Krzysztof Ibisz i Patrycja Madejska wezmą ślub?

ibisz patrycjaKrzysztof Ibisz (48 l.) ma za sobą już dwa nieudane małżeństwa. Czyżby uznał, że zasada “do trzech razy sztuka” i w jego przypadku miała się sprawdzić?
Popularny prezenter jako pierwszy w Polsce pokazał w telewizji swój ślub.
Był wtedy na totalnym szczycie popularności. Niestety, małżeństwo z Anną Zejdler nie przetrwało próby czasu.

Scenariusz powtórzył się także z drugą żoną, również Anną.

Krzysiek jednak absolutnie nie zraził się do instytucji małżeństwa.

Jak bowiem podaje tygodnik “Świat i Ludzie”, Ibisz bardzo poważnie myśli o zalegalizowaniu związku z obecną partnerką, Patrycją Madejską.

Prezenter przez pewien czas utrzymywał ten związek w sekrecie. Od kilku miesięcy para przestała się jednak ukrywać przed światem. Co więcej, mają już podobno bardzo sprecyzowane plany na przyszłość.
Znajomi twierdzą, że ich związek wszedł już w kolejną fazę!

“Krzysiek myśli poważnie o Patrycji. Wszystko wskazuje na to, że po raz trzeci stanie na ślubnym kobiercu” – wyjawia tygodnikowi znajomy prezentera.

Patrycja to rodowita Ślązaczka, pracuje w ekskluzywnym butiku z odzieżą w jednej z warszawskich galerii handlowych.

Para poznała się na siłowni.
źródło: pomponik.pl

Wideo – Krzysztof Ibisz i Patrycja

Biografia Krzysztofa

Krzysztof Ibisz (ur. 25 lutego 1965 w Warszawie) – polski dziennikarz, prezenter telewizyjny, aktor, właściciel firmy producenckiej i poseł na Sejm RP I kadencji.
W 1984 ukończył LIII Liceum Ogólnokształcące Stowarzyszenia PAX pw. św. Augustyna w Warszawie, a w 1988 studia na kierunku artystycznym na Wydziale Aktorskim Państwowej Wyższej Szkoły Telewizyjnej, Teatralnej i Filmowej w Łodzi. W 1998 został absolwentem studiów podyplomowych w Instytucie Dziennikarstwa Uniwersytetu Warszawskiego[1].

W 1987 debiutował jako aktor teatralny w roli Ryjka w adaptacji sztuki Sen nocy letniej w stołecznym Teatrze Ochoty. W latach 1988–1993 był aktorem Teatru Studio im. Stanisława Ignacego Witkiewicza Warszawa. W 2010 wystąpił w sztuce I tak Cię kocham wystawionej w prywatnym Teatrze Kamienica[2].

W latach 1991–1993 był posłem na Sejm I kadencji wybranym z listy Polskiej Partii Przyjaciół Piwa. Należał do tzw. frakcji Małe Piwo, przekształconej w Koło Poselskie “Spolegliwość”, następnie zasiadał w Kole Poselskim Partii Emerytów i Rencistów “Nadzieja”[3]. Nie ubiegał się o reelekcję.

W latach 1993–1996 pracował w Telewizji Polskiej. Pierwszym prowadzonym przez niego programem był Klub Yuppies, następnie Czar Par, Pomidor, Przyjaciele, Sopot Festival (1993 i 1996), XXXI Krajowy Festiwal Piosenki Polskiej w Opolu w 1994, wybory Miss Polonia (1995–1997), Rozmowy Jedynki oraz Studio Jedynki.

W 1997 był doradcą prezesa do spraw programowych Telewizji Wisła oraz autorem i producentem teleturnieju Wszystko albo nic. Następnie w latach 1997–2000 pracował w TVN, gdzie prowadził programy: Wszystko albo nic, Ibisz, gwiazdy, muzyka, talk-show Ibisekcja, Zostań Gwiazdą (3 edycje) i Gorączkę złota.

Od 2000 jest związany z telewizją Polsat, w której prowadził wiele programów telewizyjnych, m.in. Bar, Dwa światy, Awanturę o Kasę, Życiową Szansę, Rosyjską ruletkę, Grę w Ciemno i inne[4].

Prowadził na antenie Polsatu także m.in. konkursy Miss Polski (w 2001, w 2003 i w latach 2006–2012)[5], koncerty sylwestrowo-noworoczne na Rynku w Krakowie (2006/2007 i 2007/2008), Krakowskie Wianki 2007, różne koncerty i programy Fundacji Polsat, Sopot Top Trendy Festiwal (2006–2013)[6], trasę Przebojowe Lato-Bijemy Rekordy Siłą Muzyki 2008, Festiwal Kultury Romskiej Romani Rat, Galę Elite Model Look (2006–2008) oraz Wielki Koncert Podziel się Posiłkiem (2006–2011) i Sylwestrową Moc Przebojów (2008–2012), Hollywódzkie Love Story 2009, Miss Supranational 2009 w Płocku, XXX Jubileuszowy Festiwal Piknik Country Mrągowo (2011). Współprowadził wszystkie edycje programu rozrywkowego Jak oni śpiewają, a od 2008 do 2009 prowadził na antenie TV 4 teleturniej Gdzie jest Kłamczuch?. W 2010 współprowadził z Agatą Młynarską show On i ona[4].

W 2012 został gospodarzem talk-show Zrozumieć kobietę w Polsat Cafe. Od 2012 do 2013 współprowadził z Anną Zejdler-Ibisz nadawany w Polsacie program Studio weekend. W 2013 był wydawcą i współprowadzącym programu Bezpieczne wakacje z Plusem[7]. Brał udział w imprezie Kabaretobranie Zielona Góra w roli parodiującej samą siebie zaproszonej gwiazdy (2012, 2013)[8].

Jest autorem książki Jak dobrze wyglądać po 40-tce (Wyd. G+J, Warszawa 2010).

Role aktorskie i prezenterskie
Wybrana filmografia
1985: Żuraw i czapla
1986: ESD
1988: Desperacja jako Marcin
1989: Bal na dworcu w Koluszkach
1989: Gdańsk 39
1989: Kanclerz jako student z Padwy
1989: Odbicia
1989: Sztuka kochania
1989: Wiatraki z Ranley jako Jan Dzianisz
1991: Maria Curie
1993: Kolos jako Bentein Dagestad
1997: Dzieci i ryby
2005: Sobowtór
2006: Job, czyli ostatnia szara komórka
2010: Fenomen[1][9]

Pojawił się gościnnie także w serialach Świat według Kiepskich, Fala Zbrodni, Pierwsza miłość, Pensjonat pod Różą, I kto tu rządzi?, M jak Miłość oraz w serialu paradokumentalnym Pamiętniki z wakacji. W latach 2000–2008 występował w serialu Plebania[1][9].
Dubbing
1979–1984: Scooby i Scrappy Doo (wersja wydana przez Polskie Nagrania pod koniec lat osiemdziesiątych) – Fred
1992: Kometa nad doliną Muminków – Migotek
1990–1991: Muminki – Migotek
1990: Bouli
1988: Denver, ostatni dinozaur – Jeremy
1981–1982: Ulisses 31
20013: Rysiek Lwie Serce – Glancelot[10]
Teleturnieje
TVP1: Czar Par, 1993–1996
TVN: Wszystko albo nic, 1997–1999
TVN: Gorączka złota, 2000
TV Polsat: Życiowa szansa, 2000–2002
TV Polsat: Rosyjska ruletka, 2003–2004
TV Polsat: Awantura o kasę, 2002–2005
TV Polsat: Gra w ciemno, 2005–2007
TV4: Gdzie jest Kłamczuch?, 2008-2009
TV Polsat: 7420 Milion od zaraz, 2011[4]

Nagrody i wyróżnienia
2009 – 2. miejsce w plebiscycie Telekamery 2009 w kategorii osobowość w rozrywce
2008 – 3. miejsce w plebiscycie Telekamery 2008 w kategorii rozrywka
2003 – Telekamera w kategorii Widowisko TV
2002 – Telekamera w kategorii Rozrywka
Wiktory 1996 – Wiktor Publiczności
Wiktory 1995 – Wiktor Publiczności
Wiktory 1994 – Wiktor Publiczności
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 596 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *