Odeta Moro i Dariusz Goczał na Balu Dziennikarzy


Moro i GoczalOdeta Moro przez 12 lat była żoną Michała Figurskiego. Wspólnie z byłym mężem wychowuje nastoletnią córkę. Ich związek uchodził za zgodny, dziennikarze razem pojawiali się na wydarzeniach związanych z ich życiem zawodowym.

W 2014 roku Odeta w wywiadzie udzielonym “Gali” wyznała, że nie zawsze było różowo, a rozwód nie wziął się znikąd.

Zaczynam nowe życie. (…) Jestem teraz w sytuacji, kiedy wszystko jest dla mnie nowe. Dwa lata temu wjechałam w wielki zakręt i straciłam wszystko. To były bardzo trudne dwa lata. Zawsze byliśmy uważani za idealną parę, a prawda jest taka, że “co chatka, to zagadka”.

Od tamtej pory minął już ponad rok. W tym czasie sporo się działo. Michał Figurski w bardzo ciężkim stanie trafił do szpitala, Odeta go wspierała. Dla byłego męża nie porzuciła jednak własnego szczęścia.

Na Balu Dziennikarzy postanowiła oficjalnie pokazać, że jej życie ruszyło – pokazała się z partnerem, z którym podobno jest już od końca 2013! Do tej pory jednak para unikała oficjalnych wyjść.

Każdy następny rok będzie tylko lepszy – mówiła niedawno Moro. Rok 2016 zaczęła od szampańskiej zabawy wśród kolegów po fachu i z mężczyzną u boku. Kim jest jej wybranek?

Jak donosi “Fakt” jest nim 55-letni Dariusz Goczał, reżyser i producent filmowy. W grudniu magazyn pisał o randce tych dwojga. “Przyłapano” ich w kinie. Ale historia ich romansu ciągnie się już od 2013 roku.

Darka znam od lat. Na pewno nie przyczynił się do zmian w moim życiu, do rozwodu – mówiła Moro w “Gali”.

Zakochanych dzieli dość duża różnica wieku. On jest po 50, ona ma niespełna 38 lat. To jednak wydaje się im nie przeszkadzać. Show-biznes zna szczęśliwe pary, które dzieli przecież znacznie więcej.

Na Charytatywnym Balu Dziennikarzy oboje wyglądali bardzo elegancko, ale, oczywiście, to od Moro nie można było oderwać oczu. Wysoka i szczupła świetnie prezentowała się w czarnej sukience sięgającej do połowy łydek.

Koronkowa góra była bardzo kobieca, a cała stylizacja w klimacie retro. Do tego czerwone usta… Odeta chyba nie tylko wyglądała uroczo, ale też doskonale zdawała sobie z tego faktu sprawę. Na co dzień dziennikarka gustuje w wygodnych ubraniach i sportowych butach, więc założenie małej czarnej było miłą odmianą.
źródło: gwiazdy.wp.pl

Biografia Odety

Odeta Moro-Figurska (ur. 17 czerwca 1978 w Olsztynie) – polska dziennikarka i prezenterka telewizyjna.
Odeta Moro-Figurska jest założycielką fundacji „Szczęśliwe Macierzyństwo” oraz autorką i organizatorem akcji „Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko” skierowanej do kobiet w ciąży i młodych rodziców. Wydawca i pomysłodawca płyty z bajkami dla dzieci „Bajki w trasie i na czasie”. Bajki stworzone specjalnie z myślą o długich i męczących podróżach samochodowych.

W latach 2000-2003 związana z telewizją muzyczną VIVA Polska. Autorka licznych wywiadów z gwiazdami polskiej i światowej estrady oraz programów dokumentalnych i reportaży. W latach 2004-2005 była gospodynią autorskiego talk-show „Ja tylko pytam” na antenie TV4. Do sierpnia 2009 prowadziła w TVP2 Pytanie na śniadanie. Od stycznia 2010 do czerwca 2012 prowadziła z Markiem Zającem program Kawa czy herbata?.

Życie prywatne
Jest żoną dziennikarza Michała Figurskiego, z którym ma córkę Sonię (ur. 16 maja 2003)[1].
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Dariusza

Dariusz Stanisław Goczał (ur. 5 lutego 1961) – polski reżyser i producent filmowy.

Filmografia
Reżyseria
1999–2008: Święta wojna
1999: Badziewiakowie

Producent
1999–2008: Święta wojna
2004: Talki z resztą
2010: Miłość nad rozlewiskiem
2011: Życie nad rozlewiskiem
2014–2015: Cisza nad rozlewiskiem

Obsada aktorska
2005–2006: Święta wojna jako doradca inwestycyjny (odc. 205); kapitan (odc. 244, 245)
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 2 177 razy, 1 wizyt dzisiaj)