La Toya Jackson i Jeffre Phillips zaręczyli się

jackson-phillipsNie spodziewałam się tego. To była dla mnie wielka niespodzianka – wyznała La Toya Jackson. Siostra słynnego Michaela zdradziła, że zaręczyła się ze swoim przyjacielem i partnerem biznesowym, z którym współpracowała od lat. W sierpniu zeszłego roku Jeffre Phillips zabrał La Toyę na Hawaje i to właśnie tam padł przed nią na kolana i poprosił o rękę. Para mieszkała oczywiście w jednym z najbardziej luksusowych hoteli w okolicy. Mężczyzna zaaranżował w ich pokoju i na tarasie romantyczną kolację. Wszędzie były płatki róż i świece. La Toya zaniemówiła, kiedy w swoim deserze zobaczyła pierścionek z wielkim diamentem (według specjalistów 17 karatowy kamień wart jest milion dolarów). – Moje serce zatrzymało się – przyznała. Gwiazda powiedziała oczywiście „tak”. Para już od kilku miesięcy przygotowuje się do ślubu. Póki co data tego wielkiego wydarzenia nie jest znana.
źródło: plejada.onet.pl

Biografia La Toi

La Toya Yvonne Jackson, znana również jako La Toya Jackson Gordon (ur. 29 maja 1956 w Gary w stanie Indiana) – amerykańska piosenkarka, aktorka, autorka tekstów i modelka.

Urodziła się jako piąta z dziewięciorga dzieci państwa Jacksonów (najmłodsza jest Janet). Jej rodzicami są Joseph Jackson i Katherine Scruse Jackson. Jej bracia Michael i Jermaine oraz siostra Janet zrobili olbrzymią karierę w showbiznesie.

Wystąpiła w kilku filmach. Wydała autobiograficzną książkę o swoim dzieciństwie pt. „La Toya: Dorastanie w rodzinie Jacksonów”. Pozowała do zdjęć do Playboya. Jej były mąż to Jack Gordon.

Dyskografia
1980: La Toya Jackson
1981: My Special Love
1984: Heart Don’t Lie
1986: Imagination
1988: La Toya
1989: Bad Girl
1991: No Relations
1992: Formidable
1994: From Nashville to You
1995: Stop in the Name of Love
2009: Startin’ Over
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 15 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*