Milena Suszyńska i Karol Dziuba wzięli ślub

suszynska-dziubaCórka znanego aktora Zbigniewa Suszyńskiego 9 sierpnia 2014 r. powiedziała sakramentalne “tak”!

Dziewczyna od kilku lat próbuje iść w ślady ojca.
Na razie udało jej się załapać do “Ojca Mateusza” i zdjętego właśnie z anteny TVN serialu “Sama słodycz”.

Branża jest ponoć zachwycona początkująca aktorką, więc można śmiało przypuszczać , że jeszcze będzie o niej głośno.

Na razie o wiele więcej dzieje się w życiu prywatnym córki Zbigniewa.

Okazuje się bowiem, że parę dni temu Suszyńska wzięła w tajemnicy ślub z niejakim Karolem Dziubą.

Sympatyczna para poznała się kilka lat temu w trakcie studiów na Wydziale Aktorskim Akademii Teatralnej w Warszawie.

Pan młody pochwalił się już zdjęciem z tego ważnego wydarzenia.

Na szczęście celebrytka zdążyła się w porę pogodzić z ojcem…
źródło: pomponik.pl

Zdjęcie ze ślubu pary
suszynska-dziuba-slub

Biografia Mileny

Data urodzenia: 1986-01-08. Wzrost: 173 cm. W 2009 roku ukończyła Państwową Wyższą Szkołę Teatralną w Warszawie. Jest córką aktora Zbigniewa Suszyńskiego.

Filmografia
aktor
2011 Wojna żeńsko-męska Ekspedientka w sex-shopie
Odwyk Siostra Dorota
2008 Ego

seriale
2014 Sama słodycz Gosia, córka Izabelli, siostra Fryderyka
2012 Piąty stadion Kobieta (gościnnie)
Reguły gry Patrycja (gościnnie)
2011 Rodzinka.pl Opiekunka Gabrysia (gościnnie)
Galeria Nikola, przyjaciółka Anity
Przepis na życie Recepcjonistka (gościnnie)
2010-2013 Hotel 52 Aldona Stankiewicz, siostra Heleny
(gościnnie)
2009 Akademia
2008 Agentki Kelnerka Agata (gościnnie)
Ojciec Mateusz Gosia (gościnnie)
Czas honoru Pracownica sierocińca (gościnnie)
2000-2012 Plebania Monika (gościnnie)
1997-2010 Złotopolscy

(Odwiedzono 968 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *