Liam Hemsworth i Maika Monroe są razem?

hemsworth-monroeLiam Hemsworth (25 l.) randkuje z Maiką Monroe. Co na to Miley Cyrus?

Rozstanie aktora i piosenkarki było przez długi czas głośno komentowane w mediach.

Nic dziwnego, w końcu dość często chadzali na imprezy i udzielali wywiadów kolorowym gazetom.

Para zerwała zaręczyny jesienią 2013 roku. Cyrus kilka miesięcy później wyjawiła, że długo nie mogła pozbierać się po tym rozstaniu.

W mediach wielokrotnie pojawiały się doniesienia, że nigdy nie przestała kochać Hemswortha.

Aktor od czasu rozstania z Cyrus był wprawdzie “posądzany” o romanse, jednak z żadną kobietą nie stworzył związku.

Teraz media donoszą, że jest zakochany w aktorce Maice Monroe!

Para coraz częściej jest widywana razem i choć oboje nie chcą wypowiadać się na temat swojego uczucia, na salonach mówi się, że są w sobie zakochani do szaleństwa.

Co na to Miley, która rzekomo nadal kocha swojego ex? Wbrew pozorom, jest jej to ponoć zupełnie obojętne!

Źródło “Hollywood Life” przekonuje, że piosenkarka być może byłaby zazdrosna o Liama, jednak jest tak zakochana w swojej dziewczynie, Stelli Maxwell, że zupełnie nie myśli już o byłym narzeczonym.

Ponoć nawet uważa, że Maika jest świetną dziewczyną i idealnie pasuje do Hemswortha!
źródło: pomponik.pl

Biografia Liama

Liam Hemsworth (ur. 13 stycznia 1990 w Melbourne) – australijski aktor.

Znany jest z roli Josha Taylora(Sąsiedzi) i Marcusa w serialu telewizyjnym dla młodzieży Księżniczka z Krainy Słoni. Zagrał również epizodyczną rolę w filmie Zapowiedź. Pojawił się u boku Miley Cyrus w filmie Ostatnia piosenka, który miał premierę w 2010.

Hemsworth urodził się w Melbourne w Australii. Jest synem Leonie, nauczycielki angielskiego, i Craiga Hemswortha, doradcy usług społecznych. Ma dwóch starszych braci: Chrisa (ur. 1983) i Luke’a (ur. 1981), którzy także są aktorami. Kiedy Liam miał 8 lat, on i jego rodzina przeniosła się do Phillip Island.

Filmografia
Film
Rok Film Rola
2009 Zapowiedź Spencer
2009 Piąty wymiar Victor
2010 Ostatnia piosenka Will Blakelee
2011 The Throwback Isaac Gildea
2011 Arabian Nights Ali Baba
2012 Igrzyska śmierci Gale Hawthorne
2013 Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia Gale Hawthorne
2014 Igrzyska śmierci: Kosogłos Gale Hawthorne
2012 Niezniszczalni 2 Bill The Kid
2013 Miłość i honor Mickey Wright

Telewizja
Rok Tytuł Rola
2007 Zatoka serc gość
Córki McLeoda Damon
2007–2008 Sąsiedzi Josh Taylor
2008–2009 Księżniczka z Krainy Słoni Marcus
2009 Satysfakcja Marc

Występy gościnne
Rok Tytuł Rola
2010 Young Hollywood Awards on sam
Nickelodeon Kids’ Choice Awards on sam

Teledyski
Rok Tytuł Artysta
2010 When I Look at You Miley Cyrus
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Maiki

Maika Monroe, właśc. Maika Monroe Buckley[1] (ur. 29 maja 1993 r. w Santa Barbara w stanie Kalifornia) − amerykańska aktorka filmowa i telewizyjna, profesjonalna kitesurferka.

Przygodę z kitesurfingiem rozpoczęła w wieku trzynastu lat, podążając śladami ojcami.[1] W ostatniej klasie szkoły średniej przeprowadziła się do Cabarete, nadmorskiej miejscowości na Dominikanie, znanej jako miejsce licznych rozgrywek kitesurferskich.[1] Celem wyjazdu był trening sportowy.[1] W 2012 zajęła drugie miejsce w zawodach Red Bull Big Air Style.[2][1]

Jako aktorka debiutowała drugoplanową rolą w filmie grozy Bad Blood (2006), w którym udział wzięli też Piper Laurie i Conrad Janis. Po gościnnym udziale w serialu fantastycznym Jedenasta godzina (2009) oraz krótkometrażowym dramacie The Darkness is Close Behind (2011) zagrała w filmie Bez względu na cenę (2012), na planie towarzysząc Dennisowi Quaidowi i Heather Graham. W kryminale Sofii Coppoli Bling Ring z 2013 roku odegrała postać epizodyczną. Wystąpiła potem jako Mandy w dramacie Jasona Reitmana Długi, wrześniowy weekend (2013). W czerwcu 2013 dołączyła do obsady multigatunkowego filmu z pogranicza thrillera, horroru i kina akcji zatytułowanego Gość, w którym zagrała jedną z głównych postaci. Kreacja ta przyniosła jej sławę. Otrzymała następnie angaż do roli Jay Height w niezależnym filmie grozy Coś za mną chodzi (2014). Obraz zebrał bardzo dobre recenzje krytyków,[3] a Monroe zyskała status “scream queen” na miarę Jamie Lee Curtis.
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 63 razy, 1 wizyt dzisiaj)