Olga Bołądź i Mikołaj Roznerski: Koniec romansu

boladz-roznerskiGdy paparazzi przyłapali Mikołaja Roznerskiego (30 l.) na czułościach z Olgą Bołądź (29 l.), wydawało się, że jego związek z Martą Juras dobiegł końca. Aktor zafundował jednak paniom nieoczekiwany zwrot akcji…

29-latek szerszej publiczności znany jest głównie z popularnego tasiemca “M jak miłość”, gdzie wciela się w rolę bawidamka Marcina Chodakowskiego.

W życiu prywatnym także nie narzeka na nudę, choć – jak przyznaje – jest dużo spokojniejszy od swojego serialowego bohatera. Od kilku lat związany jest z Martą Juras, która w “emce” gra Erykę, i z którą wychowuje trzyletniego syna Antosia.

Jesienią paparazzi przyłapali go jednak na czułościach z Olgą Bołądź przed jednym z klubów.
Plotka głosi, że aktorka, samotnie wychowująca syn Bruna, zakochała się w Mikołaju podczas teatralnego tournee “Chopin musi umrzeć”.
Choć wyglądało to na coś poważnego, Roznerski w porę się opamiętał. Jak donosi “Twoje Imperium”, właśnie wrócił do matki swojego dziecka, licząc na dużą wyrozumiałość z jej strony.

“Marta dała wiarę wersji Mikołaja, że było to tylko niewinne spotkanie, ponieważ nadal razem mieszkają. A Olga? Znowu jest samotna…” – czytamy.

Aktorka skupia się teraz przede wszystkim na swojej roli do filmu Patryka Vegi “Służby specjalne”, nie ukrywając, że praca jest obecnie całym jej życiem. Na szczęście w opiece na synem może liczyć na nianię i troskliwych rodziców.
źródło: pomponik.pl

Biografia Olgi

Olga Bołądź (ur. 29 lutego 1984 w Toruniu) – polska aktorka.
W 2007 ukończyła PWST w Krakowie. W 2010 w parze z Łukaszem Czarneckim brała udział w XI edycji Tańca z gwiazdami, zajmując 4 miejsce[1].
Ma syna Brunona (ur. 2013)[2]

Filmografia
Filmy i seriale
2006: Miłość w przejściu podziemnym
2007: Środa, czwartek rano
2007: Korowód – Dorota
2008: 39 i pół – Miłka
2008: Skorumpowani – Patrycja Burzyńska
2008: Skorumpowani – Patrycja Burzyńska
2008: Teraz albo nigdy! – Jola
2008: Ojciec Mateusz – mecenas Janiszewska (odc. 10)
2009: Dzieci Ireny Sendlerowej – Zofia
2009: Zero – barmanka
2009: Piksele – Monika
2009: Do wesela się zagoi – Julia
2009–2010: M jak miłość – Agata Tomasiewicz, kardiolog w przychodni “Maria-Med” w Gródku
2009–2010: Majka – zakonnica Łucja
od 2009: Czas honoru – Celina
2010–2011: Hotel 52 – Dorota Kruszyńska
2010: Skrzydlate świnie – Basia
2010: Kobieta, która pragnęła mężczyzny – Olga, studentka Maćka
2011: Układ Warszawski – Zuzanna Szarek
2011: Prosto z nieba – tłumaczka Olka
2012: Nad życie – Agata Mróz-Olszewska
2012: Dziewczyna z szafy – Aga
2012: Na krawędzi – Krystyna Janicka
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Mikołaja

Mikołaj Roznerski (ur. 6 grudnia 1983 we Wrocławiu) – polski aktor teatralny i filmowy.

Kariera
W latach 2007-2011 Mikołaj Roznerski był zawodowo związany z Teatrem im. Juliusza Osterwy w Lublinie[1]. Zagrał w teledysku zespołu Bajm pt. “Krótka historia”.

Filmografia
2005: Pierwsza miłość − Wiesiek, kolega Andrzeja Pałkowskiego
2005: Świat według Kiepskich − chłopak (odc. 204)
2005: Emilia − lektor francuski
2007: Na dobre i na złe − chłopak (odc. 295)
2007: Biuro kryminalne − Grzegorz Frączak (odc. 24)
2008: Wydział zabójstw − Zbyszek Cieśla (odc. 10)
2008: 39 i pół − Remek (odc. 3, 4 i 9)
2009: Teraz i zawsze − student z imprezy
2010: Ratownicy − Mateusz Rogulski
2010∼2011: Ojciec Mateusz − Grzegorz Bartnik (odc. 49), Jarek (odc. 80)
2010: Klub szalonych dziewic − Bartek, współlokator Mikołaja
2011: Usta usta − Kacper, kochanek Leny (odc. 26 i 27)
2011: Komisarz Alex − Piotr Małecki (odc. 12)
2012: Supermarket − Himek
od 2012: M jak miłość − Marcin Chodakowski, bratanek Tomasza
od 2012: Na Wspólnej − Oliwer, student prawa, przyjaciel Oli
2013: Chce się żyć − Tomek Rosiński
2013: Rodzinka.pl − Kamil, kolega Natalii (odc. 122)

Życie prywatne
Mikołaj ma syna (ur.2010) ze związku z aktorką Martą Juras.
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 625 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *