Marcin Hycnar i Kamila Boruta: kryzys w związku?

hycnar-borutaZwiązek Marcina Hycnara (31 l.) i Kamili Boruty (30 l.) ponoć wisi na włosku… Wszystko przez brak czasu dla siebie!

Aktorska para nie bryluje zbyt często na salonach, a o ich życiu prywatnym wiadomo niewiele.

W 2011 roku po dwóch latach związku wzięli ślub. Zdjęcia z ceremonii obiegły wszystkie media. Wtedy wyglądali na najszczęśliwszych na świecie.

Teraz magazyn “Na żywo” donosi, że w ich związku nie dzieje się najlepiej…

Powodem kryzysu w związku pary jest ponoć nadmiar obowiązków zawodowych aktora, który zdecydował się na studia na wydziale reżyserii.

“Wieczorami, po zajęciach, grał spektakle. W domu bywał gościem.

Młodej atrakcyjnej zaczęła w końcu doskwierać samotność” – informuje “Na żywo”.

To sprawiło, że małżonkowie zaczęli się mijać we własnym domu.

“Teraz oboje muszą sobie odpowiedzieć na pytanie, czy tli się w nich jeszcze iskierka uczucia czy to już naprawdę koniec” – czytamy w tygodniku.
źródło: pomponik.pl

Wideo – Marcin Hycnar i Kamila Boruta

Biografia Marcina

Marcin Hycnar (ur. 18 stycznia 1983 w Tarnowie) – polski aktor.
Absolwent I Liceum Ogólnokształcącego w Tarnowie i Akademii Teatralnej w Warszawie (2006). Obecnie aktor Teatru Narodowego w Warszawie. Pierwsze kroki stawiał w grupie teatralnej Tuptusie działającej przy Szkole Podstawowej nr 18 w Tarnowie. 13 sierpnia 2011 poślubił aktorkę Kamilę Borutę

Filmografia
Aktor
1997: Rabbi
1999-2008: Na dobre i na złe − Emil Wójcik (gościnnie)
2003-2008: Daleko od noszy (gościnnie)
2005: Boża podszewka. Część druga − kolega Herda (gościnnie)
2007: Ogród Luizy − sanitariusz Marian
2007-2014: Barwy szczęścia − Paweł Zwoleński
2007: Teraz albo nigdy! − kierowca (gościnnie)
2008: Agentki – prezenter pogody Jacek Migdałek (gościnnie)
2009: Drzazgi − Bartek
2013: Czas honoru − partyzant, członek oddziału Władka (odc. 66 i 68)
2013: Prawo Agaty − Robert Dębski, brat Marka (odc. 45)
2013: Hotel 52 − Irek Gorczyński (odc. 90 i 91)
2014: Sama słodycz − Wiktor, przyjaciel Fryderyka

Dubbing
1992-1998: Batman
1993-1994: Hello Kitty
1994: Były sobie odkrycia
1996: Byli sobie odkrywcy
1996: O czym szumią wierzby − Kret
1996-1998: Kacper − Spooky
2001: Liga Sprawiedliwych
2002-2004: Fillmore na tropie −
Randall Julian (odc. 1)
Tony (odc. 3)
Nelson Kelloch (odc. 12)
Linus Santiago (odc. 16)
Ham Bowman (odc. 19)
Oskar (odc. 20)
2002-2007: Kim Kolwiek – odc.57
2003: Legenda Nezha – Jifa
2003: Małgosia i buciki
2004-2006: Liga Sprawiedliwych Bez Granic
2004-2007: Danny Phantom − Danny Phantom
2004-2007: Nieidealna − Ben Singer
2005: Maggie Brzęczymucha − Pupert
2006: Auta
2006-2011: Hannah Montana − Jackson Stewart
2006: Amerykański smok Jake Long
2006: 7 krasnoludków: Las to za mało – historia jeszcze prawdziwsza − Szczycik
2006: Pomocnik św. Mikołaja − Pier (odc. 5)
2006-2007: Lola i Virginia – Dawid
2007: Scooby Doo i śnieżny stwór − Pemba
2007: Na fali − Cody Maverick
2007: Nie ma to jak hotel – Trevor (odc. 29)
2007: Bibi Blocksberg
2007: Kucyki i przyjaciele
2007: Shrek Trzeci − Artie
2007: Nastolatki z Beverly Hills – Wilshire Brentwood
2008: Opowieści z Narnii: Książę Kaspian − Książę Kaspian
2008: Kung Fu Panda − Po
2008: Owocowe ludki − Długi
2008: Niezwykła piątka na tropie − Max
2008: Małpy w kosmosie − Ham
2008: Dzwoneczek – Terencjo
2008: Camp Rock − Nate
2008: Bunio i Kimba – Bunio
2008-2009: Ben 10: Obca potęga –
Alan (odc. 3, 25),
Mike Morning Star (odc. 5)
2008: Stacyjkowo – Edzio
2009: Prawdziwa historia kota w butach – młynarczyk Piotruś
2009: Koralina i tajemnicze drzwi − Wybie
2009: Hannah Montana: Film − Jackson Stewart
2009: Góra Czarownic − Matheson
2009: Ben 10: Alien Swarm – Ben Tennyson
2009: O, kurczę! – Pete Ivey
2009: JONAS – Nick Jonas
2009: Fanboy i Chum Chum – Fanboy
2010: Jeż Jerzy – Krzyś
2010: Percy Jackson i bogowie olimpijscy: Złodziej pioruna – Percy Jackson
2010: Nasza niania jest agentem – Poldark
2010: Ja w kapeli – Tripp
2010: Disco robaczki – Bogdan
2010: ModNation Racers – Gary Reasons
2010: Ryś i spółka, czyli zwierzaki kontratakują – Ryś Ryszard
2010: Jonas w Los Angeles – Nick Jonas
2010: Stuart Malutki – Stuart
2010: Camp Rock 2: Wielki Finał – Nate
2010: Hot Wheels: Battle Force 5 – Vert
2010: Kung Fu Panda: Święta, święta i Po – Po
2010: Ostatni Władca Wiatru – Sokka
2010: Megamocny – Minion
2011: Lemoniada Gada – Charlie Delgado
2011: Kung Fu Panda 2 – Po
2011: Jeż Jerzy – Krzyś
2011: Sala Samobójców – Zdrajca
2011: Kung Fu Panda: Legenda o niezwykłości – Po
2011: Z kopyta – Rudy
2013: Rysiek Lwie Serce – Rysiek
2014: Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz – James „Bucky” Barnes/Zimowy Żołnierz
2014: Niesamowity Spider-Man 2 – Harry Osborn/Zielony Goblin
2014: Piorun i magiczny dom – Daniel

Teatr
1995: rola tytułowa w Mały Książę reż. Cezary Domagała
2004: Jacek Gołąb w 2 maja
2005: Telemach w Odysei
2005: Fuks w Kosmosie
2005: Plazmonik w Bezimiennym dziele
2005: Martin w Pieniądzach i przyjaciołach
2006: Katurian w Poduszycielu
2007: Gustaw w Ślubach panieńskich
2008: Marek w Mroku
2008: Posłaniec w Wiele Hałasu o Nic
2009: Artur w Tangu
2009: Von Kostryn w Balladyna
2010: Pan w Kreacji
2011: Lorenzo Medici w Lorenzaccio

Nagrody
2006 – XXIV Festiwal Szkół Teatralnych w Łodzi: Grand Prix za wybitną osobowość sceniczną, wyróżnienie Szkoły Reduta Berlin za najbardziej organiczną grę aktorską, nagrody publiczności, dziennikarzy, Jana Machulskiego i festiwalowej gazetki Tupot za rolę Plazmonika w Bezimiennym dziele
2006 – Festiwal Szkół Teatralnych w Bratysławie: nagroda za najlepszą rolę męską za rolę Plazmonika w Bezimiennym dziele
2006 – nagroda im. Andrzeja Nardellego za najlepszy debiut sezonu 2005/2006 za rolę Fuksa w Kosmosie
2006 – nominacja do Feliksa Warszawskiego w kategorii Najlepszy Aktor za rolę Fuksa w Kosmosie
2008 – Feliks Warszawski dla najlepszego aktora sezonu 2007/2008 za rolę Marka w Mroku
2011 – Talenty Trójki 2010/2011 w kategorii Teatr
21 maja 2012 – Festiwalu Teatru Polskiego Radia i Teatru Telewizji Polskiej „Dwa Teatry” – Grand Prix festiwalu w kategorii słuchowisk Teatru PR – za rolę tytułową w słuchowisku Hamlet Williama Szekspira w reżyserii Waldemara Modestowicza[1].
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Kamili

Kamila Boruta (ur. 26 stycznia 1984 w Siedlcach) – polska aktorka teatralna, obecnie aktorka Teatru Rampa w Warszawie oraz gościnnie Teatru Żydowskiego w Warszawie.

Kariera
Aktorka teatralna

Kompania Teatr Lublin
2014
Żyd

Teatr Żydowski w Warszawie
2010
Zaczarowana noc
Księga raju
2008
Bajecznie kolorowa noc
W nocy na starym rynku
2007: Kamienica na Nalewkach
2006: Tradycja
2006: Kadysz
2005: Skrzypek na dachu
2004: Między dniem a nocą – Dybuk

Teatr Rampa na Targówku w Warszawie
2014: Rent musical
2013: Awantura o Basię
2013: Calineczka
2012: Tango Piazzolla
2012: Żyd
2012: Mistrz i Małgorzata
2011: W pogoni za bajką
2010: Wielka wyprawa
2009:
Światła Rampy
Pinokio, czyli świerszczowe opowieści
Jeździec burzy
Jak stać się żydowską matką, w dziesięć praktycznych lekcji
Nie uchodzi, nie uchodzi czyli… Damy i Huzary
2008: Awantura w piekle
2007: Tajemniczy ogród

Teatr Powszechny im. Kochanowskiego w Radomiu
2007: Tajemniczy Ogród

Teatr im. Żeromskiego w Kielcach
2006: Ania z Zielonego Wzgórza

Polskie Radio “Dwójka”
2011: słuchowisko – Tadeusz Konwicki Dziura w niebie

Polskie Radio “Jedynka”
2011: słuchowisko – Litwos na Dzikim Zachodzie, czyli Amerykańskie przygody Henryka Sienkiewicza

Aktorka filmowa
2014: Na dobre i na złe
2012: Wszystko przed nami
2003: M jak miłość

Dubbing
Moja niania jest wampirem (Stephanie)
Hot Wheels: Battle Force 5 (Grace)
Brygada (Hayley)
Superszpiedzy (Alex)
Mighty B
Ariol (Tadek)
Fanboy i Chum Chum (Lupe)
Ben 10: Alien Swarm (Elena)
Wakfu
Tara Duncan (Sandra)
Odjazdowe zoo (Olga, Weterynarz)
Zagroda według Otisa
SpongeBob Kanciastoporty
Księżniczka z Krainy Słoni (Amanda)
Batman: Odważni i bezwzględni (Morgaine le Fey)
Scooby-Doo: Strachy i patałachy
Tajemnice domu Anubisa (Mara)
Mój kumpel anioł (Jane Casey)
Grachi (Cussy)
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 497 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *