Topher Grace i Ashley Hinshaw zaręczyli się


Grace-Hinshaw36-letni aktor Topher Grace zaręczył się z koleżanką po fachu, 26-letnią Ashley Hinshaw. Dla obu będzie to pierwsze małżeństwo.

Grace ostatnio pracuje na planie musicalu “One Shot”, natomiast jego wybranka znana jest z serialu “Czysta krew”, a już wkrótce będzie ją można zobaczyć w telewizyjnych produkcjach “Agentka Carter” i drugim sezonie “Detektywa”.
źródło: nocoty.pl

 

 

Wideo – Topher Grace i Ashley Hinshaw

Biografia Tophera

Christopher John Grace (ur. 12 lipca 1978 roku w Nowym Jorku) – amerykański aktor komediowy młodego pokolenia, znany głównie z roli Erica Formana w serialu Różowe lata siedemdziesiąte.

Jego matka Pat, pracowała jako recepcjonistka w New Canaan Country School w New Canaan, w stanie Connecticut. Dorastał w Darien, w stanie Connecticut. Uczęszczał przez dwa lata do szkoły w Massachusetts, gdzie występował w musicalu Józef i cudowny płaszcz snów w technikolorze (Joseph and the Amazing Technicolored Dreamcoat) i przedstawieniach – Piraci z Penzance (The Pirates of Penzance) i Zabawna rzecz zdarzyła się po drodze na forum (A Funny Thing Happened on the Way to the Forum) jako Pseudolus. Ponieważ nie znosił swojego szkolnego przezwiska “Chris” (skrót od jego pierwszego imienia Christopher), więc zmienił na końcówkę “Topher”. Po ukończeniu Brewster Academy w Wolfeboro, w stanie New Hampshire, przez rok uczęszczał na Uniwersytet Stanu Południowej Kalifornii. Mając 20 lat zabłysnął na srebrnym ekranie u boku Ashtona Kutchera, Mili Kunis i Danny’ego Mastersona w sitcomie Różowe lata siedemdziesiąte (That ’70s Show, 1998-2006) jako Eric Forman.

Jego kinowym debiutem był nagrodzony czterema Oscarami dramat kryminalny Stevena Soderbergha Traffic (2000) z Michaelem Douglasem i Benicio Del Toro. A za swoją debiutancką rolę Setha Abrahmsa odebrał w Los Angeles nagrodę przyznawaną dla Młodych w Hollywood. W melodramacie Uśmiech Mony Lizy (Mona Lisa Smile, 2003) pojawił się u boku Julii Roberts. W komedii romantycznej Wygraj randkę (Win a Date with Tad Hamilton!, 2004) zagrał postać Pete’a Monasha, szefa, wieloletniego przyjaciela i cichego wielbiciela Rosalee, a partnerowali mu – Kate Bosworth i Josh Duhamel. Rola młodego przełożonego byłego szefa działu reklamy jednego z największych magazynów (w tej roli Dennis Quaid), od którego po siedmiu miesiącach małżeństwa odchodzi żona, a wizja promocji opiera się na kontaktach z klientem wyłącznie za pomocą telefonów komórkowych w komedii W doborowym towarzystwie (In Good Company, 2004) przyniosła mu w Nowym Jorku nagrodę National Board of Review. W trzeciej części ekranizacji przygód Spider-Mana – człowieka pająka (2007) wcielił się w rolę Venoma, jednego z przeciwników tytułowego bohatera.

Wybrana filmografia
filmy kinowe
2012: Wielkie Wesele jako Jared Griffin
2011: Take Me Home Tonight jako Matt Franklin (także producent)
2010: Predators jako Edwin
2010: Walentynki
2007: Coxblocker jako William Cox
2007: Dzieciaki w Ameryce (Kids in America) jako Matt Franklin (także producent)
2007: The Crusaders jako Jack Greenberg
2007: Spider-Man 3 jako Edward Brock Jr./Venom
2004: P.S. jako F. Scott Feinstadt
2004: W doborowym towarzystwie (In Good Company) jako Carter Duryea
2004: Wygraj randkę (Win a Date with Tad Hamilton!) jako Pete Monash
2003: Uśmiech Mony Lizy (Mona Lisa Smile) jako Tommy Donegal
2002: Pinokio (Pinocchio) jako Leonardo
2000: Traffic jako Seth Abrahms

seriale TV
2005: Stella jako Older Kevin
2005: Saturday Night Live jako gospodarz
2003: Król wzgórza (King of the Hill) jako Chris
1998-2006: Różowe lata siedemdziesiąte (That ’70s Show) jako Eric Forman
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Ashley

Ashley Hinshaw (ur. 1988-12-11 w Indiana, USA) to amerykańska aktorka i modelka.
Jako modelka, Hinshaw pojawiła się w kampanii reklamowej dla Abercrombie & Fitch . Jej doświadczenie jako modelki doprowadził do niej sądząc konkursu piękności na MTV serii reality Wykonane w 2008 roku Rok później Hinshaw realizowane karierę aktorską i wylądował wyścigu gości na The CW serii Nastolatek dramatycznym Gossip Girl jako siebie. [1] Hinshaw udział w przesłuchaniu do roli w proponowanej spin-off serialu Gossip Girl, do Doliny dziewczyn , które CW nie odebrać. [2] Hinshaw, ponieważ pojawiła się w roli gości na Fringe i polany .

W czerwcu 2010 r Ashley została potwierdzona do obsady komedii liceum LOL , amerykański remake francuskiego filmu 2008 LOL (Laughing Out ​​Loud) . [3] Hinshaw wciela się w rolę Emily, najlepszego przyjaciela bohatera filmu, grany przez Miley Cyrus . Produkcja rozpoczęła się w sierpniu 2010 roku w Paryżu i Grosse Pointe . [4] Film został wydany w maju 2012 roku w ograniczonym wydaniu w Stanach Zjednoczonych. Film otrzymał mieszane recenzje [5] , a to katastrofa finansowa. [6]

W 2011 Hinshaw dołączył do obsady filmu superhero Chronicle . Była oddanych jako Casey Letter, blogger, który regularnie prowadzi jej aparat fotograficzny z nią. Filmowanie rozpoczęła się w maju 2011 roku i kontynuowane przez osiemnaście tygodni kończącym w sierpniu 2011 r. [7] Film został wydany w lutym 2012 roku i zarobił 126.266.180 dolarów na całym świecie, wyprzedzając swoją 15.000.000 dolarów budżetu. [8] Krytyczny odbiór był pozytywny, z zatwierdzenia 85% Ocena na Rotten Tomatoes . [9] sequel został ogłoszony, ale nie wiadomo, czy Hinshaw powróci. [10]

W listopadzie 2010 r Hinshaw został zapowiedziany jako gwiazda w niezależnym filmie thriller Rites of Passage obok Christiana Slatera . [11] W filmie, antropologia zajmuje jego uczeń jego koledzy ranczo, gdzie rodziny z bratem mieszka w oparach narkotyków, poczucie winy, a Chumash Indian rytuały. [12] Film został wydany bezpośrednio na płytach DVD w dniu 16 października 2012 roku. [13] [14]

W maju 2011 roku, Hinshaw został obsadzony w roli głównego bohatera w niezależnym filmie dramat o Cherry obok Heather Graham , James Franco i Dev Patel . [15] Hinshaw przedstawiana Angelina, kłopotliwym młodą kobietę, która przyszła do San Francisco , a stał się udział w pornografii tego miasta przemysł. Zdjęcia rozpoczęły się w lipcu 2011 r. [16] Film miał swoją premierę na Międzynarodowym Festiwalu Filmowym w Berlinie 2012 . [17]

Życie prywatne
W 2014 roku, Hinshaw zaczęła spotykać się z Topherem Grace , a w styczniu 2015 się zaręczyli. [18] [19]

Filmografia
aktor
2014

Goodbye to All That

2014

Piramida The Pyramid Nora

2014

Hell of a View Sarah

2013

Snake and
Mongoose  Lynn Prudhomme

2013

+ 1    Jill

2013

Deserted Cities

2012

LOL Emily

2012

Rytuał przejścia Rites of Passage Sandi

2012

Kronika Chronicle Casey Letter

2012

About Cherry Angelina

2012

TalhotBlond (TV) Katie Brooks

2012

The Hungover Games

gościnnie
2011

Iluminacja Enlightened (serial TV 2011 –
2013) Danielle

2010

Zbrodnie Palm Glade The Glades (serial
TV 2010 – 2013)  Charlene

2009

The League (serial TV 2009 – ) Rachel

2008

Fringe: Na granicy światów
Fringe (serial TV 2008 – 2013)  Lauren

2008

Czysta krew True Blood (serial TV 2008 –
2014)  Brigitte

2007

Plotkara Gossip Girl (serial TV 2007 –
2012)

źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 167 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *