Piotr Zelt dla Katarzyny Krawczyk zmienił nawyki żywieniowe


zelt-krawczykPiotr Zelt (45 l.) od jakiegoś czasu znów jest szczęśliwie zakochany. Dzięki nowej ukochanej ponoć zmienił się nie do poznania!

Zelt ponad rok temu nie miał zbyt wielu powodów do radości.

To wtedy wyszło na jaw, że to nie on jest ojcem córeczki jego ówczesnej partnerki, Moniki Ordowskiej.

Tabloidy nie dawały mu wtedy żyć i aktor na jakiś czas przestał się pokazywać publicznie, co wcześniej robił bardzo chętnie.

Na szczęście w końcu nadeszły dla niego radosne dni.

Zelt poznał nową ukochaną, przy której czuje się szczęśliwy jak nigdy dotąd.

“U boku nowej partnerki, Katarzyny Krawczyk (43 l.), zmienił się nie do poznania.

Tak o Piotrze mówią jego bliscy znajomi. I już nie afiszuje się ze swoimi uczuciami, a wolny czas najchętniej spędza w domowym zaciszu” – czytamy w “Rewii”.

Wygląda na to, że tym razem trafił naprawdę dobrze. Nowa ukochana troszczy się o niego na każdym kroku!

“By był zdrowy, zmienia jego nawyki żywieniowe. Teraz Zelt na wyjazdowe spektakle zabiera pudełka ze zdrowym, domowym jedzeniem.

Wszystko przyrządzone przez partnerkę” – informuje gazeta.
źródło: pomponik.pl

Wideo – Piotr Zelt i Katarzyna Krawczyk

Biografia Piotra

Piotr Zelt (ur. 10 grudnia 1968 w Łodzi) – polski aktor teatralny, filmowy i dubbingowy.

Kariera
W liceum trafił do koła teatralnego, co zaważyło na decyzji o zawodzie aktorskim. W 1991 debiutował rolą Lorda Mera Londynu w sztuce Williama Shakespeare’a Ryszard III na scenie Teatru Studyjnego ’83 im. Juliana Tuwima w Łodzi. Po otrzymaniu dyplomu ukończenia Wydziału Aktorskiego PWSFTviT w Łodzi w 1992 roku, występował w teatrach warszawskich: Dramatycznym (1992-2000), Jestem (1994), Na Woli im. Tadeusza Łomnickiego (1995), Atlantis (1995), Komedia (2004) i Bajka (2006). Prowadził wykłady w Warszawskiej Szkole Filmu Lindy i Ślesickiego.

Na ekranie zagrał po raz pierwszy w 1992 roku w roli mieszkańca akademika w serialu telewizyjnym Jacka Bromskiego Kuchnia polska. Grał potem w takich filmach jak: Wielka wsypa (1992) Jana Łomnickiego jako zagraniczny gość hotelowy, Trzy kolory. Biały (Trois couleurs: Blanc, 1993) Krzysztofa Kieślowskiego, Tato (1995) Macieja Ślesickiego w roli ochroniarza wynajętego przez teściową Michała (Bogusław Linda), Szamanka (1996) Andrzeja Żuławskiego, Kiler (1997) Juliusza Machulskiego jako ochroniarz Lipskiego, Moja Angelika (1999), Show (2003).

Największą popularność przyniosła mu jednak kreacja Arniego w sitcomie telewizji Polsat 13 posterunek (2000). Występował także w wielu serialach telewizyjnych – m.in. TVP1 Tygrysy Europy (1999 i 2003), TVP1 Miasteczko (2000-2001) czy Polsat Pierwsza miłość (2007) w roli sierżanta Konstantego Grudnia, policjanta, kolegi Krzysztofa Ochalskiego “Piłkarza”.

Od 28 września do 9 listopada 2007 roku brał udział w pierwszej edycji programu Gwiazdy tańczą na lodzie. Jego partnerką była Agnieszka Dulej. Zajęli 6 miejsce. Odpadł w 7 odcinku. Od 6 września 2009 roku brał udział w X edycji show Taniec z gwiazdami. Jego partnerką była Anna Głogowska. Odpadł w 5 odcinku zajmując IX miejsce.

Filmografia
Aktor
Kuchnia Polska (1992) − koń, mieszkaniec akademika (odc. 3)
Wielka wsypa (1992)
Człowiek z… (1993) jako WOP-ista na Okęciu
Polska śmierć (1994)
Spółka rodzinna (1994)
Trzy kolory: Biały (1994)
Tato (film 1995) (1995) jako goryl
Dama kameliowa (1995) jako Hrabia de Giray
Maszyna zmian (1995) jako aktor Cezary Novak (odc. 5)
Kratka (1996) jako strażnik
Wirus (1996) jako Agent UOP w dyspozytorni metra
Szamanka (1996)
Z pianką czy bez (1997-1998) jako Dostawca beczek z piwem
Kiler (1997) jako Ochroniarz Lipskiego
13 posterunek (1997-1998) jako st. post. Arnie
Taekwondo (1997) jako Przyjaciel Joli
Tygrysy Europy (1999) jako Hubert, wf-ista, adorator Moniki
Moja Angelika (1999) jako Brat Marka
Kiler-ów 2-óch (1999) jako Ochroniarz Dony II
13 posterunek 2 (2000) jako st. post. Arnie
Miasteczko (serial telewizyjny) (2000-2001) jako Kandytant na męża Eli
Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja (2002) jako Psychol
Show (2003) jako Piotr
Tygrysy Europy 2 (2003) jako Hubert, kierowca Nowaka
Job, czyli ostatnia szara komórka (2006) jako Kibic piłkarski u lekarza
Tajemnica twierdzy szyfrów (2007) jako Piotr
Halo Hans! (2007) jako SS-man (odc. 8)
Prawo miasta (2007) jako Janek Buncol
Agentki (2008) jako Andrzej Graba
Na kocią łapę (2009) jako właściciel Bunia
Ludzie Chudego (2010-2011) jako starszy aspirant Krzywy
Szpilki na Giewoncie (2010-2012) jako Patryk Koliba
Komisarz Blond i Oko Sprawiedliwości (2012) jako Igor Wasilewski
Ojciec Mateusz (2013) jako Romiński, ojciec Michała (odc. 122)
Ostatni klaps (2014) jako Dubler

Polski dubbing
Flintstonowie (The Flintston, 1960-1966) jako Dino (odc. 23)/ różne głosy
Nowy Scooby Doo (The New Scooby-Doo Movies, 1972-1973)
Detektyw Pchełka na tropie (Inch High, Private Eye, 1973) jako Gator
Huckleberry Finn (Huckleberry-No Boken, 1976)
Filiputki (Mori-No Yogi-Na Shojintachi: Belfy To Lilibet, 1980) jako Kacperek
Figle z Flintstonami (Flintstone Frolics, 1980)
Malusińscy (The Littles, 1983-1985) jako William
Inspektor Gadżet (Inspector Gadget, 1983-1986)
Kacze opowieści (DuckTales, 1987-1990) jako Śmigacz
Nowe podróże Guliwera (Gulliver’s Travels, 1992)
Uwolnić orkę, 1993 jako Glen Greenwood
Podróż do serca świata (Journey to the Heart of the World, 1993) jako Lui Feldoe
Przyjaciele (Friends TV Show 1994) jako Paul
Maska (The Mask, 1995-1997)
Przygody Pytalskich (The Why Why? Family, 1996) jako Zygo
Przygody Olivera Twista (Les Nouvelles aventures d’Oliver Twist, 1997-1998)
SpongeBob Kanciastoporty (SpongeBob SquarePants, 1999) jako Narrator (druga seria), Latający Holender (druga seria)
Digimon (Digimon Adventure, 1999-2000) jako Andromon/Pumpkinmon /brat Joego/Puppetmon
Power Rangers Time Force (2001-2002) jako Ojciec Wesa/Joel
Gwiezdne Wojny – Epizod 2: Atak Klonów (Star Wars – Episode 2: Attack of the Clones, 2002) jako Bail Organa
Mistrzowie kaijudo (Duel Masters, 2002) jako Żelazny Mati
Co nowego u Scooby’ego? (What’s New Scooby Doo?, 2002-2005)
Gdzie jest Nemo? (Finding Nemo, 2003) jako Żółtek
Atomowa Betty (Atomic Betty, 2004) jako X-5
7 krasnoludków – historia prawdziwa (7 Zwerge, 2004) jako Arnie (8 krasnoludek)
Mickey, Donald, Goofy: Trzej muszkieterowie (Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers, 2004) jako Brat Be
Gwiezdne Wojny – Epizod 3: Zemsta Sithów (Star Wars – Episode III: Revenge of the Sith, 2005) jako Senator Bail Organa
7 krasnoludków: Las to za mało – historia jeszcze prawdziwsza (7 Zwerge – Der Wald ist nicht genug, 2006) jako Arnie
Film o pszczołach (Bee Movie, 2007) jako Ken
Mass Effect, 2008 – oficer SOC
Freefonix, 2008 jako Vox
Astro Boy, 2009 jako Dr Elefun
Schłodzony jubileusz, 2009 jako Patchy i Potty
Dragon Age: Początek, 2009
Transformers: Zemsta upadłych, 2009
Star Wars: The Clone Wars – Republic Heroes, 2009 jako Kit Fisto
Ben 10: Ultimate Alien, 2011
Wiedźmin 2: Zabójcy Królów, 2011 jako dowódca Wojska Shilarda

Reżyseria dubbingu
Freefonix, 2008 (odc. 21-26)
Czerwony traktorek, 2009 (odc. 46-52)
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Katarzyny

Katarzyna Krawczyk pracuje, jako trener personalny w jednym z warszawskich klubów sportowych. Kasia jest magistrem fizjoterapii, ma również uprawnienia instruktorskie z kulturystyki, aerobiku, nordic walking oraz sportów osób niepełnosprawnych. W jednym z klubów prowadzi zajęcia indywidualne, pilates oraz spinning.
Spotykała się z aktorem Michałem Milowiczem.
źródło: mowimyjak.pl

(Odwiedzono 199 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wykonaj poniższe zadanie * Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.