Lesław Żurek i Katarzyna Misiewicz uratowali małżeństwo

Zurek i MisiewiczKryzys w związku Lesława Żurka (36 l.) to już przeszłość. Aktor i jego żona zdołali pokonać życiowy zakręt.
Kiedy pytano go o problemy, które jakiś czas temu pojawiły się w jego małżeństwie, Lesław Żurek odpowiadał krótko: – To, że rozpada się związek, nie znaczy, że nie ma miłości. I okazało się, że aktor oraz Katarzyna Misiewicz (35 l.) na nowo odnaleźli to uczucie, które połączyło ich wiele lat temu w szkole teatralnej.

– Jesteśmy szczęśliwi, a każdy związek przechodzi przez różne etapy – mówi w rozmowie z „Dobrym Tygodniem” aktorka. Trzy lata temu para poważnie myślała o rozstaniu. Prasa spekulowała, że powodem oddalenia była ciągła nieobecność w domu będącego wówczas u szczytu sławy aktora oraz poczucie niespełnienia Kasi, która nie zrobiła takiej kariery.

Teraz małżeństwo nie tylko świetnie dogaduje się w domu, ale także po raz pierwszy występuje razem na scenie. Sztuka „Judy”, w której Kasia wciela się w ulubienicę Ameryki, piosenkarkę Judy Garland, a Leszek gra jej asystenta, zbiera pozytywne recenzje.

– Jesteśmy bardzo miło zaskoczeni tak przychylnym przyjęciem. Publiczność reaguje bardzo żywiołowo. Dostajemy wiele zaproszeń na różne festiwale w kraju i za granicą. Traktujemy tę sztukę trochę jak nasze dziecko. Mam nadzieję, że to nie ostatni raz, kiedy gramy wspólnie – opowiada aktorka.

Z rodziny, która ocalała, najbardziej cieszy się córeczka pary Zuzanna. Leszek nie ukrywał nigdy, że Zuza jest najważniejszą osobą w jego życiu, a rola ojca mu odpowiada. Jest z córką bardzo związany, uwielbia spędzać czas wspólnie. Dzisiaj Leszek i Kasia nie mają wątpliwości, że o małżeństwo, rodzinę warto walczyć zawsze i do samego końca.
źródło: pomponik.pl

Biografia Lesława

Lesław Żurek (ur. 30 czerwca 1979[1] we Wrocławiu) – polski aktor filmowy.

Ukończył IV Liceum Ogólnokształcące im. S. Żeromskiego we Wrocławiu, a w 2005 został absolwentem krakowskiej Państwowej Wyższej Szkoły Teatralnej. W latach 2005–2007 występował na deskach Teatru im. J. Słowackiego w Krakowie.

Filmografia
filmy fabularne
2005: Oda do radości − jako Wiktor (Morze)
2005: Solidarność, Solidarność… − jako Student, właściciel torby (Torba)
2007: Ogród Luizy − jako „Di Caprio”
2007: Polak potrzebny od zaraz − jako Karol
2008: Kierowca − jako Paweł
2008: Mała Moskwa − jako Michał Janicki
2009: Orkiestra niewidzialnych instrumentów − jako Rafał Nowacki
2009: Randka w ciemno − jako Kuba
2009: Mniejsze zło − jako Kamil
2009: Hel − jako Kamil
2010: Nie ten człowiek − jako Boguś
2011: Izolator − jako Paul
2011: Los numeros − jako Kuba
2013: Pierwszy dzień lata
źródło: pl.wikipedia.org

Biografia Katarzyny

Katarzyna Misiewicz urodziła się 1981.03.27 w Elblągu. Studia na PWST w Krakowie ukończyła w 2005 roku.

Filmografia
Obsada aktorska
2016
STRAŻACY
Serial fabularny
Obsada aktorska
ADRENALINA (17)
2015 – 2016
SINGIELKA
Serial fabularny
Obsada aktorska (pielęgniarka w recepcji; odcinki: 50)
2014
KOMISARZ ALEX
Serial fabularny
Obsada aktorska (Renata)
POWSTAŁY Z MARTWYCH (70)
2014
OSTATNIA PIEŚŃ TORREADORA
Film fabularny – krótkometrażowy
Obsada aktorska (Blanka)
2013
NA DOBRE I NA ZŁE
Serial fabularny
Obsada aktorska (Alicja)
UNIK (536)
2012
HOTEL 52
Serial fabularny
Obsada aktorska (pielęgniarka)
63, 64, 65
2012
PRZYJACIÓŁKI
Serial fabularny
Obsada aktorska (mama Emilki)
13
2011
LISTY DO M.
Film fabularny
Obsada aktorska
2010 – 2011
PROSTO W SERCE
Serial fabularny
Obsada aktorska (znajoma Artura; odcinki: 24)
2010
OJCIEC MATEUSZ
Serial fabularny
Obsada aktorska (sekretarka Galicy)
SAMOTNE SERCA (53)
2008
TERAZ ALBO NIGDY!
Serial fabularny
Obsada aktorska (dziewczyna)
3, 6
2008
WYDZIAŁ ZABÓJSTW
Serial fabularny
Obsada aktorska (Monika Augustyniak)
MANUSKRYPT (13)
2007
M JAK MIŁOŚĆ
Serial fabularny
Obsada aktorska (policjantka)
539
2005
NA DOBRE I NA ZŁE
Serial fabularny
Obsada aktorska (ciężarna Ania)
KRYZYS (217)
2003 – 2016
NA WSPÓLNEJ
Serial fabularny
Obsada aktorska (Marzena Dziedzic)
2002 – 2010
SAMO ŻYCIE
Serial fabularny
Obsada aktorska (sekretarka w Kancelarii Adwokackiej mecenasa Malarskiego, w której m.in. pracował mecenas Maciej Szlendak, pełnomocnik Kacpra Szpunara)
2002
BŁOGO
Etiuda szkolna
Obsada aktorska
1997 – 2016
KLAN
Serial fabularny
Obsada aktorska (Elwira Radzińska, dawna znajoma Leszka Jakubowskiego)
źródło: filmpolski.pl

(Odwiedzono 1 028 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*