Maja Hirsch i Jacek Braciak pogodzili się w święta

hirsch-braciakZwiązek Mai Hirsch (37 l.) i Jacka Braciaka (46 l.) zawisł na włosku – podobno przez bliską zażyłość aktorki z byłym ukochanym!

37-latka spotkała się z Grzegorzem Małeckim, z którym była blisko jeszcze kilka lat temu, na planie serialu “Na krawędzi”.

– Jacek miał wrażenie, że Maja wracała z pracy jakby odmieniona i oddala się od niego – zdradza “Na Żywo” znajomy aktora. Sytuację pogorszyły jeszcze zdjęcia z konferencji ramówkowej Polsatu, na których uwieczniono, jak Maja i Grzegorz świetnie bawią się w swoim towarzystwie, zupełnie jakby cofnęli się do czasów studenckich, gdy tworzyli parę…

Po tej imprezie między Mają i Jackiem doszło podobno do nieprzyjemnej rozmowy.

– Powiedział, że nie podoba mu się jej zachowanie, to że patrzyła na Małeckiego rozanielonym wzrokiem i chichotała z jego dowcipów – zdradza osoba z otoczenia pary. – Maja zareagowała na te uwagi nerwowo. Nastały między nimi ciche dni. Sytuacja była tak zaogniona, że mogło nawet dojść do rozstania – mówi nasz informator.

Jak udało się dowiedzieć tygodnikowi, tuż przed świętami Hirsch i Braciak zakopali jednak topór wojenny. Głównym powodem była ich córka Marysia, która uświadomiła rodzicom, że nie ma o co kruszyć kopii.

– Na szczęście oboje zrozumieli, że zbyt wiele mają do stracenia – twierdzi ich znajoma. – Choć oficjalnie nie są małżeństwem, łączy ich córeczka Marysia. Nie mogli pozwolić, by nerwowa atmosfera w domu zepsuła jej Boże Narodzenie.

W nowy rok para weszła z mocnym postanowieniem, by nie dać się ponosić emocjom, a problemy rozwiązywać w zarodku. – Kobiety są dla mnie nieprzewidywalne. Także te, z którymi jestem blisko, są dla mnie zagadką. Ale lubię to. Lubię nawet to, że muszę o nie ciągle zabiegać, dbać, żeby było dobrze – wyznał w jednym z wywiadów Jacek.
źródło: pomponik.pl

Biografia Mai

Maja Hirsch (ur. w 1977 w Warszawie) – polska aktorka.
Jej matka jest Rosjanką, ojciec Polakiem niemieckiego pochodzenia[1].
Hirsch jest absolwentką Akademii Teatralnej w Warszawie. Podczas studiów współpracowała ze Studiem Teatralnym KOŁO występując w jego pierwszym przedstawieniu pt. Wynajmę pokój. Zagrała w przedstawieniach dyplomowych Akademii Teatralnej: Mewa i Dziady zbliżenia. Od 2000 jest aktorką Teatru Dramatycznego w Warszawie, w którym zadebiutowała 24 lutego tytułową rolą w spektaklu Salome. W 2005 występowała w Teatrze Syrena.

Jest związana z aktorem Jackiem Braciakiem, z którym ma córkę Marię[2].

Filmografia

Rok Tytuł Rola Uwagi
1999 O palec etiuda szkolna
2000 Dom odc. 22 pt. Miłość to tylko obietnica
Lokatorzy pielęgniarka Kasia, dziewczyna Jacka odc. 20 pt. Średnia krajowa
Zaduszki narodowe 2000. Sybir ostatnie pożegnanie ona sama film dokumentalny
2001–2010 M jak miłość Iza, przyjaciółka i współpracownica Małgorzaty odc. 29–33, 37–44, 46, 49–50, 54–56, 58–59, 61–62, 64, 66–67, 69–72, 128, 171, 190, 197, 202–203, 239–240, 329, 332–334, 337–338, 340–341, 344, 354–355, 357, 360, 362, 366, 369, 371–374, 379, 382, 384, 392, 395, 397, 413, 415–417, 420, 423, 427, 430, 444, 446, 455, 462, 464, 471, 473, 477, 496, 506, 511, 516, 519–522, 525, 528–529, 532, 537, 540, 553, 556–557, 561, 563, 580, 582, 586–587, 590, 596, 603, 608, 610, 614, 629, 633, 638, 640, 654, 656, 661, 666, 675, 691, 710, 713, 736, 756
2001 Beatryks Cenci Wiedźma Teatr Telewizji
2002 Kżyrzacy 2[a][3] Jagienka film nieukończony, ortografia tytułu filmu wymyślona przez jego autorów[a][3]
2003 Ciało siostra Morrison
Czarno to widzę Zofia
Kasia i Tomek lesbijka Julka, koleżanka Kasi (głos)/Paulina, była dziewczyna Tomka/kobieta na Służewcu odc. 2/odc. 33/odc. 132
Miodowe lata negocjatorka odc. 130 pt. Supermarket
Spotkania etiuda szkolna
odc. 4 pt. Ciało
2004 Bulionerzy policjantka odc. 16 pt. Dziecko sukcesu
2005 Biuro kryminalne Krystyna Radecka odc. 11
Zakręcone Adam odc. 14
2006–2007 Pogoda na piątek policjantka Ada Kaczmarzyk
2007 Prawo miasta Mutra odc. 1–3, 6
Świadek koronny Iza, członkini ochrony „Blachy”
Stygmatyczka siostra Michalina Teatr Telewizji
2008–2009 BrzydUla Paulina Febo, narzeczona Marka Dobrzańskiego
2008 Speed Racer nauczycielka Speeda polski dubbing
2010 Apetyt na życie Julia Mikas
Ojciec Mateusz prokurator Agata odc. 36 pt. Świadek
Bebok etiuda szkolna
2011 Jak się pozbyć cellulitu Maja Minorska aktorka w filmie razem z Magdaleną Boczarską i Dominiką Kluźniak wykonała utwór pt. „Gdy jakiś facet”
Nominacja – Złota Kaczka w kategorii Najlepsza aktorka[4]
Ki Kaja
Wiadomości z drugiej ręki Magda Szwed
Wszyscy kochają Romana psychoterapeutka Nina Serafin odc. 4 pt. Przychodzi lekarz do baby
Dura Lex Tamara
2012 Na krawędzi Tamara Madejska
Prawo Agaty Justyna Nałęcz odc. 24
2014 Komisarz Alex Wanda Gandecka odc. 58

źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Jacka

Jacek Braciak (ur. 12 maja 1968 w Drezdenku) – polski aktor.

Wychował się w miejscowości Rzekcin pod Strzelcami Krajeńskimi, w województwie lubuskim. W 1987 ukończył Technikum Mechanizacji Rolnictwa w Strzelcach Krajeńskich, natomiast w 1991 ukończył Warszawską Akademię Teatralną. Od 1991 jest aktorem Teatru Powszechnego w Warszawie.

Jego obecną partnerką jest aktorka Maja Hirsch, z którą ma córkę Marysię. Z poprzedniego małżeństwa ma też dwie córki: Jadwigę i Zofię.

Wybrana filmografia
2013: Pod Mocnym Aniołem – pacjent na odwyku
2012: Drogówka – starszy posterunkowy Jerzy Trybus
2012: Prawo Agaty – mecenas Gładysz (odc. 3)
od 2012: Ja to mam szczęście – Jerzy Polak
2012: Nigdy się nie dowiesz
2011: Pokaż kotku, co masz w środku
od 2011: Rodzinka.pl – Marek
2010–2011: Prosto w serce – Rafał Sagowski
2011: Róża
2010–2011: Ludzie Chudego – aspirant “Kaczor”
2010: Różyczka – funkcjonariusz MSW
2009: Nigdy nie mów nigdy – adwokat Marka
2009: Drzazgi – Zdzichu
2009: Trzy minuty. 21:37
2008–2009: BrzydUla – Wieńczysław Wycior “Pshemko”
2008: Trzeci oficer – Jan „Perła” Perłowski
2008: Rozmowy nocą – ginekolog
2008: Czas honoru – fotograf Czajkowski
2008: Kryminalni – Karol
2007: Cztery poziomo – docent
2007: Dylematu 5 – Krzysiek
2007: Prawo miasta – Wielina
2007: Katyń – oficer LWP, kolega Jerzego
2007: Niania – Jacek, niewidomy (odc. 70)
2007: Twarzą w twarz – Roman
2007: Halo Hans! – Heinrich (odc. 8)
2006: Jasne błękitne okna – Marek
2006: Fałszerze – powrót Sfory – fałszerz
2006: Z odzysku – Gazda
2006: Palimpsest
2006: Oficerowie – Perła
2006: Hela w opałach – Piotr Pękalski (odc. 9)
2006: Podróż
2005: Co słonko widziało
2005: Magda M. – Łukasz Zaniewicz
2005: Pitbull – Romuś Makieła
2005: Mistrz – Młody
2005: Kryminalni – Valet (odc. 24)
2004–2005: Oficer – Perła
2004: Szaleńcy – Przyjaciel
2004: Trzeci – Świszczypałka
2003: Warszawa – złodziej
2003: Łucja i jej dzieci
2003–2004: Glina – komisarz Bonifacy Jóźwiak
2002–2003: Kasia i Tomek – Jasio, przyjaciel Tomka
2002: Zostać miss 2 – Rambo
2002: Edi – Jureczek
2001: Weiser – taksówkarz
2001: Niebo nad fabryką – szwagier
2000: Klan – Alik
1998: Miodowe lata – Janek
1997: Pokój 107 – Grzesiek
1996: Tajemnica Sagali – myśliwy w Biskupinie (odc. 4 i 5)
1993–1994: Bank nie z tej ziemi – Wojtek Szański
1993: Samowolka – Ogon II
1993: Uprowadzenie Agaty – Oskar – były narzeczony Agaty
1992: Kuchnia polska – student przynoszący wino (odc. 3)
1991: Panny i wdowy – recepcjonista w hotelu (odc. 1)

Dubbing
2011: Cziłała z Beverly Hills 2 – Papi
2008: Stich! – Pleakley
2008: Cziłała z Beverly Hills − Papi
2008: Asterix na olimpiadzie – Zapchleniusz
2006: Artur i Minimki – Betamesz, brat Selenii
2006: Dżungla – Miś Bazyl
2005: Lilo i Stich 2: Mały feler Sticha – agent Wendy Plikley
2005: Charlie i fabryka czekolady – Pan Teavee
2004: Scooby-Doo 2: Potwory na gigancie – Kudłaty
2004: Przygody Lisa Urwisa – Kot
2004: Mickey: Bardziej bajkowe święta − Donner
2004: Opowieści z Kręciołkowa
2004: Shrek 2 – recepcjonista
2004: Iniemamocni
2003–2006: Lilo i Stich – agent Wendy Plikley
2003: Kot
2003: Mali agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd
2003: Księga dżungli 2 – Lucek
2002: Lilo i Stich – agent Wendy Plikley
2002: Pinokio – Pinokio
2002–2008: Kryptonim: Klan na drzewie – Numer 2 (odc. 1-68, Operacja: Z.E.R.O.)
2002–2005: Co nowego u Scooby’ego?
2002: Mali agenci 2: Wyspa marzeń – Romero
2001: Dr Dolittle 2 – Kameleon Pepito
2001: Psy i koty – jako Lou
2001: Original War – jako żołnierze
2001–2007: Mroczne przygody Billy’ego i Mandy –
Lektor w reklamie (odc. Trochę życia),
Doktor Gaylord (odc. Szatan to nie całkiem przyjaciel)
2001–2003: Zło w Potrawce – Strażnik lasu
2000 The Longest Journey: Najdłuższa podróż – Roper Klaks, Warren Hughes
1999: Babar – król słoni
1998–2004: Atomówki – Ace (Gangreniak)
1998: Przygody Kuby Guzika – Ping Pong
1998: Eerie, Indiana: Inny wymiar – Mitchell
1997: Księżniczka Sissi – Tomek
1997: Myszorki na prerii – Jeremi
1996–1998: Mała księga dżungli – Cecil
1995: Hutch Miodowe Serce – Hutch
1995: Dragon Ball Z: Fuzja
1994–1998: Świat według Ludwiczka – Toddler (odc. 1-26, 33, 37)
1994–1996: Iron Man: Obrońca dobra –
Haker (odc. 19),
Jeden z opryszków (odc. 20),
Reporter (odc. 21-22)
1994: Opowieść Wigilijna Flintstonów
1993–1996: Nowe przygody Kapitana Planety – Ma-ti
1990: Pinokio – Pinokio
1985–1988: M.A.S.K.
1981: Lis i Pies – Wróbel
1960–1966: Flintstonowie
Arnold, roznosiciel gazet
Bam-Bam (niektóre odcinki)
1942: Bambi – Kwiatek (dubbing z 2001 roku)
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 517 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *