Sam Worthington i Lara Bingle są po ślubie?


worthington-bingleSam Worthington i Lara Bingle prawdopodobnie pobrali się w sekrecie.

37-letni aktor i jego 26-letnia partnerka, modelka, zostali zauważeni jak noszą takie same złote obrączki. Jak na razie rzecznik prasowy gwiazdora nie skomentował doniesień o małżeństwie swojego klienta.

Sam Worthington wcześniej nie był w związku małżeńskim, więc byłoby to dla niego nowe doświadczenie.

Aktor ostatnio specjalizuje się w kinie akcji. Niedawno zakończył zdjęcia do filmu “Sabotage” i przygotowuje się do kolejnych “Avatarów”.
źródło: megafon.pl i nocoty.pl

Wideo – Sam Worthington i Lara Bingle

Biografia Sama

Samuel “Sam” Worthington (ur. 2 sierpnia 1976 w Godalming, Surrey, Wielka Brytania) − australijski aktor i filmowiec pochodzenia brytyjskiego.
W roku 2004, Worthington otrzymał najwyższą nagrodę filmową Australii za główną kreację w Salto . Występował głównie w czołowych ról w wielu filmach niskobudżetowych, zanim przeniósł się do wielkich filmów studyjnych, od romantycznego dramatu i komediodramacie do science fiction i akcji .
Worthington urodził się angielskich rodziców w Guildford , Surrey , w południowo-wschodniej Anglii, i przeniósł się do Perth , Australia Zachodnia [ 2 ] , gdy miał sześć miesięcy. Dorastał w Warnbro , na przedmieściach Rockingham . Jego matka, Joanna J. (z domu Martyn), gospodyni domowa , podniósł go i jego siostrę, Lucinda, a jego ojciec, Ronald W. Worthington, była elektrownia pracownik. [ 2 ] Uczęszczał John Curtin College of the Arts , szkołę specjalizujący się w sztukach dramatycznych, zlokalizowanych w Fremantle w Australii Zachodniej, gdzie studiował dramat, ale nie ukończył. [ potrzebne źródło ] Po opuszczeniu uczelni, jego ojciec dał mu 400 dolarów i wysłał go na podróż w jedną stronę do Cairns , Queensland , mówiąc mu, aby “pracować drogę do domu”. [ 3 ] Zaczął pracę nad budowlanych pracy i dziwne, w końcu osiedlił się w Sydney , Nowa Południowa Walia . [ 4 ] W wieku 19 lat, podczas pracy jako murarz , że casting do Narodowego Institute of Dramatic Art (NIDA) i został przyjęty ze stypendium .

Życie prywatne
Worthington powiedział, że kiedy miał 30, sprzedał większość swoich posiadłości i zakończyła się około 2000 dolarów do jego nazwy. Mówi, że kupił samochód z przychodami i mieszkał w nim przed sukcesem w castingu do roli w filmie Avatar . [ 15 ] Następnie znaleźć miejsce do życia. [ 16 ]
Worthington był w związku z aktorką Maeve Dermody na 3 lata przed rozbijając w 2008 roku. [ 17 ] Był również w związku z Natalie Mark Od 2008 do 2011 roku. [ 18 ]
W dniu 18 października 2013 r., Worthington potwierdził pogłoski o związku między kolegów Australii, model Lara Bingle i samego siebie. [ 19 ] [ 20 ]

Aresztowania
W dniu 23 lutego 2014 r. Worthington został aresztowany w Nowym Jorku na atak , po wbicie paparazzo , Sheng Li, który rzekomo wyrzucony Bingle, dziewczynę Worthington jest, w goleń. Worthington został wydany bilet wygląd biurka i wynika z powrotem w sądzie w dniu 26 lutego. Li został aresztowany pod zarzutem nieumyślnego zagrożenia, napaść i molestowanie.

Filmografia
Filmy fabularne
2012: Gniew tytanów (Wraith of Titans) jako Perseusz
2012: Człowiek na krawędzi (Man on a Ledge) jako Nick Cassidy
2010: Zeszłej nocy (Last Night) jako Michael Reed
2010: Starcie tytanów (Clash of the Titans) jako Perseusz
2010: Dług jako David Peretz
2009: Avatar jako Jake Sully
2009: Terminator: Ocalenie (Terminator Salvation) jako Marcus Wright
2007: Zabójca (Rogue) jako Neil
2006: Macbeth jako Macbeth
2005: VI Batalion (The Great Raid) jako kpr. Lucas
2005: Fink! jako Able
2004: Thunderstruck jako Ronnie
2004: Blue Poles jako Miles
2004: Salto (Somersault) jako Joe
2003: Wyrównanie rachunków (Gettin’ Square) jako Barry Wirth
2002: Wojna Harta (Hart’s War) jako Kapral B.J. ‘Depot’ Guidry
2002: Szemrany interes (Dirty Deeds) jako Darcy
2001: A Matter of Life jako Bohater
2000: Faceci w butach (Bootmen) jako Mitchell

Seriale telewizyjne
2006: Two Twisted jako Gus Rogers
2005: The Surgeon jako Dr Sam Dash
2004-2005: Love My Way jako Howard Light
2000: Blue Heelers jako Shane Donovan
2000: Water Rats jako Phillip Champion
2000: JAG – Wojskowe Biuro Śledcze (JAG) jako Dunsmore

Reżyser
2004: Enzo

Scenarzysta
2004: Enzo

Kompozytor
2004: Enzo

Operator
2004: Enzo
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Lary

Lara Bingle (ur. 22 czerwca 1987 roku) jest australijskim modelka , ekonomista , bizneswoman, ambasador marki , projektant mody i osobowości telewizyjnych. Ona jest najbardziej znanym na pojawiające się w 2006 Wakacje w Australii kampanii reklamowej Więc gdzie do cholery jesteś? [ 1 ] Jej rzeczywistość seriali telewizyjnych, Być jak Lara Bingle , miał swoją premierę na sieci TEN w czerwcu 2012 roku.
Bingle urodził się 22 czerwca 1987 do Grahama i Sharon Bingle w Cronulla, Nowa Południowa Walia . Ona ma jeden starszy brat, Josh Bingle. Bingle ukończył St Vincent College w Potts Point w 2004 roku. [ 2 ] Jej ojciec zmarł na raka w 2008 roku. [ 3 ]

Kariera
Bingle była na okładkach Who , Grazia , Oyster , Dzień Kobiet , OK! , Znane i nowe pomysły . Bingle pojawił się również w epizodach Home and Away i innych wystawach, takich jak The Celebrity Apprentice Australii i Australii Next Top Model .
Bingle rywalizowali na Dziewięć Network jest gwiazd na lodzie taniec koncert Torvill i Dancing on Ice Deana , gdzie była ostatnia kobieta być wyeliminowane, co w najbliższych drugie miejsce w serii, w reklamie tego kanału dla 2006-2007 Ashes seria . Dziewięć ponownie zatrudniony Bingle w 2008 roku jako reporter dla nowego show podróży, święta na sprzedaż . [ 4 ]
Bingle podpisał kontrakt roczny w 2008 roku z międzynarodową firmą komórkowy Vodafone jako jeden z oficjalnych ambasadorów. Bingle podpisał trzyletni kontrakt (2008-2011) z międzynarodowej etykiety ikona kąpielowe Speedo . [ 5 ]
Od 2009 roku, Bingle został mocno zaangażowany jako ambasador Raka Jelita Australii. [ 6 ] W dniu 4 czerwca 2010 r. Bingle oficjalnie uruchomił 2010 roku “Kocham swoją rodzinę” kampanii reklamowej. [ 7 ]
Bingle zwolniony menedżer Max Markson na początku maja 2010 r. wyłącznie ogłaszając go do magazynu Grazia w wywiadzie un-paid. [ 8 ]
W sierpniu 2010, Bingle poinformowała, że podpisała z US agencja modelek Elite Models . [ 9 ]
Bingle został ogłoszony jako zawodnik w serii 2011 z Dancing With The Stars . [ 10 ] seria rozpoczęła nadawanie w maju. Była współpracę z Carmelo Pizzino. Po jej wyeliminowanie z Dancing With The Stars w dniu 26 czerwca 2011 r. Bingle powiedział Kyle and Jackie O Show , że była w szoku i zdenerwowany został wyrzucony-off show, biorąc pod uwagę jej konkurencyjna smuga. [ 11 ]
Bingle potwierdzone na 2DayFM w Kyle i Jackie O Show , że jest w fazie tworzenia gamę okularów i współtworząc stolik kosmetyczny książkę z jej najlepszą przyjaciółką i wizażystka Max maja. [ 12 ] W czerwcu 2011 r., ROC Okulary rozpoczęła kampanię m.in. Bingle jako twarz marki i Bingle potwierdzone kolekcja kapsułka jest w toku. [ 13 ]
W grudniu 2011 r., Bingle został ogłoszony podpisali kontrakt rozwojowy z sieci TEN na gwiazdę w jej własnym reality serialu. Ten zlecił 10-odcinkowy serial telewizyjny reality. Seria skupia się na życiu osobistym i zawodowym zarówno Bingle za. Dla serii Bingle przeniesiona do 8.000.000 dolarów apartamencie Bondi w nadziei, aby seria bardziej atrakcyjne dla potencjalnych zagranicznych nabywców telewizyjnych. [ 14 ] seria Being Lara Bingle premierę w dniu 12 czerwca 2012 roku do ponad 925 tysięcy widzów, powyżej oczekiwań, ale spotkał się z mieszaną recenzje od krytyków. [ 15 ]
Bingle ogłosiła ona skupić się na rozwoju własnej marki mody z partnerem biznesowym George’a Moskos (założyciela Miranda Kerr Kora Organics zakresie pielęgnacji skóry), ponieważ jej kręcenia serialu telewizyjnego reality pakowane. Nowa linia mody ocenia się na linii bielizny / podstawy. Bingle stwierdził linia została podchwycona przez dużego australijskiego sprzedawcy i będzie dostępny pod koniec 2013 roku, a także stwierdził, że stał się nową twarzą marki luksusowych zegarków Breitling i australijski łańcucha moda Cotton On.

Inne przedsięwzięcia
Bingle ogłosił w kwietniu 2011 współwłasności w restauracji znajdującej się w Torquay Growlers między nią a Darryn Lyonie . [ 16 ]
W sierpniu 2010 roku do marca 2011 roku, Bingle współgospodarzem Australia Radio Show The Kyle & Jackie O Show . [ 17 ]

Życie prywatne
W dniu 10 stycznia 2007 r., Sydney tabloid Daily Telegraph twierdził, że Bingle i australijski aktor Michael Clarke były poz. W dniu 25 marca 2008 r. ogłoszono, że para była zaangażowana po Clarke zaproponował w Nowym Jorku. [ 18 ] public relations Clarke’a ogłosił zakończenie zaangażowania w dniu 12 marca 2010 roku. [ 19 ]
W dniu 18 października 2013 r., stwierdzono, że Bingle rozpoczął nowy związek z innymi australijski i Awatar aktor Sam Worthington . [ 20 ]
Graham Bingle jej ojciec zmarł w dniu 10 maja 2008 roku z wątroby i raka trzustki . [ 21 ]
Bingle ogłosił w 2014 roku, że został ponownie lokalizacji z Sydney do Nowego Jorku . W dniu 23 lutego 2014 r. chłopak Bingle jest Sam Worthington został aresztowany w Nowym Jorku na atak , po wykrawanie paparazzi o imieniu Sheng Li za wykopanie Bingle w goleń. Worthington został wydany bilet wygląd biurka i wynika z powrotem w sądzie w dniu 26 lutego. Li został aresztowany pod zarzutem nieumyślnego zagrożenia, napaść i molestowanie. [ 22 ]

Problemy prawne
W maju 2006 r., Bingle podjęła kroki prawne przeciwko EMAP Australii , który rzekomo opublikowane fotografie modelu bez jej zgody w wydaniu magazynu australijskich mężczyzn 27 marca 2006 Zoo Weekly . [ 23 ] Bingle twierdził zniesławienia przez sposób, w jaki publikowanym Zdjęcia. [ 24 ] [ 25 ]
W dniu 2 marca 2010 r. Bingle rozpoczęła postępowanie pozwać Brendan Fevola za naruszenie prywatności, zniesławienia i nadużywania jej wizerunku w wydaniu nagie zdjęcie w Dzień Kobiet opublikowane w dniu 1 marca 2010 roku. [ 26 ] W dniu 4 marca 2010 r. okazało się, że Bingle i jej agent Max Markson sprzedał swoją historię odnoszącą się do tego nagie zdjęcie do tego samego czasopisma, które opublikował kontrowersyjne zdjęcie, Dzień Kobiet , prawie 200.000 dolarów. [ 27 ] Ten podniósł znaczne kontrowersje w tym Bingle będą dyskutować o dużym zysku sprawę uważała za wystarczająco poważne, aby pozwać nad i, z którego ona twierdziła, że jest ranny. [ 28 ] [ 29 ]
Podczas jazdy z zawieszonym prawem jazdy w Bondi, Nowa Południowa Walia w dniu 14 maja 2012 r., Bingle uczestniczył w wypadku drogowego motocyklista z kobiet i uciekł z miejsca zbrodni, nie wymieniając dane z kontuzjowanego zawodnika. Pojawiające się w Waverley Trybunału w dniu 18 września 2012 r., Bingle został ukarany grzywną 3500 dolarów i otrzymał kolejny 12-miesięczny zakaz prowadzenia pojazdów oraz 18-miesięczną więź dobre zachowanie. [ 30 ] Wcześniej straciła licencję bo popełnił jeszcze co najmniej 6 wykroczeń jazdy w 2012 roku.
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 247 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wykonaj poniższe zadanie * Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.