Małgorzata Ohme i Jacek Borcuch na randce


Ohme i BorcuchZwiązek Jacka Borcucha i Olgi Frycz od samego początku wzbudzał sporo emocji – reżyser porzucił dla aktorki swoją żonę, Ilonę Ostrowską. Młoda aktorka oczekiwała ponoć na poważne deklaracje, jednak ostatecznie się ich nie doczekała, a związek, po kilku latach, rozpadł się. Od niedawna Borcuch spotyka się z TVN-owską psycholożką, Małgorzatą Ohme.

Borcuch i Ohme nie komentują na razie medialnych doniesień o romansie, przestali się też ukrywać ze swoim uczuciem.

Nasz czytelnik spotkał ich kilka dni temu w modnej warszawskiej restauracji.

Pasują do siebie?
źródło: pudelek.pl

Biografia Jacka

Jacek Borcuch (ur. 17 kwietnia 1970 w Kwidzynie) – polski aktor, reżyser i scenarzysta.

Studiował filozofię na Uniwersytecie Warszawskim oraz aktorstwo w Akademii Teatralnej w Warszawie i Studiu Aktorskim w Gdyni.

Jego film Wszystko, co kocham był polskim kandydatem do Oscara 2011 dla Najlepszego Filmu Nieanglojęzycznego[1].

W latach 2004-2012 był mężem aktorki Ilony Ostrowskiej, z którą ma córkę Miłosławę (ur. 2006). Jest starszym bratem kompozytora Daniela Blooma.

Został członkiem honorowego komitetu poparcia Bronisława Komorowskiego przed przyspieszonymi wyborami prezydenckimi 2010[2] oraz przed wyborami prezydenckimi w Polsce w 2015 roku[3].

Filmografia
Aktor
1995: Nic śmiesznego
1995: Gracze − policjant, podwładny Kramera
1996: Tajemnica Sagali − listonosz Karol (odc. 8, 10 i 12)
1996: Ekstradycja 2 − dziennikarz na konferencji prasowej Halskiego (odc. 9)
1997: Złotopolscy − chłopak w pubie (odc. 3)
1997: Sposób na Alcybiadesa − Heniek, brat Zasępy (odc. 2)
1997: Dom − mężczyzna w hotelowej restauracji w Poznaniu (odc. 18)
1998: Biały Kruk − młody Erwin
1998: Gosia i Małgosia − Jean Louis
1998: Ekstradycja 3 − dziennikarz (odc. 1, 5 i 9)
1999-2000: Na dobre i na złe − Daniel Stolarski
1999: Kallafiorr − Blum
1999: Dług − Stefan Kowalczyk
2000: Córka konsula
2002: Suplement − uczestnik imprezy u Karola
2004: W dół kolorowym wzgórzem − Bernard, nowy właściciel gospodarstwa Ryśka
2004: Czwarta władza − Marcin Wirski, dziennikarz “Żbliżeń”
2005: Persona non grata − Roman
2005: Kryminalni − Tomasz Pawlicki, mąż Anny (odc. 18)
2006: S@motność w sieci − Jacek, przyjaciel Jakuba
2006: S@motność w sieci (serial) − Jacek, przyjaciel Jakuba
2008: Ile waży koń trojański? − reżyser “Wizy na 48 godzin”

Dubbing
1959: Śpiąca królewna − Książę Filip

Reżyser
2013: Nieulotne
2011: Bez tajemnic
2009: Wszystko, co kocham
2007: Melancholia
2006: Mrok
2005-2005: Magda M.
2004: Tulipany
1999: Kallafiorr

Scenarzysta
2013: Nieulotne
2009: Wszystko, co kocham
2007: Melancholia
2004: Tulipany
1999: Kallafiorr
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Małgorzaty

Małgorzata Ohme to jedna z najpopularniejszych polskich psychologów. Pani magister wykłada w warszawskiej Szkole Wyższej Psychologii Społecznej, a jej konikiem jest psychologia dziecięca i psychoterapia rodzinna. Ohme jest także redaktor naczelną magazynu dla rodziców „Gaga” oraz często występuje jako ekspert od relacji rodzinnych w „Dzień Dobry TVN”.
źródło: mowimyjak.pl

(Odwiedzono 486 razy, 1 wizyt dzisiaj)