Michael Buble i Luisana Lopilato okradzeni w dzień swojego ślubu

buble-lopilatoGdy para brała ślub 3 kwietnia, ich dom w Buenos Aires został okradziony.
Złodzieje zablokowali kamery monitorujące rezydencję i wyłączyli system alarmowy.
“Nie pozwolę, żeby to wydarzenie zrujnowało najszczęśliwsze chwile w moim życiu” – powiedziała panna młoda.
Wesele jest zaplanowane na maj.


Wideo – Michael Buble i Luisana Lopilato

Biografia Michaela
Michael Bublé (ur. 9 września 1975 w Burnaby w Kanadzie) – kanadyjski wokalista jazzowy, swingowy i aktor. W 2003 nagrał album Michael Bublé, który zdobył sporą popularność na całym świecie. Bublé dysponuje oryginalną, ciepłą barwą głosu. Wykonuje głównie covery (m.in. Franka Sinatry, The Beatles, Raya Charlesa, Bee Gees, Elvisa Presleya), współpracował m.in. ze Stevie Wonderem, Nelly Furtado.
Piosenka Me And Mrs. Jones zaśpiewana przez Bublé na płycie Call Me Irresponsible zajęła 1. miejsce podsumowania Listy Przebojów Trójki za rok 2007[1]. Związany był z Agata Fowles.

Dyskografia
Rok     Album     Sprzedaż
1996     First Dance
2001     Babalu
2002     Dream
2003     Totally Bublé
2003     Michael Bublé
– RIAA: Platyna
– Soundscan: 1,604,812 (Marzec 2007)
– Australia: 7x Platyna (490,000)
2003     Let It Snow! (EP)     – US: 168,150 (Marzec 2007)
2004     Come Fly with Me (Live CD i DVD)
– RIAA: Platyna
– ARIA: Złoto (35,000)
2005     It’s Time
– RIAA: 2x Platyna (Marzec 2007)
– Soundscan: 2,238,832 (Marzec 2007)
– ARIA: 4x Platyna (280,000)
– Canada: 6x Platyna (600,000)
– Sprzedaż międzynarodowa: 5,328,100
2005     Caught in the Act (Live CD i DVD)     – ARIA: Złoto (35,000)
2006     With Love (EP)     – RIAA: Złoto (500,000+)
2007     Call Me Irresponsible     Sprzedaż międzynarodowa: 5,328,775
2009     Michael Bublé Meets Madison Square Garden
2009     Crazy Love

Single

* Fever (2003)
* Let It Snow [EP] (2003)
* Sway (2004)
* Spiderman Theme (2004)
* Feeling Good (2005)
* Home (2005)
* Save The Last Dance For Me (2005)
* Everything (2007)
* Me & Mrs. Jones (2007)
* Lost (2007)
* Comin’ Home featuring Boyz II Men (2008)
* Haven’t Met You Yet (2009)
* Hold On (2009)
* Cry Me A River (2010)
* Crazy Love (2010)
* Hollywood (2010)

Współpraca muzyczna

* z Anne Murray – Baby, It’s Cold Outside (z albumu “Christmas Album”)
* z Barrym Gibbem – How Can You Mend a Broken Heart?
* z Bonitą – Quando, quando, quando (niemiecka telewizja)
* z Boyz II Men – Comin’ Home Baby
* z Chrisem Botti – A Song for You
* z Chrisem Botti – Let There Be Love
* z Holly Palmer – temat główny do filmu Down With Love
* z Ivanem Linsem – Wonderful Tonight
* z Jane Monheit – I Won’t Dance (z albumu “Taking a Chance on Love”)
* z Jann Arden – You Don’t Know Me (z koncertu w Seattle)
* z Joshem Grobanem – gościnne wspólne parodie na koncercie Bublé “Caught in the Act”
* z Junkie XL – remiks Spider-Man Theme
* z Junkie XL – remiks Sway
* z Laurą Pausini – You’ll Never Find Another Love Like Mine (z płyty “Caught in the Act”)
* z Leonem Jacksonem – Home (koncert w Londynie, 4 grudnia 2007)
* z Leonem Jacksonem – Lost (z koncertu Front Row X Factor w Glasgow)
* z Lucho Gatica – Quizás, quizás, quizás (Perhaps, perhaps, perhaps)
* z Nelly Furtado – Quando, quando, quando (z albumu “It’s Time”)
* z Paulem Anka – My Way
* z Paulem Anka – (You Are My) Destiny (z albumu “My Way”)
* z Tonym Bennettem – Just in Time (z albumu “Duets”)

Filmografia

* Duets (2000)
* Totally Blonde (2001)
* The Snow Walker (2003)
* Las Vegas (2005)
* Da Kath & Kim Code (2005)

źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Luisany

Luisana Loreley Lopilato (ur. 18 maja 1987 roku w Buenos Aires) – aktorka argentyńska. Najbardziej znana jest z roli Mii Colucci w serialu Rebelde Way, który doczekał się remake’u pt. Zbuntowani. W latach 2002 – 2006 była członkinią zespołu Erreway.

Filmografia

* 2010: Plumíferos jako Feifi (głos)
* 2010: Alguien Que Me Quiera jako Bianca Rivera
* 2009: Papá Por Un Día jako Julieta
* 2008: Atracción X4 jako Nina Lacalle
* 2007: El Capo jako Ornella Mastrogiuseppe
* 2006: Alma Pirata jako Allegra Riganti
* 2005: Casados Con Hijos jako Paola Argento
* 2004: Los Secretos De Papá jako Camila
* 2004: Erreway: 4 Caminos jako Mía Colucci
* 2004: Los Pensionados jako Kathy/Martina
* 2002-2003: Rebelde Way jako Mía Colucci
* 1999-2001: Chiquititas jako Luisana Maza
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 111 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *