Marc Anthony i Shannon De Lima wzięli ślub


anthony-de-limaMarc Anthony (46 l.) i modelka Shannon De Lima, powiedzieli sobie „tak”!

Piosenkarz i jego ukochana przez długi czas nie byli do końca przekonani, czy chcą ze sobą być na dobre i na złe.

Para przez prawie dwa lata nieustannie rozstawała się i wracała do siebie.

W końcu, w marcu tego roku Marc Anthony postanowił poprosić o rękę swoją wybrankę.

O ich planach ślubnych media dowiedziały się jednak dopiero niedawno.

Teraz magazyn “People” donosi, że są już małżeństwem!

Ceremonia odbyła się 11 listopada w posiadłości pary na Dominikanie.

Była to ponoć skromna uroczystość, na którą nowożeńcy zaprosili jedynie najbliższych.

Dla Marca Anthony’ego jest to już trzecie małżeństwo.

Kilka miesięcy temu piosenkarz rozwiódł się oficjalnie z Jennifer Lopez, z którą był w separacji od ponad dwóch lat.

Wcześniej był także mężem Dayanary Torres.

Nowożeńcom gratulujemy.
źródło: pomponik.pl

Wideo – Marc Anthony i Shannon De Lima

Biografia Marca

Marc Anthony, właściwie Marco Antonio Muñiz (ur. 16 września 1968 w Nowym Jorku) – amerykański piosenkarz i aktor pochodzenia portorykańskiego. Najbardziej znany z wykonywania salsy oraz latynoamerykańskich ballad. Były mąż Jennifer Lopez (15 lipca 2011 para ogłosiła decyzję o zakończeniu małżeństwa). Razem z Jennifer mają bliźnięta – Maxa i Emmę (ur. 22 lutego 2008).

Dyskografia
Rebel (1988)
When the night is over (1991)
Otra nota (Another note) (1993)
Todo a su tiempo (All at it’s time) (1995)
Contra la corriente (Against the current) (1997)
Marc Anthony (1999)
Libre (Free) (2001)
Mended (2002)
Amar sin mentiras (To love without lies) (2004)
Valió la pena (It was worth the grief) (2004)
Sigo siendo yo (2006)
El cantante (2007)
Iconos (2010)
Rain Over Me (wraz z Pitbullem) (2011)
Vivir Mi Vida (2013)

Filmografia
Carlito’s Way (1993, reż. Brian DePalma) jako Grupa Latino na Dyskotece, śpiewa „Parece Mentira”
Natural Causes (1994, reż. James Becket) jako Marine Guard
Hackers (1995, reż. Iain Softley) jako Agent Ray
Big Night (1996, reż. Stanley Tucci) jako Cristiano
The Substitute (1996) jako Juan Lacas
Runaway Bride jego piosenka, „You Sang To Me”, była wykorzystana w tym filmie
Bringing Out the Dead (1999), reż. Martin Scorsese) jako Noel
In the Time of the Butterflies (2001) (TV) jako Lio
Człowiek w ogniu (Man on Fire, 2004, reż. Tony Scott) jako Samuel Ramos
El Cantante (2007, reż. León Ichazo) jako Hector Lavoe
Siostra Hawthorne (serial, 2009- 2011) jako policjant Nick Renata
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Shanon

Urodzona w Wenezueli, ma 26 lat. Była finalistką w konkursie “Sambil model Miss Earth Wenezuela” w roku 2005. Podczas audycji Ameryki Łacińskiej, popularna modelka wyznała, że ​​nie ma żadnego interesu w prowadzeniu na Miss Universe.
Zaczynała karierę od reklamy i podczas nastolatką zaczęła pojawiać się na pokazów mody. Ona pojawiła się na wielu okładkach magazynów w Wenezueli, albo na bieliźnie lub w strojach kąpielowych.
Shannon jest już mamą. Ma 7-letni syna Daniela. Urodził w dniu 29 października 2007 roku gdy była w związku z byłym chłopakiem, wenezuelskim aktorem Manuel Sosa.
Wenezuelska piękność studiował komunikację przed jej karierą modelki. Później włączeniu jej najważniejszych do wystroju wnętrz po urodzeniu syna.
Ona jest obecnie lekcje aktorstwa w Miami, ona dzieli swój czas pomiędzy Miami i LA. Shannon również spędza swój czas pisania na swoim blogu, shadelima.com gdzie daje wskazówki kosmetyczne i akcji jej ulubione kosmetyki z fanami. Shannon, który mówi po hiszpańsku i angielsku, ujawnia również, że pracuje nad własną linią strojów kąpielowych. Jej hobby to gra w tenisa, która mówiła, że ​​kocha, joga i można się domyślić? taniec! może salsa?

(Odwiedzono 141 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wykonaj poniższe zadanie *Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.