Maja Bohosiewicz rozstała się z chłopakiem

maja-bohosiewicz-chlopakMaja Bohosiewicz stała się celebrytką dzięki pomocy starszej siostry, Soni. Wspólne promowanie się na modnych imprezach i ściankach było tak skuteczne, że dostała propozycję występów w Twoja twarz brzmi znajomo. Aktorce z pewnością pomógł fakt, że bez oporów rozbiera się na sesjach zdjęciowych i już w wieku 21 lat miała na koncie nagą sesję dla Playboya.

Najwyraźniej tak śmiałe podejście do show biznesu nie sprzyja budowaniu trwałych relacji. Maja właśnie rozstała się ze swoim partnerem, z zawodu notariuszem. Jej znajoma komentuje sytuację na łamach magazynu Na żywo sugerując, że celebrytka jest zbyt kochliwa, by tworzyć związek na dłużej.

Maja nie potrafi długo usiedzieć w jednym miejscu, podobnie jest ze związkami – zdradziła znajoma Mai. Obecnie jest sama, ale jak ją znam, nie na długo.

Ciekawe, kto będzie kolejny. Po finale Twoja twarz brzmi znajomo znajdzie się na pewno wielu chętnych.
źródło: pudelek.pl

Biografia Mai

Maja Bohosiewicz (ur. 20 listopada 1990 w Żorach) − polska aktorka.
Absolwentka Liceum Aktorskiego przy L’Art Studio w Krakowie[1]. Zadebiutowała w Teatrze im. Juliusza Słowackiego w Krakowie. Studiuje reżyserię w Warszawskiej Szkole Filmowej[2]
Urodziła się w rodzinie polskich Ormian. Ma trójkę rodzeństwa: braci Łukasza (ur. w 1973) i Mateusza (ur. w 1988) oraz siostrę Sonię, która jest aktorką. Maja Bohosiewicz jest również siostrą stryjeczną aktora Jakuba Bohosiewicza.

We wrześniu 2013 była gwiazdą polskiej edycji magazynu Playboy.

Filmografia

2007: Izolator (Warsaw Dark) − Emilka
2008: Londyńczycy − Kinga, była dziewczyna Andrzeja (odc. 1−2, 4, 9, 11, 13)
2009: Siostry − Klaudia Słowik (odc. 2 pt. Karolek)
2010: Weselna Polka (Hochzeitspolka) − Patti
2010: Na dobry początek
2010−2011: M jak miłość − Ewelina (odc. 781, 785, 787−788, 790, 794, 799, 802, 805, 808, 813, 815−820, 866, 870, 872)
2010: Ojciec Mateusz − Anna Pol, córka Ewy (odc. 31 pt. Spa)
2010: Szpilki na Giewoncie − dziewczyna (odc. 4, 9)
2011: Aida − Aneta, córka Aidy
2011−2012: Julia − Anita Ziółkowska, recepcjonistka w “Klinice Piękna”
2011: Pokaż kotku, co masz w środku − Mariola, przyjaciółka Agaty, córka Alicji i Mariana
2011: Rodzinka.pl − Kinga (odc. 2 pt. Opiekunki)
2011: W ciemności (In Darkness) − młoda Polka, dziewczyna Niemca
2011: Wojna żeńsko−męska − Julka Patrycka, córka Barbary
2012: Nie myśl o tym
2013: Leszczu – Celestyna
2013: Wybraniec – Iga
od 2013: Na dobre i na złe – Paulina Olech (od 524 odcinka)
2014: Pani z przedszkola – Kasia
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 495 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *