy, oni nadal są ze sobą szczęśliwi.
Jakiś czas temu media donosiły o ich rzekomych planach ślubnych. Jak się okazuje, para ma zupełnie inne rzeczy na głowie.
Ostatnio na przykład wybrali się w podróż do Azji. Udało im się zwiedzić już kilka krajów, m.in. Kambodżę i Wietnam.
Fotkami z wyjazdu Nolbrzak na bieżąco dzieli się na swoim Instagramie.
Po takiej wyprawie oboje z pewnością wrócą odprężeni i zmotywowani do nowych wyzwań!
nolbrzak-podroz
źródło: pomponik.pl
foto: instagram.com
Biografia Włodzimierza
Włodzimierz Matuszak (ur. 25 lutego 1947 w Międzychodzie) – polski aktor.
W 1976 ukończył studia na Wydziale Aktorskim PWSFTviT w Łodzi (studiował w latach 1969–1972 i od 1975). Jego debiut teatralny nastąpił 16 września 1973. Telewidzom najbardziej znany z roli ks. proboszcza Antoniego Wójtowicza w serialu Plebania.
W 2007 roku brał udział w I edycji programu rozrywkowego Jak oni śpiewają, w którym zajął 6. miejsce. Wiosną 2015 roku został uczestnikiem I edycji programu rozrywkowego Celebrity Splash!.
Jest ojcem ilustratorki książkowej i autorki komiksów Dagmary Matuszak.
Jego pierwsze małżeństwo zakończyło się rozwodem. Obecnie jest związany z aktorką Karoliną Nolbrzak, którą poznał podczas nagrywania serialu Plebania[1].
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)
Biografia Karoliny
Karolina Nolbrzak (ur. 22 sierpnia 1981 w Gdyni) – polska aktorka telewizyjna i teatralna.
W 2007 ukończyła Akademię Teatralną im. Aleksandra Zelwerowicza w Warszawie. Współpracuje z Teatrem Collegium Nobilium w Warszawie.
W lutym 2009 wystąpiła w polskiej edycji „Playboya”.
Nolbrzak posiada syna z pierwszego związku[1].
Filmografia
2006–2007: Dwie strony medalu jako Beata Rybicka
2008: Twarzą w twarz jako Karolina Klimczak
2009–2013: Na Wspólnej jako Magdalena Żebrowska
2009: Trzy minuty. 21:37 jako policjantka
2009: Popiełuszko. Wolność jest w nas jako Krystyna, studentka medycyny
2010–2012: Plebania jako Iwona
2010: 1920. Wojna i miłość jako Pola
2011: Siła wyższa jako Jola
2013: Hotel 52 jako Edyta Schmidt
2014: Komisarz Alex jako Nina Kruk
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Dodaj komentarz