Natalia Rybicka zakochana?

Natalia Rybicka chlopakNatalia Rybicka (28 l.) pojawiła się niedawno na salonach z tajemniczym mężczyzną, co wzbudziło zainteresowanie.

Aktorka należy do nielicznego grona gwiazd w polskim show-biznesie, które starają się chronić swoją prywatność.

Nie dziwi więc fakt, że tak naprawdę niewiele o niej wiadomo.

Rybicka rzadko udziela wywiadów, a jeśli już zdecyduje się na rozmowę, zwykle dotyczy ona spraw zawodowych.

Ostatnio pojawiła się na premierze filmu „Ziarno prawdy”, a u jej boku można było dostrzec tajemniczego mężczyznę.

Jako że aktorka na co dzień nie dostarcza tabloidom powodów do plotek, fakt, iż fotografowała się z przystojnym mężczyzną wzbudził niemałe zainteresowanie.

Tygodnik „Na żywo” spekuluje, że być może jest to ukochany Natalii.

Para wprawdzie nie okazywała sobie czułości, a jedynie pozowali razem do zdjęć, jednak być może coś jest na rzeczy?

Jak uważacie, pasują do siebie?
źródło: pomponik.pl

Biografia Natalii

Natalia Rybicka (ur. 1 października 1986 w Warszawie[1][2]) – polska aktorka, występująca na scenie w zespole Teatru Studio w Warszawie.

Ukończyła naukę w liceum ogólnokształcącym w Aninie, jest absolwentką klasy o profilu artystycznym. W 2010 r. ukończyła Akademię Teatralną w Warszawie[2]. Mieszka w Warszawie. Natalia Rybicka ma dwóch braci: Piotra (ur. 1988) i Pawła (ur. 1995). Trenuje taniec nowoczesny, klasyczny i disco dance (dwukrotnie została mistrzynią Polski w Disco Dance Freestyle)[1].

Filmografia
2001: Więzy krwi − jako Marysia – córka Józefa
2002−2006: Samo życie − jako Agata Rowicka, córka Henryka i Elżbiety
2003: Żurek − jako Iwonka
2003: M jak miłość − jako Eliza (odc. 201, 202 i 204)
2003: Lokatorzy − jako Julia, znajoma Jacka (odc. 172)
2004: Na dobre i na złe − jako Sandra Barska (odc. 182)
2005: Plebania − jako Marta
2005: Kryminalni − jako dziewczyna (odc. 17)
2006: Olek − jako Ola
2006: Kto nigdy nie żył… − jako Kasia
2006: Dublerzy − jako Ola, córka Leona
2006: Dublerzy − jako Ola, córka Leona
2007: Wszystko będzie dobrze − jako Jolka
2007: Odwróceni − jako Lidka, córka Sikory
2008: Mała wielka miłość − jako dziewczyna z kwiatem
2008: Mała wielka miłość − jako dziewczyna z kwiatem (odc. 4)
2008−2009: Londyńczycy − jako Asia Koryn (Budzisz)
2008: Pora mroku − jako Karolina
2008: Lawina − jako Camilla
2009–2011: Ojciec Mateusz − jako Agnieszka, dziewczyna podejrzanego (odc. 29); Agata Lisowska (odc. 80)
2009: Idealny facet dla mojej dziewczyny − jako dziewica
2010: Chrzest − jako Magda
2010: Ratownicy − jako Justyna
2011–2012: Szpilki na Giewoncie − jako Agnieszka
2011: Onder ons − jako Agnieszka
2011: Hotel 52 − jako Beata Bartniewska (odc. 43)
2012: Syberiada polska − jako Sylwia
2012: Piąta pora roku − jako autostopowiczka
2013: Komisarz Alex − jako aktorka Agnieszka Gordon (odc. 38)
2014: Prawo Agaty − jako Julia Nawrocka (odc. 60 i 62)

Dubbing:
2008: Dzwoneczek − jako Dzwoneczek/Cynka
2009: Dzwoneczek i zaginiony skarb − jako Dzwoneczek
2009: Ciekawski George 2
2010: Dzwoneczek i uczynne wróżki − jako Dzwoneczek
2010: Bestia z Wolfsberga − jako KC
2010: The Looney Tunes Show − jako Carol
2012: Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł − jako Dzwoneczek/Cynka

Nagrody
2004: Żurek (nominacja) Orzeł najlepsza drugoplanowa rola kobieca
2004: Żurek Nagroda specjalna Tarnów – Srebrna Statuetka nagroda specjalna
2013: Nagroda im. Schillera za 2012[3]
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 215 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*