Olga Kalicka i Adam Adamonis są razem?


Kalicka i AdamonisOlga Kalicka (22 l.) straciła głowę dla starszego o 13 lat aktora!

Aktorka (22), znana z roli Magdy, dziewczyny Tomka Boskiego z serialu „Rodzinka.pl”, nie jest już singielką.

Jak dowiedziało się „Na żywo”, wybrankiem jej serca jest Adam Adamonis (35 l. ), aktor znany z serialu „Przyjaciółki” i tego, że niedawno zmienił nazwisko.

“Uczucie zrodziło się w warszawskim Teatrze Komedia podczas prób do przedstawienia ‘Calliya’ na motywach ‘Calineczki’.

Olga gra w nim główną postać. Adam natomiast wcielił się we władczego Kreta.

I choć zgodnie z baśnią Andersena w sztuce uczucie ich nie połączyło, w życiu prywatnym stało się inaczej” – czytamy w tygodniku.

Adamonis, który prowadzi własną firmę i organizuje warsztaty pracy z ciałem, stał się jej tanecznym guru.

“To właśnie on pomagał jej w przygotowaniach do spektaklu od strony tanecznej” – zdradziła koleżanka Kalickiej.

Pasują do siebie?
źródło: pomponik.pl

Biografia Olgi

Olga Kalicka (ur. 4 sierpnia 1993 w Piasecznie) – polska aktorka filmowa.

Wychowywała się w Piasecznie. Już w wieku siedmiu lat jej talent aktorski został dostrzeżony na castingu do roli małej dziewczynki Marietty w Plebanii. Od 2000 roku przez 11 lat występowała w obsadzie tego serialu (do 2009 w roli Marietty, od 2011 w roli Kasi Cieplak), dzięki czemu zyskała sympatię widzów. Kolejnymi poważniejszymi rolami był występ w Galerii i Rodzince.pl. Dzięki roli Magdy w tym drugim serialu wystąpiła w pierwszym filmie – Księstwie. Często występowała także gościnnie w polskich serialach. Od 2013 roku studentka Akademii Teatralnej im. Aleksandra Zelwerowicza w Warszawie. Studiowanie jednak wykluczyło ją z udziału w 6. sezonie Rodzinki.pl.

Filmografia
2000 – 2009: Plebania − jako Marietta
2003: Na Wspólnej − jako „Ruda”
2005: Niania − gościnnie jako Andżelika
2008: Hela w opałach − gościnnie jako dziewczyna w szkole
2008: Ojciec Mateusz − jako Wiktoria Kozakiewicz
2010 – 2011: Prosto w serce − gościnnie jako Sabrina
2011: Galeria − jako Joasia
2011 – 2013: Rodzinka.pl − jako Magda, dziewczyna Tomka
2011: Plebania − jako Kasia Cieplak
2011: Instynkt − gościnnie jako Lidia “Andżelika” Rychter
2011: Księstwo − jako Małgorzata, dziewczyna Zbyszka
2012: Prawo Agaty − gościnnie jako Julia Kowerska
2012: Na dobre i na złe − gościnnie jako Marta, dziewczyna Marka
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Adama

Adam Adamonis-Krawczyk urodził się w 1979.12.04. W 2007 roku ukończył Akademię Teatralną w Warszawie.

Filmografia
Obsada aktorska

2015
PRAWO AGATY
Serial fabularny
Obsada aktorska (Rafał Kapelan, partner Justyny)
82, 83, 89, 93
2015
PRZYJACIÓŁKI
Serial fabularny
Obsada aktorska (Andrzej Gruszewski, były mąż Ingi)
51, 52, 53, 54
2014
BARWY SZCZĘŚCIA
Serial fabularny
Obsada aktorska (Alex Bednarek)
1127, 1135, 1143, 1148
2014
NA DOBRE I NA ZŁE
Serial fabularny
Obsada aktorska (Maciek, mąż Ewy)
DZIEWCZYNY SĄ SILNIEJSZE (573)
2014
PRAWO AGATY
Serial fabularny
Obsada aktorska (Rafał Kapelan)
72, 74, 79
2014
PRZYJACIÓŁKI
Serial fabularny
Obsada aktorska (Andrzej Gruszewski, były mąż Ingi)
27, 30, 31, 32, 37, 44
2013
2XL
Serial fabularny
Obsada aktorska (adwokat)
7
2013
LEKARZE
Serial fabularny
Obsada aktorska (Wojtek Werenda)
DRUGA SZANSA (21)
2013
PRZYJACIÓŁKI
Serial fabularny
Obsada aktorska (Andrzej Gruszewski, były mąż Ingi)
14, 15, 17, 18, 20, 22, 23, 24
2012
PRZYJACIÓŁKI
Serial fabularny
Obsada aktorska (Andrzej, mąż Ingi)
1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 12
2011
HOTEL 52
Serial fabularny
Obsada aktorska (barman Marek Olejniczak)
50
2011
PRZEPIS NA ŻYCIE
Serial fabularny
Obsada aktorska (chirurg plastyczny)
10
2010
DUCH W DOM
Serial fabularny
Obsada aktorska (elegancik)
RODZINNY SAMOCHÓD (7)
2009
TERAZ ALBO NIGDY!
Serial fabularny
Obsada aktorska (Marek Filar, były partner Basi)
29, 31, 32
2008
BARWY SZCZĘŚCIA
Serial fabularny
Obsada aktorska (Artur, kolega Ksawerego)
54, 55, 57, 87, 95, 103, 107, 138, 142
2008
TERAZ ALBO NIGDY!
Serial fabularny
Obsada aktorska (Marek Filar, były partner Basi)
1, 25
2007
BARWY SZCZĘŚCIA
Serial fabularny
Obsada aktorska (Artur, kolega Ksawerego)
37, 40
2007
JUTRO IDZIEMY DO KINA
Film fabularny – telewizyjny
Obsada aktorska (Zawada)
2004 – 2015
PIERWSZA MIŁOŚĆ
Serial fabularny
Obsada aktorska (Rafał Brycholski, księgowy w firmie należącej do Piotra Kulczyckiego, chłopak, który na cmentarzu podczas uroczystości pogrzebowych mężczyzny zidentyfikowanego jako Artur Kulczycki namiętnie całował Kingę Żukowską, potem jej chłopak a następnie narzeczony)
2003
LOKATORZY
Serial fabularny
Obsada aktorska (kelner)
DRUGA MŁODOŚĆ (141)
2003
LOKATORZY
Serial fabularny
Obsada aktorska (przystawiający się do Zuzi rudy chłopak z aparatem ortodontycznym w pubie “Muszelka”)
SKAZANI NA SIEBIE (161)
2002
LOKATORZY
Serial fabularny
Obsada aktorska (doręczyciel listu przebrany za Amora)
NA ŚLUBNYM KOBIERCU (109)
źródło: filmpolski.pl

(Odwiedzono 1 762 razy, 1 wizyt dzisiaj)