Mikołaj Roznerski i Anna Bogusławska-Grzeszczuk są razem?


Roznerski i Bogusławska-GrzeszczukPaparazzi przyłapali Mikołaja Roznerskiego (32 l.), gdy spędzał romantyczny wieczór z atrakcyjną blondynką. Kim jest ta kobieta? Jeden z tygodników dotarł do zaskakujących informacji!
Zalotne uśmiechy, powłóczyste spojrzenia, nieukrywany flirt…

To był bez wątpienia bardzo udany wieczór!

Mikołaj Roznerski spędził go niedawno w towarzystwie pewnej przeuroczej, wysokiej, długowłosej blondynki.

Na randkę wybrali jedną z modnych japońskich restauracji przy ul. Żurawiej w centrum Warszawy.

Przy wybornych orientalnych smakołykach na rozmowie upłynął im cały wieczór.

Po kolacji wyraźnie trudno było się rozstać. Długo stali jeszcze przed restauracją i dyskutowali.

Według informacji “Życia na gorąco” towarzyszką Mikołaja była makijażystka, charakteryzatorka filmowa, ale również pisarka i menedżerka tancerza, byłego chłopaka Edyty Herbuś Dawida Ozdoby – Anna Bogusławska-Grzeszczuk.

Gdy pocałowała go w policzek na pożegnanie, aktor aż się zarumienił.

Wygląda na to, że Mikołaj już ani trochę nie tęskni za Olgą Bołądź, choć rozstali się nie tak dawno.

Aktorska para zaczęła spotykać się jesienią 2013 roku.

Dla Olgi aktor porzucił podobno swoją poprzednią życiową partnerkę i matkę 5-letniego syna Antoniego.

Związek wydawał się bardzo poważny. Szybko razem zamieszkali. Mikołaj wspierał ukochaną w wychowaniu jej 3-letniego syna.

Jeszcze niedawno w show-biznesowym towarzystwie spekulowano, że szykuje się ślub.

Ale w rzeczywistości w związku Olgi i Mikołaja nie brakowało zgrzytów.

Kiedyś mówiło się, że przechodzili poważny kryzys, bo aktor ponoć za bardzo zaprzyjaźnił się z koleżanką po fachu Agnieszką Sienkiewicz, którą poznał na planie “M jak Miłość”.

Ostatnio znów w tle pojawiła się inna kobieta – Alicja Bachleda-Curuś, którą miał zauroczyć się w trakcie wspólnej pracy nad filmem “7 rzeczy, których nie wiecie o facetach”.

Ile było w tym prawdy, trudno stwierdzić. Faktem jest, że związek Olgi i Mikołaja to już przeszłość, a aktor najwyraźniej nie zamierza być singlem zbyt długo.
źródło: pomponik.pl
tagi: nowy chłopak, nowy partner, nowa dziewczyna, nowa partnerka

Biografia Mikołaja

Mikołaj Roznerski (ur. 6 grudnia 1983 we Wrocławiu) – polski aktor teatralny, filmowy oraz serialowy.

Kariera
W latach 2007–2015 Mikołaj Roznerski był zawodowo związany z Teatrem im. Juliusza Osterwy w Lublinie[1].

Ukończył Państwową Wyższą Szkołę Teatralną we Wrocławiu (Polska) w 2008 roku oraz Wydział Teatralny DAMU w Pradze (Czechy).

W 2008 roku zagrał w teledysku zespołu Bajm pt. “Krótka historia”. W 2007 roku zagrał w teledysku Edyty Górniak pt. ” List”. Wystąpił również w jednej z reklam ” Heyah”.

Filmografia
2005: Pierwsza miłość − Wiesiek, kolega Andrzeja Pałkowskiego
2005: Świat według Kiepskich − chłopak (odc. 204)
2005: Emilia − lektor francuski
2007: Na dobre i na złe − chłopak (odc. 295)
2007: Biuro kryminalne − Grzegorz Frączak (odc. 24)
2008: Wydział zabójstw − Zbyszek Cieśla (odc. 10)
2008: 39 i pół − Remek (odc. 3, 4 i 9)
2009: Teraz i zawsze − student z imprezy
2010: Ratownicy − Mateusz Rogulski
2010−2011: Ojciec Mateusz − Grzegorz Bartnik (odc. 49), Jarek (odc. 80)
2010: Klub szalonych dziewic − Bartek, współlokator Mikołaja
2011: Usta usta − Kacper (odc. 26 i 27)
2011: Komisarz Alex − Piotr Małecki (odc. 12)
2012: Supermarket − Himek
od 2012: M jak miłość − Marcin Chodakowski, bratanek Tomasza
2012−2013 − Na Wspólnej − Oliwer, student prawa, przyjaciel Oli
2013: Chce się żyć − Tomek Rosiński
2013: Rodzinka.pl − Kamil, kolega Natalii (odc. 122)
2014: To nie koniec świata − piłkarz Alex
2014: Prawo Agaty − Jakub Cieślak (odc. 69)
2014: Karuzela − Rafał
2015: Sensacje XX wieku − Jerzy Sosnowski, rotmistrz ( odc. 1)
od 2015: Singielka − Arek, pracownik warsztatu
2016: 7 rzeczy których nie wiecie o facetach − Tomasz
2016: Powiedz tak! − Michał, były facet Basi

Życie prywatne
Roznerski ma syna Antoniego (ur. 2010) ze związku z aktorką Martą Juras[2].
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 1 119 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wykonaj poniższe zadanie *