Weronika Książkiewicz i Mitja Okorn są razem


ksiazkiewicz-okornAktorka w końcu znalazła miłość! Weronika Książkiewicz długo była singielką. W wywiadach zarzekała się, że nie szuka partnera, a najważniejszym mężczyzną jej życia jest syn. Ostatnio się to zmieniło.

W poniedziałek na premierze filmu “Pod mocnym Aniołem” Książkiewicz pierwszy raz pojawiła się oficjalnie z nowym partnerem.

Od kilku lat Weronika była sama. Mieszkała w Poznaniu z rodzicami i dzieckiem. Rzadko pojawiała się na salonach i niechętnie opowiadała o swoim życiu prywatnym. Długo dochodziła do siebie po rozstaniu z ojcem swojego syna.

Z Krzysztofem Latkiem połączył ją romans. Weronika miała jednak nadzieję, że stworzy z biznesmenem rodzinę. Kilka miesięcy po tym jak zaszła w ciążę, Latek rozstał się z aktorką. Do dziś para walczy ze sobą o opiekę nad synem.

Po tym związku Książkiewicz była długo zrażona do mężczyzn. Kto to zmienił?

Od kilku tygodni Weronika spotyka się z słoweńskim reżyserem “Listów do M”, Mitją Okornem. Para była widywana razem już wcześniej, ale dopiero w poniedziałek zdecydowali się pokazać ze sobą oficjalnie.

Trzymali się za ręce, ale niechętnie pozowali do zdjęć.

Dzięki nowej miłości Weronika częściej bywa w Warszawie. W weekend para jadła obiad w jednej z włoskich restauracji w Wilanowie. Nawet przy posiłku nie szczędzili sobie czułości. Całowali się i przytulali, zwracając na siebie uwagę innych gości.

Książkiewicz promienieje. Widać, że jest szczęśliwa u boku Mitji.
źródło: nocoty.pl

Biografia Weroniki

Weronika Książkiewicz (ur. 21 marca 1981 w Moskwie) – polska aktorka.

Uczęszczała do XX LO w Poznaniu do klasy o profilu teatralnym. W 2005 roku ukończyła Wydział Aktorski PWSFTviT w Łodzi. Jest aktorką Teatru Nowego im. K. Dejmka w Łodzi. W grudniu 2008 wzięła udział w sesji fotograficznej dla magazynu Playboy.

Filmografia
2013: Podejrzani zakochani jako Ludka
2012: Komisarz Alex jako Joanna Hoffer (odc. 24)
2012: Piąty stadion jako Anna
2011: Rezydencja jako Julia Podhorecka
2011: Linia Życia jako pielęgniarka Patrycja Szostek
2011: Chichot losu jako Agata
2011: Los numeros jako Iwona
2011: Hotel 52 jako Sylwia Wilk, żona Janusza (gościnnie, odc. 18)
2010: Na Wspólnej jako Laura Pawłowska, była narzeczona gangstera Burzyńskiego
2009: Złoty środek jako stażystka Kasia
2009: Rajskie klimaty jako Marta
2008: Ile waży koń trojański? jako Sąsiadka Jola
2008: Rozmowy nocą jako Weronika
2008: I kto tu rządzi odc. 45 jako Ewelina
2008: Londyńczycy jako Agnieszka
2008: BrzydUla jako Klaudia Nowicka
2008: 39 i pół jako Aktorka w sitcomie (gościnnie)
2008: Mała Moskwa jako Dziewczyna na cmentarzu
2008: Pitbull jako kochanka Łapki (odc. 28 i 29)
2007: Prawo miasta jako Jaga Sarnecka
2007: Dylematu 5 jako Nadia
2006: Mrok jako “Pussi” (gościnnie)
2006: Oficerowie jako Mecenas Wasowska reprezentująca Korytę (gościnnie)
2005: Zakręcone jako Anna
2005: Karol. Człowiek, który został papieżem jako Pani Waechter
2005: Wiedźmy jako Żona “Styka” (gościnnie)
2004-2008: Kryminalni jako Kinga Tomaszko (gościnnie)
2004: Clap projekt – Camerimage jako tancerka i aktorka
2004: Panienki jako Ania
2004: Stacyjka jako Iga Szulc, kelnerka – córka burmistrza
2004: Talki z resztą jako Kandydatka dla Kazika (gościnnie)
2003-2004: Glina jako Sąsiadka Kazimierza Grzelaka (gościnnie)
2002-2008: Samo życie jako Ewa, niepełnosprawna dziewczyna (gościnnie)
2000: Plebania jako Ola (gościnnie)
1999-2005: Lokatorzy jako Małgorzata (2005) (gościnnie)

Nagrody
2005: Nagroda XXIII Festiwalu Szkół Teatralnych za przedstawienie “Łoże” Sergia Belbela w Łodzi[1]

Życie prywatne
Ma syna Borysa Aleksandra (ur. 18 stycznia 2010), ojcem jest Krzysztof Latek
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Mitji

Mitja Okorn urodził się w 1981 w Kranj (Słowenia).

Jego kariera rozpoczęła się w 26 stycznia 2005 roku, gdy wyprodukował i wyreżyserował swój pierwszy niezależny film fabularny TU PA TAM, który ku zaskoczeniu profesjonalistów stał się lokalnym przebojem kinowym, premiera obydwa w Słowenii i w Anglii przy Sunderland film festival. Ten dobry start sprawił, że Mitja zaczął spełniać się w realizowaniu filmów reklamowych oraz teledysków dla największych europejskich wytwórni muzycznych: Sony BMG, Universal i EMI, a także takich gwiazd jak: Backstage, Select, Kosta, Kocka, Bohem, Elvis Jackson and C.R.A.S.H. W 2006 roku British Council przyznał mu nagrodę International Young Film Entrepreneur of the Year. Wielki sukces i jego doświadczenia z stworzeniem muzycznego wideomagnetofonu dawał mu sposobność pracując z pewną ilością największych gwiazd w muzycznym przemyśle w Słowenii i za granicą między innymi dla Alya, Sasha, Omar, Dan D i szczególnie Tamoto i Jah Waggie, który są nie tylko sławni w jego domowym kraju, ale także w obcych muzycznych telewizjach, szczególnie MTV, stając się jednym z najbardziej utalentowanych młodych reżyserów.
źródło: filmweb.pl

(Odwiedzono 652 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wykonaj poniższe zadanie * Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.