Lena Dunham i Jack Antonoff pobiorą się dopiero z homoseksualistami


Dunham-AntonoffLena Dunham i Jack Antonoff z zespołu fun. nie pobiorą się, póki śluby homoseksualistów nie będą legalne we wszystkich stanach USA.

28-letnia scenarzystka i aktorka, która zasłynęła serialem “Dziewczyny” oraz jej ukochany, muzyk formacji fun., w ten sposób zamierzają zamanifestować swoje wsparcie dla gejów i lesbijek. Na razie homoseksualne pary mogą zawierać małżeństwa w 37 z 50 stanów. Dunham i Antonoff pójdą do ołtarza dopiero, gdy będzie to możliwie w każdym zakątku Ameryki.

Nie chcę uroczystości, w której wszystkie mi bliskie osoby nie mogą w pełni uczestniczyć – wyjaśnia gwiazda. To żadna uroczystość, żadne świętowanie.

Obecnie na HBO można oglądać 4. sezon serialu “Dziewczyny”. Stacja zamówiła już także piąty sezon.

Jack Antonoff jest gitarzystą zespołu fun., a także liderem formacji Bleachers. Jego dorobek z fun. zamyka album “Some Nights” z lutego 2012 roku.
źródło: Megafon.pl i nocoty.pl

Biografia Leny

Lena Dunham (ur. 13 maja 1986 w Nowym Jorku) – amerykańska reżyserka, scenarzystka, aktorka.

Znana jako twórczyni filmu Mebelki oraz serialu telewizyjnego HBO Dziewczyny. W 2012 roku nominowana do Nagrody Emmy w czterech kategoriach[1], zdobywczyni Złotego Globu w 2013 roku[2].

Urodziła się w Nowym Jorku. Ojciec, Carroll Dunham, jest malarzem, a jej matka, Laurie Simmons, fotografką i projektantką. Jej młodsza siostra, Grace, jest modelką, poetką i studentką Brown University, wystąpiła także w pierwszym filmie Mebelki w roli Nadine[3]. Lena uczęszczała do szkoły św. Anny w Nowym Jorku. Studia ukończyła w 2008 roku w Oberlin College. W 2010 roku nominowana do Gotham Awards w dwóch kategoriach. W 2012 roku nominowana do nagrody Satelita w kategorii najlepszej aktorka w filmie komediowym lub musicalu[4]. Jesienią 2012 podpisała umowę na książkę Not That Kind of Girl: A Young Woman Tells You What She’s Learned z wydawnictwem Random House na 3,5 mln dolarów[5][6].

Lena ma 160 cm wzrostu i waży 64 kg. Często w wywiadach powtarza, że nigdy nie przejmowała się swoją wagą z powodu ogromnego dystansu do samej siebie[7].

Nagrody
2010 – nagroda na festiwalu filmowym w Sarasota za film Mebelki
2010 – nagroda Los Angeles Film Critics Association za film Mebelki
2011 – Independent Spirit Awards za najlepszy debiutujący scenariusz za film Mebelki[8].
2013 – Directors Guild of America Award za Dziewczyny.
2013 – Złoty Glob dla najlepszej aktorki w serialu komediowym lub musicalu za Dziewczyny.
2013 – Gracie Allen Awards za Dziewczyny.
2013 – Writers Guild of America Award za Dziewczyny.

Filmografia
2006 – Dealing – reżyseria, scenariusz, rola Georgii
2007 – Una & Jacques
2007 – Tight Shots – reżyseria, scenariusz
2009 – Creative Nonfiction – reżyseria, scenariusz, rola Elli
2009 – Family Tree – rola Leny
2009 – Dom diabła – rola operatorki linii policyjnej
2009 – Delusional Downtown Divas – reżyseria, scenariusz, rola Oony
2010 – Gabi on the Roof in July – rola Colby
2010 – Mebelki – reżyseria, scenariusz, rola Aury
2011 – The Innkeepers – rola Baristy
2012 – Nobody Walks – współscenarzysta
2012 – Supporting Characters – rola Alexy
2012 – 40 lat minęło – rola Cat
2012 – Dziewczyny – reżyseria, scenariusz, rola Hannah Horvath
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Jacka

Jack Michael Antonoff (urodzony 31 marca 1984) [1] , amerykański muzyk i autor tekstów. Najbardziej znany jest jako wokalista i autor piosenek z trybunach i gitarzysta z indie rocka zespołu Fun . Był wcześniej wokalista i autor tekstów zespołu Steel Train . Antonoff został nominowany do dwóch nagród Grammy i Złotego Globu .

Antonoff urodził się w Bergenfield, New Jersey , [1] syn Shira (Wall) i Rick Antonoff. [2] Jest młodszym bratem projektanta mody Rachel Antonoff. [3] Jego młodsza siostra, Sara, zmarła na raka mózgu w wieku 13 lat na krótko przed 11 września . [4]

Antonoff dorastał w New Milford, New Jersey i Woodcliff Lake, New Jersey , i uczęszczał do szkoły w Solomon Schechter Day School w hrabstwie Bergen w stanie New Jersey . [5] [6] Do liceum, on i jego siostra zamieniono na Nowy Jork , Nowy Jork, do udziału w szkoła zawodowa dzieci . [3]

Podczas swojego drugiego roku szkoły średniej, on i kilku przyjaciół z podstawówki tworzą punk rockowy zespół o nazwie “Drzewo”. Gdy byli już w wieku 15 lat, Antonoff i jego Zarys kolega z zespołu użył DIY przewodnik książka pokazuje w wielu krajach, w tym Florydy i Teksasu , a pożyczone minivan Antonoff za rodziców, aby podróżować w. Podczas trasy Outline grał w takich miejscach jak anarchista księgarnie, a najstarszy człowiek w zespole pojechaliśmy, bo w wieku 18 lat. Antonoff wyjaśnił w 2014 roku: “Połowa czasu nikt by pokazać się lub sprzęt będzie zbyt spieprzone grać … ale to, kiedy zakochał się w zwiedzania.” Zespół trwała od 1998 do 2002 r. [4] [5]

Życie prywatne
W styczniu 2014 roku stwierdzono, że Antonoff spotyka Dunham. [24] wyjaśnił w odpowiedzi na uwagi, że Dunham otrzymał po tym został przesłuchany w 2014 o tym, dlaczego ona często postrzegana nago na dziewczyn: “Staram się trzymać z dala od niego. .. Nie ma nikogo silniejsza niż Lena [Dunham]. ” [16]

Gdy Antonoff pierwszy wyprowadziła się z rodzinnego domu pod koniec 2012 roku, mieszkał z siostrą, Rachel, w dzielnicy Upper West Side w Nowym Jorku. Wkrótce potem przeniósł się do Brooklyn Heights żyć z Dunham. [4]

W odniesieniu do jego przyjaźni z Swift, dwie po raz pierwszy spotkał się w 2012 Europe Music Awards. Opisał popularny muzyk w czerwcu 2014 jako “prawdziwie najpiękniejszych, najciekawszych osoby, które poznałem w tym okręgu [głównego nurtu muzyki].” Antonoff opisane Swift jako “nowoczesnego Joni Mitchell “w tym samym wywiadzie. [4]

W czerwcu 2014 r Antonoff powiedział, że jest “zdesperowana” dla dzieci, tłumacząc:

To po prostu wydaje się, że najbardziej zabawne rzeczy na świecie. Nigdy nie spotkałem ludzi, którzy mają dzieci, które nie spojrzał mi w oczy, a były to: “To najlepsza rzecz, która przytrafiła.” … Myślę, że to biologiczny. Jestem 30. Nie jestem młoda, prawda? Nie jestem, jak, 24 lub 22. nie jestem już w fazie mojego życia, gdzie rozmawiamy o wszystkim, jak w przyszłości. Jak jestem w przyszłości. [4]

W czerwcu 2014 r Antonoff widział zarówno terapeuta i psychofarmakolog, a także biorąc leki anty-lękowe. Ma fobię przed zarazkami, które zostało pogłębione przez ataku, który cierpiał na zapalenie płuc w 2011 roku podczas nagrywania zabawy. album studyjny. Jego pulmonolog przepisane codziennie biegać, ale wyjaśnił, że nienawidzi on, że “ponad wszystko”, ponieważ jest to “jeden z najbardziej prawdziwie nudne doświadczenia na Ziemi.” [4]

Muzyka jest kluczem do życia Antonoff i wyjaśnił w czerwcu 2014:

Muszę się hobby, a ja nie chcę być w koszykówkę … chcę być muzyka. Tak więc, aby uciec od muzyki, robię inną muzykę. Jeśli jestem czyjąś piosenkę produkcji lub zapisu z kimś innym, a potem robi piosenkę trybuny lub zabawy. Piosenka jest ucieczką i utrzymuje mnie twórcze i trzyma mnie zablokowana, co chcę zrobić. Jeśli coś się czyni mnie do szału, muszę iść gdzieś indziej, a ja nie chcę, że rzecz jest joga.
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 98 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wykonaj poniższe zadanie *Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.