Paris Hilton i Thomas Gross są razem?


Hilton GrossParis Hilton (34 l.), podobnie jak Mariah Carey, “złowiła” milionera?

Dziedziczka hotelowej fortuny przez ostatnie miesiące była samotna.

Jak donoszą zagraniczne media, teraz to się zmieniło!

Paris Hilton została przyłapana przez paparazzich z tajemniczym mężczyzną podczas urlopu.

Para spędziła ze sobą kilka dni na Ibizie, gdzie czułościom nie było końca!

Zagraniczne media postanowiły dociec, kim jest szczęśliwy wybranek.

Okazuje się, że podobnie jak jego partnerka, może się pochwalić zasobnym portfelem!

Niejaki Thomas Gross (39 l.) jest Austriakiem. Mieszka w Zurychu, gdzie ma siedzibę jego świetnie prosperująca firma.

Para poznała się dosyć niedawno i od tego czasu są niemal nierozłączni!

“Spotkali się na Festiwalu w Cannes i tak się sobą zauroczyli, że spędzają prawie każdy dzień razem” – twierdzi źródło “Daily Mail”.

“Paris jest nim zachwycona. Mówi, że jest prawdziwym mężczyzną, a do tego dżentelmenem” – dodaje.

Kto wie, może to właśnie przy nim celebrytka się ustatkuje!
źródło: pomponik.pl

Biografia Paris

Paris Whitney Hilton (ur. 17 lutego 1981 w Nowym Jorku) – amerykańska celebrytka; modelka, aktorka, piosenkarka i projektantka mody.

Jej pradziadek Conrad Hilton założył sieć hoteli Hilton, co zapoczątkowało powstanie rodzinnej fortuny. Jest córką Richarda Hiltona i aktorki Kathy Richards. Ma troje rodzeństwa: siostrę Nicky i braci Barrona i Conrada.

Większość swojego dzieciństwa spędziła w hotelu Waldorf-Astoria na Manhattanie. Gdy w 2000 roku dostała dyplom ukończenia szkoły średniej, natychmiast zaczęła dążyć do sławy poprzez poznanie takich projektantów, jak Tommy Hilfiger, Marc. Pojawiła się w GQ, Vanity Fair i FHM. Spróbowała swoich sił w biznesie, zakładając agencję modelek oraz przedsiębiorstwo produkujące kosmetyki, ale interesy się nie powiodły. Razem ze swoją siostrą zaczęła uczęszczać na przyjęcia w celu zwrócenia na siebie uwagi. Zaczęła pojawiać się w filmach. Zadebiutowała w 1991 roku w komedii romantycznej Wishman trzecioplanową rolą dziewczynki na plaży. Jej drugim filmem był Sweetie Pie. Zagrała też samą siebie w filmie pt. Zoolander, a także w filmie Nine Lives. W 2003 roku zadebiutowała w reality show pt. The Simple Life ze swoją przyjaciółką Nicole Richie. Po sukcesie pierwszego reality show powstawały kolejne edycje tego samego programu, w których występowała dalej z Nicole. W 2004 roku zagrała małą rolę w komedii romantycznej pt. Mama na obcasach. Dopiero w 2005 r. dostała większą rolę w horrorze Dom woskowych ciał. Występ jej w tym filmie nie został dobrze przyjęty przez krytyków filmowych. Za rolę w tym filmie dostała Złotą Malinę w kategorii Najgorsza aktorka drugoplanowa. Jej rola spodobała się natomiast amerykańskim nastolatkom, do których był adresowany ten film, co zaowocowało nominacją do MTV Movie Awards w kategorii Najlepsza przerażona rola. Paris Hilton pragnie też zrobić karierę muzyczną. Nagrała kilka singli między innymi Don’t Touch It, Turn It Up i Caught Up In The Rapture. W lecie roku 2006 ukazał się jej debiutancki album pod tytułem Paris, natomiast pierwszy singel z płyty nosił nazwę Stars Are Blind. Tytułem Złotej Maliny ponownie została obdarowana w roku 2009.

W październiku 2011 Paris Hilton przyjechała do Katowic – była to jej pierwsza i jak dotąd jedyna wizyta w Polsce. 13 października uroczyście otworzyła nową część centrum handlowego Silesia City Center[1][2][3].

Romanse
Pojawiła się w mediach z powodu licznych romansów z aktorami takimi jak: Leonardo DiCaprio[4], Colin Farrell[5], Edward Furlong[6], Vincent Gallo[7], Jamie Kennedy[8], Jared Leto[9], Mark Philippoussis[10], Simon Rex[11], milionerem Brandonem Davis[12][13], bokserem Oscarem De La Hoya[14] i modelem Jasonem Shawem[15]. Na przełomie lat 2003/2004 była związana z Nickiem Carterem z Backstreet Boys[4]. Sypiała też z synem Stinga – Jakiem Sumnerem[16], piosenkarzem Deryckiem Whibley[17]. W 2004–2005 była w związku z multimilionerem Parisem Latsis, a w latach 2005–2006 ze Stavrosem Niarchos III. Po trwającym 9 miesięcy związku z Benji Maddenem[18], rozstali się. Pod koniec kwietnia 2010 zerwała zaręczyny z Dougiem Reinhardtem[19]. Była także związana z piłkarzem Realu Madryt Cristiano Ronaldo[20].

Życie prywatne
Za prowadzenie samochodu pod wpływem alkoholu, we wrześniu 2006 została skazana na karę grzywny, trzyletni nadzór sądowy oraz zawieszenie ważności prawa jazdy w okresie nadzoru sądowego. 4 maja 2007 r. została skazana na 45 dni aresztu po tym jak została zatrzymana prowadząc samochód bez ważnego prawa jazdy. Wyrok został, po apelacji, zmniejszony o połowę i był odbywany w oddziale więziennym dla VIP-ów. Wykonanie kary rozpoczęło się 3 czerwca, a już 7 czerwca 2007 r. zostało zamienione na areszt domowy w wyniku decyzji szeryfa Lee Baca z uzasadnieniem bliżej nieokreślonego „złego stanu zdrowia” skazanej. 8 czerwca, po interwencji sędziego Michaela Sauera i prokuratora Rocky Delgadillo, Hilton wróciła do więzienia, by odbyć swą karę w zakładzie karnym w pełnym wymiarze 45 dni. Ostatecznie z więzienia wyszła 26 czerwca.

We wrześniu 2010 sąd w Las Vegas skazał ją za posiadanie kokainy na rok pozbawienia wolności w zawieszeniu, 200 godzin prac społecznych i przymusową kuracje odwykową[21].

Filmografia
1991 Wishman jako dziewczyna na plaży
2000 Sweetie Pie
2001 Zoolander (cameo)
2002 QIK2JDG
2002 Nine Lives
2002 9 żyć jako Jo
2003 Wonderland jako Barbie
2003 Pauly Shore nie żyje (Pauly Shore Is Dead)
2003 Kot (The Cat in the Hat) jako Female Club-Goer
2003 L.A. Knights jako Sadie
2003 Życie na fali jako Kate
2004 The Hillz
2004 Win a Date with Tad Hamilton!
2004 Raising Helen
2004 Veronica Mars jako Caitlin Ford
2004 One Night In Paris[22]
2005 Pledge This!
2005 Dom woskowych ciał (House of Wax)
2006 Szampańskie życie
2008 Muza i meduza (The Hottie and the Nottie) jako Cristabelle Abbott
2008 Repo! The Genetic Opera jako Amber Sweet
2009 Supernatural jako Leshii
2013 Bling Ring jako ona sama

Kultura masowa
Paris Hilton to imię bohaterki jednego odcinka South Park, która wyzywa homoseksualistę Pana Niewolnika na pojedynek w „Kto Jest Większą Zdzirą”.
Parodię Paris Hilton imieniem Haris Pilton można zobaczyć w grze komputerowej World of Warcraft.
W serialu Nie ma to jak hotel i Nie ma to jak statek parodiuje ją niezbyt inteligentna London Tipton (London-Paris, Tipton-Hilton), która również jest dziedziczką hotelu i ma pieska imieniem Ivana.
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 76 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wykonaj poniższe zadanie *Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.