Magdalena Mielcarz namawia Adriana Ashkenazy na przeprowadzkę do Polski


mielcarz-ashkenazyPolska gwiazda “rozdarta po dwóch stronach oceanu”, “byłoby jej łatwiej, gdyby nie mąż”? Rewia zastanawia się, czy uchodzące za idealne małżeństwo przechodzi właśnie poważny kryzys.
Po siedmiu latach związek Magdaleny Mielcarz i Adriana Ashkenazego dopadły kłopoty! Aktorka zrozumiała ponoć, że jej prawdziwy dom jest w Polsce. Do kraju przylatuje najczęściej jak tylko może, wyszukując sobie czasem na siłę kolejne preteksty. Tu po prostu czuje się najlepiej. Jej ukochany nie może sobie jednak pozwolić na tak częste podróże.
Mimo upływu czasu, Mielcarz w USA nie znalazła dla siebie miejsca. Poza tym, to we własnym kraju otrzymuje najciekawsze propozycje zawodowe, tu ma swoich wiernych przyjaciół. Co dalej? Okazuje się, że ewentualna przeprowadzka nie nastąpi zbyt szybko.
Planuje wrócić, ale najpierw chce zadbać o edukację dzieci. Zależy jej na tym, aby jej córki, z których jedna ma 4 lata, a druga 8 miesięcy, chodziły do szkoły w Stanach – czytamy w Rewii.
Cenię amerykańską edukację. Ja niezbyt dobrze wspominam szkołę. Strach i nuda, zwalczanie indywidualności. Byłam wszystkiego ciekawa, a szkoła skutecznie tę ciekawość zabijała. Chcę, aby moje córki miały inne doświadczenia – zadeklarowała Mielcarz.
Aktorka musi jednak najpierw namówić swojego męża na przeprowadzkę do Polski. Tylko czy mężczyzna, który pracuje od rana do nocy, zarządzając własną siecią hoteli w Los Angeles, Palm Springs i Meksyku, zrezygnuje z prowadzenia biznesu?
Czy Magdzie i Adrianowi uda się osiągnąć kompromis? Polka bowiem na każdym kroku podkreśla, jak bardzo zgodnym są małżeństwem.

Para poznała się w Nowym Jorku. Pierwsze spotkanie miało miejsce w restauracji Bliss. Ślub wzięli w 2007 roku.
źródło: nocoty.pl

Biografia Magdaleny

Magdalena Mielcarz (ur. 3 marca 1978 w Warszawie) – polska aktorka i modelka pracująca w Stanach Zjednoczonych.

Absolwentka XXXVII Liceum Ogólnokształcącego im. Jarosława Dąbrowskiego w Warszawie. W 1998 rozpoczęła studia na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych na Uniwersytecie Warszawskim. W 2001 zadebiutowała rolą Ligii Kalliny w filmie Jerzego Kawalerowicza Quo vadis. Od 2008 mieszka w Nowym Jorku, gdzie kontynuuje naukę aktorstwa[1] w Maggie Flaningan Studio w Chelsea[2]. W 2011 nagrała piosenkę “Drown in me”[3].

Mielcarz pojawiła się na okładkach takich magazynów jak: Twój Styl, Pani, Viva!, Elle, Cosmopolitan, Uroda i Max[2]. Od 2001 roku, jako pierwsza Polka, jest twarzą firmy L’Oréal[2].

Filmografia
Filmy
2001: Quo vadis – Ligia Kallina
2003: Fanfan Tulipan (Fanfan la tulipe) – Henriette
2003: Cena pożądania (Sotto falso nome) – Ewa
2003: Ostatni człowiek
2005: Solidarity – Dorota
2008: Kierowca (Limousine) – Katarzyna
2009: Where is Joel Baum? – Anya
2009: Taras Bulba – Elżbieta Mazowiecka
2009: Today and Tomorrow – Kasia
2011: Och, Karol 2 – Beata, siostra Romana Dolnego
2011: Treatment

Seriale
1989: Paziowie – jako królewna Jadwisia
2002: Quo vadis – jako Ligia Kallina
2006: Fałszerze – powrót Sfory odc. 1, 5–8, 10, 12 – jako Ola, partnerka Kruka
2008–2009: BrzydUla – Julia Sławińska

Wykonanie piosenek
2009: Taras Bulba – “Razłuczenije sierdca (Rozłączone serca)”

Telewizja
2010: 1 edycja programu Top Model. Zostań modelką w TVN – współprowadząca z Michałem Pirógiem, trener w programie[5]
2011: 1 edycja programu The Voice of Poland w TVP2 – współprowadząca z Hubertem Urbańskim i Mateuszem Szymkowiakiem[6]

Agencje
Wilhelmina Models – Nowy Jork
Easternmodels – Warszawa

Nagrody
W 2012 roku została Kobietą Roku GLAMOUR 2011[8]. W maju 2012 nagrodzona została statuetką Plejada TOP TEN 2012
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Adriana

Adrian pochodzi z bardzo zamożnego domu. W posiadaniu jego rodziny znajduje się kilka hoteli, Ashkenazy zrobił jednak karierę nie jako biznesmen, a jako prawnik. Jest absolwentem Harvardu.

(Odwiedzono 712 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wykonaj poniższe zadanie *Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.