Kate Hudson i Justin James Watt są razem?


Hudson i WattKate Hudson (36 l.) zakochana! Jej wybranek to znany gracz futbolu amerykańskiego!
Aktorka półtora roku temu rozstała się z muzykiem Matthewem Bellamym (37 l.), z którym ma 5-letniego obecnie syna, Binghama. Przypomnijmy, że Kate Hudson jest jeszcze mamą Rydera (12 l.), z małżeństwa z Chrisem Robinsonem (49 l.).

Niedługo później pojawiły się plotki, że gwiazda związała się z tancerzem, Derekiem Hugh (30 l.). W międzyczasie miała jeszcze romansować z Nickiem Jonasem (23 l.).

Tamte związki to jednak przeszłość. Teraz Kate Hudson ma nowego partnera! Kim jest szczęśliwy wybranek? Okazuje się, że to gracz futbolu amerykańskiego, Justin James Watt (27 l.)! Aktorka zdążyła się już pochwalić na Snapchacie romantyczną kolacją w jednej z drogich restauracji, na którą zaprosił ją ukochany.

Ładna z nich para?
źródło: pomponik.pl
tagi: nowy chłopak, nowy partner, nowa dziewczyna, nowa partnerka

Biografia Kate

Kate Garry Hudson (ur. 19 kwietnia 1979 w Los Angeles) – amerykańska aktorka.

Jest córką aktorki Goldie Hawn oraz aktora i scenarzysty Billa Hudsona, jednak za swojego ojca uważa wieloletniego przyjaciela Goldie Hawn Kurta Russella, który zamieszkał z jej rodziną, gdy miała trzy lata. Babka aktorki ze strony matki, tancerka i właścicielka szkoły tańca Laura Steinhoff pochodziła z rodziny żydowskich emigrantów z Węgier[1]. Matka ojca Hudson, Eleonora Salerno była Włoszką[2]. Matka aktorki mimo wychowania w tradycji żydowskiej w latach 70. przyjęła buddyzm, który wyznaje również sama Kate Hudson. Obie określają się jako “buddyjskie Żydówki” (ang. Jewish Buddist, Jewbu)[3].

Matka chciała, żeby Hudson po ukończeniu szkoły średniej poszła na studia na Uniwersytet Nowojorski, Hudson wybrała jednak karierę aktorską. Debiutowała w 1998 roku w filmie Desert Blue.

Największym sukcesem aktorki jest rola Penny Lane w filmie U progu sławy. Dzięki tej produkcji Hudson została nominowana do Oscara.

W dwa lata po debiucie za rolę w U progu sławy Camerona Crowe’a otrzymała Złoty Glob. Początkowo rolę, która przyniosła Hudson popularność, miała zagrać Sarah Polley. Gdy jednak okazało się, że Polley musi zrezygnować ze względu na inne projekty, Crowe nosił się nawet z rezygnacją z filmu. Hudson przekonała go jednak, że nie pożałuje, jeśli postawi na nią.

W 2000 roku zagrała w filmie Dr T i kobiety gdzie wcieliła się w córkę głównego bohatera, porzucającą na własnym ślubie narzeczonego dla byłej dziewczyny (Liv Tyler).

Kate Hudson znana jest również z telewizji, dzięki występom w serialach Ich pięcioro i EZ Streets. Występuje także w teatrze.

W latach 2000–2007 była żoną Chrisa Robinsona z The Black Crowes. Ma z nim syna o imieniu Ryder Russell, urodzonego w 2004. Była związana z Matthew Bellamym, liderem zespołu Muse. Urodziła mu syna Binghama (ur. 2011).

Filmografia
Aktorka
Filmy fabularne
1998: Desert Blue jako Skye
1999: 200 papierosów (200 Cigarettes) jako Cindy
2000: Plotka (Gossip) jako Naomi Preston
2000: Wszystko o Adamie (About Adam) jako Lucy
2000: Dr T i kobiety (Dr T abd the Women) jako Dee Dee Travis
2000: U progu sławy (Almost Famous) jako Penny lane
2001: The Cutting Room jako Chrissy Campbell
2001: Ricochet River jako Lorna
2002: Cena honoru (Four Feathers) jako Ethne Eustace
2003: Rozwód po francusku (Le Divorce) jako Isabel Walker
2003: Jak stracić chłopaka w 10 dni (How to Lose a Guy in 10 Days) jako Andie Anderson
2003: Alex i Emma jako Emma, Ylva, Elsa, Eldora, Anna
2004: Mama na obcasach (Raising Helen) jako Helen Harris
2005: I’m Still Here: Real Diaries of Young People Who Lived During the Holocaust jako Eva Ginzova
2005: Klucz do koszmaru (The Skeleton Key) jako Caroline Ellis
2006: Ja, ty i on (You, Me and Dupree) jako Molly Petersen
2008: Nie wszystko złoto, co się świeci (Fool’s Gold) jako Tess Finnegan
2008: Dziewczyna mojego kumpla (My Best Friend’s Girl) jako Alexis
2008: Ślubne wojny (Bride Wars) jako Liv
2009: Dziewięć (Nine) jako Stephanie Necrophuros
2010: Morderca we mnie (The Killer in Me) jako Amy Stanton
2011: Pożyczony narzeczony (Something Borrowed) jako Darcy Rhone
2011: Odrobina nieba (A Little Bit of Heaven) jako Marley Corbett
2012: Uznany za fundamentalistę (The Reluctant Fundamentalist) jako Erica
2013: Co było, a nie jest (Clear History) jako Rhonda
2014: Gdybym tylko tu był (Wish I Was Here) jako Sarah Bloom

Seriale telewizyjne
1996: Ich pięcioro jako Cory
1996: Okrutne ulice jako Larraine Cahill
2012–2013: Glee jako Cassandra July

Producent
2005: Can You Keep a Secret? (producent)
2005: 14 godzin (producent wykonawczy)
2006: Sleight of Mind (producent)
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 140 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Wykonaj poniższe zadanie *