Liv Tyler i Dave Gardner zaręczyli się?

tyler gardnerLiv Tyler (37 l.) być może niedługo stanie na ślubnym kobiercu!

Aktorka niedawno została po raz drugi mamą.

11 lutego przyszedł na świat jej syn, Sailor.

Tyler jest także mamą 10-letniego obecnie Milo, którego ojcem jest były mąż gwiazdy.

Córka wokalisty Aerosmith od dłuższego czasu jest w szczęśliwym związku z niejakim Davem Gardnerem.

Już kilka miesięcy temu pojawiły się pogłoski, że para planuje ślub.

Do tej pory jednak ceremonia się nie odbyła, a para zaprzeczyła, że w ogóle się zaręczyli.

Teraz znów pojawiły się plotki o ślubie.

Wszystko przez to, że Liv od niedawna nosi pierścionek, który według amerykańskich mediów jest dowodem zaręczyn.

Para na razie nie skomentowała tych doniesień, jednak można się spodziewać, że chroniąca swoją prywatność aktorka nie pobiegnie z nowiną o ślubie do tabloidów.
źródło: pomponik.pl

Biografia Liv

Liv Tyler (ur. 1 lipca 1977 roku w Nowym Jorku) – aktorka amerykańska, córka lidera grupy rockowej Aerosmith Stevena Tylera i fotomodelki Bebe Buell.

Kariera
W wieku czternastu lat wyjechała razem z matką do Nowego Jorku, aby rozpocząć karierę modelki. Udało się – jej twarz zaczęła zdobić popularne w Stanach Zjednoczonych magazyny, takie jak „Seventeen”, czy „Mirabella”. W tym okresie występowała także w teledyskach oraz telewizyjnych filmach reklamowych. Jako aktorka zadebiutowała w 1994 roku, niedługo po występie wraz z Alicią Silverstone w teledysku do piosenki „Crazy” i „I don’t wanna miss a thing” (cameo) zespołu swojego ojca Aerosmith, po którym zdecydowała się spróbować sił jako aktorka. Pierwszą ważną rolę odegrała w filmie Zrozumieć ciszę. Jeszcze tego roku wygrała casting do roli w niezależnym filmie Jamesa Magolda Heavy. W 1997 roku wzbudziła podziw krytyków, występując w filmie włoskiego reżysera Bernardo Bertolucciego Ukryte pragnienia. Tego samego roku magazyn „People” umieścił jej nazwisko na liście 50. najpiękniejszych ludzi świata.
Współpracowała m.in. z takimi reżyserami jak Tom Hanks, Robert Altman czy Pat O’Connor. Największą popularność zdobyła dzięki roli Arweny w superprodukcji nowozelandzkiego reżysera Petera Jacksona – Władca Pierścieni.

Życie prywatne
Spotykała się z aktorem Joaquinem Phoenixem, którego poznała w 1995 roku na planie filmu Abbottowie prawdziwi. Jej mężem był muzyk Royston Langdon, z którym ma syna Milo (ur. 2004). Rozwiedli się w 2008 roku.

Filmografia
2012: Robot and Frank, jako Madison
2011: The Ledge, jako Shauna
2011: Super, jako Sarah Helgeland
2008: Nieznajomi (The Strangers), jako Kristen McKay
2008: Incredible Hulk (The Incredible Hulk), jako Betty Ross
2007: Nieszczęścia chodzą parami (Smother), jako Clare Cooper
2007: Zabić wspomnienia (Reign Over Me), jako Angela Oakhurst
2005: Samotny Jim (Lonesome Jim), jako Anika
2004: Dziewczyna z Jersey (Jersey Girl), jako Maya
2003: Władca Pierścieni: Powrót Króla (The Lord of the Rings: The Return of the King), jako Arwena
2002: Władca Pierścieni: Dwie Wieże (The Lord of the Rings: The Two Towers), jako Arwena
2001: Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring), jako Arwena
2001: O czym marzą faceci (One Night at McCool’s), jako Jewel Valentine
2000: Dr T i kobiety (Dr. T and the Women), jako Marilyn
1999: Kto zabił ciotkę Cookie? (Cookie’s Fortune), jako Emma Duvall
1999: Oniegin (Onegin), jako Tatiana Larina
1999: Plunkett i Macleane (Plunkett & Macleane), jako Lady Rebecca
1998: Armageddon, jako Grace Stamper
1997: Abbottowie prawdziwi (Inventing the Abbotts), jako Pamela Abbott
1997: Droga przez piekło (U Turn), jako Dziewczyna na przystanku autobusowym
1996: Szaleństwa młodości (That Thing You Do!), jako Faye Dolan
1996: Ukryte pragnienia (Stealing Beauty), jako Lucy Harmon
1995: Empire Records, jako Corey
1995: Victor, syn Dolly (Heavy), jako Callie
1994: Zrozumieć ciszę (Silent Fall), jako Sylvie Warden

Nagrody
1999: Armageddon – (nominacja) MTV Movie Awards, najlepsza rola kobieca
1999: Armageddon – (nominacja) MTV Movie Awards, najlepszy duet aktorski
1999: Armageddon – (nominacja) Złota Malina, najgorsza aktorka drugoplanowa
1997: Ukryte pragnienia – (nominacja) Nagroda Młodych najlepsza aktorka w dramacie
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Dave’a

Dave Gardner ma twarz, że może dobrze rozpoznać, ale prawdopodobnie nie może zrozumieć dlaczego. Od 2001 roku, wiecznie młode środek piłka nożna jest stałym elementem w tle zdjęć gwiazd – głową w dół, jak paparazzi przepychają do zdjęć swoich sławnych przyjaciół. Ale mimo jego low-key persona publicznego, 38-latek miał centralne miejsce w dwóch najważniejszych środowisk Londynu od ponad dziesięciu lat; On jest najlepszym przyjacielem Davida Beckhama, a także kluczowym członkiem Kate Moss Primrose Hill posse. A teraz, Dave udało się jedną z najjaśniejszych torby piękno Hollywood, aktorka Liv Tyler, a para spodziewa się dziecka są razem. Więc kim jest ten człowiek i jak on stać się jednym z londyńskich najbardziej związanych mężczyzn? Wszystko zaczęło się w wieku lat 14, kiedy Dave dołączył do zespołu Manchester United Youth. Mimo, że podpisanie trwała zaledwie pięć lat, to było eave trwały wpływ na obu swoich zawodowych i miłości życia. To było w Manchesterze United, że Dave stał się bliskim przyjacielem Ryan Giggs, a także młodego Davida Beckhama. Gardner i Beckham byli obiecujących sportowców, którzy spędzali codziennie wieczorem na boisku i szybko stał się najlepszymi przyjaciółmi. Ale gdy Beckham przeszedł do przyłączenia Giggs jako jeden z najlepszych graczy swojego pokolenia, Gardner walczył o utrzymanie się i opuścił klub w jego późnych nastolatków. Jego czas spędzony w klubie nie poszedł na marne, choć – wkrótce po jego odejściu, Dave ustawić Elite agencji sportowej z synem Six Alexa Fergusona Jason, Kontakty pary oznaczało, że wkrótce stał dwa z największych agentów piłkarskich w Premier League. Po kilku latach, Dave postanowił założyć własną firmę, która rozwija się do dziś. Pomimo Para już nie trenuje razem, przyjaźń Dave’a Gardnera z Beckham pozostał próbę czasu i jest on jednym z dwóch starych przyjaciół kredytów superstar z spuszczając nogi na ziemi. On jest najstarszy syn Dawida ojca chrzestnego i tylko w zeszłym tygodniu, że Brooklynie i Liv udział imprezę na cześć kapitana ex-Anglia w Londynie.
źródło: dailymail.co.uk

(Odwiedzono 103 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*