Natalia Klimas i Piotr Woźniak-Starak rozstali się

klimas-wozniak-starakNatalia Klimas rozstała się z partnerem! Aktorka od ponad roku spotykała się z Piotrem Woźniak-Starakiem, synem jednej z najbogatszych par w Polsce. Ich związek nie przetrwał jednak próby czasu i to podobno aktorka podjęła ostateczna decyzję o jego zakończeniu!

– Już od jakiegoś czasu nie mogli się ze sobą dogadać. Z dnia na dzień było coraz gorzej – zdradził dwutygodnikowi “Party” znajomy Klimas.

Para poznała się w prestiżowej nowojorskiej szkole Parsons School of Design, gdzie Natalia studiowała aktorstwo, a Piotr – reżyserię. Związek aktorki i filmowca od samego początku wzbudzał wiele emocji. Fortuna rodziny Staraków jest bowiem warta ok. 3,5 miliarda złotych, a Klimas jest córką jednej z najsłynniejszych polskich projektantek mody, Joanny Klimas.

Jak donosi “Party”, aktorka długo nie cierpiała po rozstaniu z dziedzicem miliardowej fortuny i już znalazła nową miłość.
źródło: gala.pl
Tagi: [semantic_tags]

Czy Wam jest szkoda, że ta para się rozchodzi?

Biografia Natalii

Natalia Klimas aktorstwa uczyła się w słynnym The Lee Strasberg Theatre Institute w Nowym Jorku. W 2006 r. ukończyła William Esper Studio w Nowym Jorku, następnie zagrała w dwóch sztukach teatralnych w Big Little Theatre. Jednak o prawdziwym sukcesie można mówić dopiero od 2009 r., kiedy dostała rolę u boku Sary Jessici Parker i Hugh Granta w komedii “Słyszeliście o Morganach”. Prowadziła show „Iggy” w amerykańskiej MTV.
źródło: mowimyjak.pl

Filmografia
film
aktor
2009 Słyszeliście o Morganach? Did You Hear About the Morgans? Monique Rabelais

seriale
aktor
2013 2XL Ola Bielewicz, siostra Laury
2012 Przyjaciółki Monika (gościnnie)
2009 Białe kołnierzyki White Collar Brigette (gościnnie)
2007-2012 Plotkara Gossip Girl Violette (gościnnie)
2004-2011 Wołanie o pomoc Rescue Me Kobieta (gościnnie)

Natalia ubiegała się o rolę Zuzy w serialu “Przepis na życie”. Ostatecznie angaż otrzymała Magdalena Schejbal.

Biografia Piotra

31-letni Piotr Woźniak to syn Anny Woźniak z jej pierwszego małżeństwa – wieloletniej właścicielki firmy Belvedere Łazienki Królewskie, do której należą m.in. restauracja Belvedere, firma cateringowa i kilka mniejszych lokali. Obecnie jest ona żoną Jerzego Staraka. Ojczym Piotra na tegorocznej liście najbogatszych Polaków zajmuje 5 miejsce, z majątkiem szacowanym na 3,25 miliarda złotych. Jest on właścicielem firmy farmaceutycznej Polpharma.
Jednak filmowiec, mimo biznesowego potencjału, zdecydował się pójść inną zawodową drogą. Wybrał film. Syn polskich miliarderów studiował w Nowym Jorku w prestiżowej Parsons School of Design. W swoim artystycznym dorobku ma już na koncie m.in. asystowanie Andrzejowi Wajdzie przy filmie „Katyń”, współprodukowanie „Izolatora” Christophera Doyle’a oraz produkcję wyżej wspomnianego polskiego melodramatu „Big Love” z Antonim Pawlickim i Aleksandrą Hamkało w rolach głównych.
źródło: mowimyjak.pl

Filmografia
film
producent
2014 Bogowie (producent)
2013 Mazurek (współproducent) (producent wykonawczy)
2012 Big Love (producent)
2011 Warsaw Dark (współproducent)

(Odwiedzono 413 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *