Magda Boczarska i Mateusz Banasiuk rozstali się?

boczarska-banasiukKiedy aktor nagle zniknął, jego znajomi sądzili, że powodem jest koniec związku z ukochaną. „Na żywo” poznało prawdę o jego wyjeździe
Co robi mężczyzna opuszczony przez najdroższą kobietę? Pakuje plecak i wyrusza w nieznane. Tak przynajmniej zrobił Mateusz Banasiuk (30).

Kiedy jego ukochana Magdalena Boczarska (37) zaszyła się w Lubniewicach na planie filmu o Michalinie Wisłockiej, w którym gra główną rolę, on poleciał do Włoch.

„Przemieszczałem się z miejsca na miejsce, spałem w uroczych hotelikach, poznawałem mieszkańców i cudowne smaki lokalnych potraw. Totalnie zboczyłem z turystycznego szlaku” – zdradził „Na żywo” Mateusz.

Ta podróż pozwoliła mu przemyśleć kilka spraw i… wywołała panikę wśród znajomych, którzy myśleli, że aktor wybrał się w samotną drogę, bo rozstał się z Magdą.

To jednak tylko plotki. Para jest razem od dwóch lat i choć chodziły słuchy, że kilka razy ich związek przechodził poważny kryzys, to Mateusz i Magda wiją sobie miłosne gniazdko w nowym mieszkaniu aktora w stolicy.

Jednak ostatnio widziano ich rozbawionych w Konstancinie, na hucznej imprezie u Agnieszki Szulim (38) i Piotra Woźniaka-Staraka (35), który jest producentem filmu o Wisłockiej.

Warto przypomnieć, że równie dobrze Mateusz bawił się jakiś czas temu na wakacjach z wyuzdaną gwiazdą z „Warsaw Shore”!
źródło: pomponik.pl

Biografia Magdaleny

Magdalena Jadwiga Boczarska (ur. 12 grudnia 1978 w Krakowie) – polska aktorka filmowa i telewizyjna.

Urodziła się w Krakowie, gdzie w 2001 roku ukończyła Państwową Wyższą Szkołę Teatralną im. Ludwika Solskiego. W trakcie studiów wystąpiła na Festiwalu Szkół Teatralnych w Łodzi w spektaklu Rajski ogród w roli Kobiety, za którą otrzymała nagrodę im. Mikołaja Grabowskiego.

Po ukończeniu studiów, debiutowała na scenie Teatru Nowego w Łodzi tytułową rolą w sztuce Kurka wodna w reżyserii Łukasza Kosa. Od 2003 roku pracuje na deskach Teatru Narodowego w Warszawie. Od tego czasu współpracowała m.in. z teatrami Buffo w Warszawie, Carrousel Theater w Berlinie i Teatro Tatro na Słowacji.

Od 2005 roku grywa w popularnych serialach telewizyjnych, zarówno polskich jak i niemieckich. W 2007 roku zagrała główną rolę kobiecą w komedii duetu Konecki i Saramonowicz Testosteron. Po kolejnych rolach w filmach tego duetu, Lejdis oraz Idealnym facecie dla mojej dziewczyny otrzymała główną rolę w dramacie Różyczka w reżyserii Jana Kidawy-Błońskiego. Za rolę tytułowej Różyczki, agentki Służb Bezpieczeństwa otrzymała nagrodę dla najlepszej aktorki podczas 35. Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni oraz statuetkę Złotego Pawia dla najlepszej aktorki podczas 41. Międzynarodowego Festiwalu Filmowego w Goa[1].

W 2010 weszła w skład Komitetu Poparcia Bronisława Komorowskiego jako kandydata na urząd Prezydenta RP[2].

źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Mateusza

Mateusz Banasiuk (ur. 21 września 1985) – polski aktor teatralny, telewizyjny i filmowy, syn aktora Stanisława Banasiuka.
Ukończył Akademię Teatralną w Warszawie (2011). Gra na perkusji, umiejętność tę wykorzystał w filmie Wszystko, co kocham, w którym zagrał perkusistę.

Filmografia
2004 – Pręgi
2006 – Kto nigdy nie żył… jako Mateusz
2007 – Szkiełko
2008 – Wszystko jako Chłopak
2009 – Miasto z morza
2009 – Wszystko, co kocham jako Staszek
2010 – Cisza jako Wojtek Domagała
2011 – 1920 Bitwa warszawska
2012 – Big Love
2013 − Płynące wieżowce jako Kuba

źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 130 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*