Olga Frycz i Jacek Borcuch wezmą niecodzienny ślub?

frycz-borcuchOlga Frycz (26 l.) najwyraźniej ma już dość tego, że wciąż nazywana jest kochanką Jacka Borcucha (44 l.). Ostatnio podobno wpadła na szalony pomysł i zamierza wziąć ślub w dość niecodziennych okolicznościach…

Aż trudno uwierzyć, ale od momentu, gdy córka Jana Frycza zakręciła się wokół reżysera i rozbiła jego małżeństwo z aktorką Iloną Ostrowską, minęły już ponad 4 lata!
W mediach Olga nadal jednak jest przedstawiana jako “kochanka” Borcucha. Nietrudno się domyślić, że zaczyna jej to uwierać tak jak i życie na kocią łapę.
Wiele wskazuje jednak na to, że w ich związku nadchodzą spore zmiany.

“Olga przyznaje, że jest gotowa zostać żoną reżysera Jacka Borcucha. I dodaje, ze marzy jej się ślub… pod wodą!” – czytamy w “Rewii”.

Czemu akurat pod wodą?
Para od pewnego czasu oszalała na punkcie nurkowania. Ta pasja pochłonęła ich całkowicie.

“Byliśmy już w Chorwacji, a teraz jedziemy do Meksyku. Patrzymy na mapę świata pod kątem baz nurkowych. To zmieniło nasze życie. Oszaleliśmy na punkcie nurkowania. Mamy coś, co oboje lubimy. Poza tym pod wodą można robić fajne rzeczy” – chwali się Frycz.

Jedną z tych “fajnych” rzeczy ma być właśnie szalony podwodny ślub.
Plany aktorki jednak znacznie wykraczają poza organizowanie ceremonii.
“Frycz jest gotowa na zmianę swojego życia. A już na pewno jest gotowa na macierzyństwo. Ma czworo rodzeństwa, a przy wychowywaniu dwóch młodszych braci pomagała mamie, a tym samym nabrała wprawy. Dzięki temu nie boi się nowych wyzwań. Co więcej ma nadzieję, że pojawią się już wkrótce” – informuje tygodnik.
źródło: pomponik.pl

Wideo – Olga Frycz i Jacek Borcuch

Biografia Olgi

Olga Frycz (ur. 23 października 1986 w Krakowie) – polska aktorka. Córka aktora Jana Frycza, siostra aktorki Gabrieli Frycz.

Role Elki Beredy w filmie Weiser i Marysi w Bożych skrawkach przyniosły jej nominację do Polskich Nagród Filmowych w kategorii najlepsza drugoplanowa rola kobieca[1].

W marcu 2010 otrzymała nominacje do nagrody dwutygodnika Viva! – “Viva! Najpiękniejsi” w kategorii Najpiękniejsza Polka[2][3].

Filmografia
2013: Płynące wieżowce jako Monika
2013: M jak miłość jako Ala
2012: Nad rozlewiskiem jako Marysia
2012: Anna German. Tajemnica Białego Anioła jako Janeczka
2011: 80 milionów jako Maria
2011: Życie nad rozlewiskiem jako Marysia
2010: Maraton tańca jako Monika
2010: Cisza jako Ania, siostra Wojtka
2010: Miłość nad rozlewiskiem jako Marysia
2010: Wszystko, co kocham jako Basia
2009: Miłość na wybiegu jako Weronika, siostra Kacpra
2009: Na dobre i na złe jako Agnieszka
2009: Dom nad rozlewiskiem jako Marysia
2009: Generał (odc. 1)
2008: Londyńczycy gościnnie
2008: Niezawodny system jako służąca
2007: Jak to jest być moją matką? jako Julka Motyka
2006: Rzeźnia numer 1 jako Karolina
2006: Królowie śródmieścia jako Luiza
2005: Z odzysku jako Małolata
2005: Pensjonat pod Różą jako Dagmara Wasiak (gościnnie)
2002: Dyplom jako córka
2001: Boże skrawki jako Marysia
2000: Weiser jako Elka Bereda
1996: Gdzie jesteś święty Mikołaju? jako koleżanka Ani
1996: Gry uliczne jako córka Pasieki
1995: Bajkowy Las jako Czerwony Kapturek
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Jacka

Jacek Borcuch (ur. 17 kwietnia 1970 w Kwidzynie) – polski aktor, reżyser i scenarzysta.
Studiował filozofię na Uniwersytecie Warszawskim oraz aktorstwo na Akademii Teatralnej w Warszawie i Studiu Aktorskim w Gdyni.
Jego film Wszystko, co kocham był polskim kandydatem do Oscara 2011 dla Najlepszego Filmu Nieanglojęzycznego[1].
W latach 2004-2012 był mężem aktorki Ilony Ostrowskiej, z którą ma córkę Miłosławę (ur. 2006). Jest starszym bratem kompozytora Daniela Blooma.
W 2010 wszedł w skład Komitetu Poparcia Bronisława Komorowskiego jako kandydata na urząd Prezydenta RP.

Filmografia
Aktor
1995: Nic śmiesznego
1995: Gracze − policjant, podwładny Kramera
1996: Tajemnica Sagali − listonosz Karol (odc. 8, 10 i 12)
1996: Ekstradycja 2 − dziennikarz na konferencji prasowej Halskiego (odc. 9)
1997: Złotopolscy − chłopak w pubie (odc. 3)
1997: Sposób na Alcybiadesa − Heniek, brat Zasępy (odc. 2)
1997: Dom − mężczyzna w hotelowej restauracji w Poznaniu (odc. 18)
1998: Biały Kruk − młody Erwin
1998: Gosia i Małgosia − Jean Louis
1998: Ekstradycja 3 − dziennikarz (odc. 1, 5 i 9)
1999-2000: Na dobre i na złe − Daniel Stolarski
1999: Kallafiorr − Blum
1999: Dług − Stefan Kowalczyk
2000: Córka konsula
2002: Suplement − uczestnik imprezy u Karola
2004: W dół kolorowym wzgórzem − Bernard, nowy właściciel gospodarstwa Ryśka
2004: Czwarta władza − Marcin Wirski, dziennikarz “Żbliżeń”
2005: Persona non grata − Roman
2005: Kryminalni − Tomasz Pawlicki, mąż Anny (odc. 18)
2006: S@motność w sieci − Jacek, przyjaciel Jakuba
2006: S@motność w sieci (serial) − Jacek, przyjaciel Jakuba
2008: Ile waży koń trojański? − reżyser “Wizy na 48 godzin”

Dubbing
1959: Śpiąca królewna − Książę Filip

Reżyser
2013: Nieulotne
2011: Bez tajemnic (serial telewizyjny)
2009: Wszystko, co kocham
2007: Melancholia
2006: Mrok
2005-2005: Magda M.
2004: Tulipany
1999: Kallafiorr

Scenarzysta
2013: Nieulotne
2009: Wszystko, co kocham
2007: Melancholia
2004: Tulipany
1999: Kallafiorr
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 169 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *