Katarzyna Bujakiewicz i Piotr Maruszewski: Czy ich związek wytrzyma rozłąkę?

Bujakiewicz MaruszewskiKatarzyna Bujakiewicz (42 l.) dobrze wie, że związek to nie romantyczny film. A jej miłość przechodzi właśnie najpoważniejszą próbę.

Dojrzała, piękna miłość… aktorka publicznie deklarowała, że właśnie taką los ją obdarował.

Uczucie tym bardziej cenne, że przyszło w najmniej oczekiwanym momencie, gdy pogodziła się już z myślą o byciu singlem.

“Nie byłam zdesperowana… Swoje mieszkanko wyremontowałam pod życie singla” – otwarcie wyznała w jednym z wywiadów.

Gdy na drodze Kasi pojawił się Piotr Maruszewski (41 l.), życie radosnej singielki przestało ją zadowalać.

Zakochała się bez pamięci i zafascynowała wybrankiem.

Piotr to człowiek wielkiego serca i sukcesu. Wytrwale dąży do perfekcji i zwycięstw.

Sportowiec, którego sile trudno się oprzeć. Studiował w Poznaniu na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza i w Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości

W swoim CV jako ukończoną wyższą uczelnię podaje również Uniwersytet w kanadyjskim Calgary.

Na życie zarabiał jako strateg w agencjach reklamowych.

“Lubię mężczyzn z pasją. Ja jestem cyborgiem, idealny facet powinien być taki sam jak ja – istny cyborg!” – stwierdziła kiedyś aktorka.

Niedługo będzie siedem lat, od kiedy zostali parą. Mają córeczkę Olę (4 l.).

Przyjaciele martwili się, że ich związek się rozpadnie, bo oboje są indywidualistami, którzy lubią walczyć o swoje.

Oni jednak twierdzili, że tam, gdzie fundamentem związku jest przyjaźń i szacunek, żaden kryzys go nie dopadnie.

Ale właśnie teraz, po siedmiu latach szczęścia we dwoje, dla związku gwiazdy nadszedł czas próby.

Jak informuje tygodnik “świat i Ludzie”, partner aktorki postanowił zacząć nowy etap – przynajmniej w kwestiach zawodowych.

Zakończył karierę w „bezdusznej” reklamie, pragnie znaleźć nowy pomysł na życie.

W poszukiwaniu inspiracji opuścił rodzinny Poznań i wyjechał w góry.

Katarzyna i jej partner stali się więc klasycznym „związkiem na odległość”.

Psychologowie twierdzą, że to ryzykowna relacja, która może zakończyć się oddaleniem od siebie…

Aktorka zdaje się nie przejmować taką groźbą. W wypowiedziach jasno daje do zrozumienia, że uczucie, za którym podążyła, wciąż jest bardzo silne.

Bo dla wielkiej miłości nie ma przeszkód nie do pokonania.
źródło: pomponik.pl

Biografia Katarzyny

Katarzyna Aleksandra Bujakiewicz (ur. 28 września 1972 w Poznaniu) – polska aktorka teatralna i filmowa, a także działaczka samorządowa.

Maturę zdała w I Liceum Ogólnokształcącym im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu. Ukończyła następnie studia na Wydziale Aktorskim we Wrocławiu PWST im. Ludwika Solskiego w Krakowie (1995). Spektakle dyplomowe zagrała w Teatrze Nowym w Poznaniu oraz Teatrze Współczesnym w Szczecinie. Angaż w Teatrze Współczesnym w Szczecinie otrzymała zaraz po ukończeniu studiów, grała w nim do 2003. Przeszła następnie do Teatru Polskiego w Poznaniu.

W produkcjach filmowych debiutowała na początku lat 90. Występowała m.in. w filmach Stara Baśń, Rh+ i serialach Na dobre i na złe, Magda M. oraz Lekarze. Była gościem programów Szymon Majewski Show, Mamy Cię! i Kuba Wojewódzki. W 1999 za rolę w Kochaj i rób co chcesz otrzymała nagrodę specjalną Przeglądu Filmowego Prowincjonalia dla najlepszej aktorki drugoplanowej.

Wystąpiła w teledyskach „Aniele” Meza oraz „Na spidzie” grupy Ascetoholix. Wraz z Verbą nagrała piosenkę „Chłodny deszcz”, w której wystąpiła w refrenie. Zaśpiewała piosenkę „Szalona gra” na soundtracku do Kochaj i rób co chcesz.

W wyborach samorządowych w 2014 została wybrana na radną sejmiku wielkopolskiego z ramienia KWW Teraz Wielkopolska zorganizowanego przez Ryszarda Grobelnego[1], jednakże zrzekła się mandatu kilka tygodni później[2].

Filmografia
Ballada o Kasi i drzewie (1981)
Śmieciuch (1982)
Marionetki (1983)
Marta i gwiazdy (1983)
Ballada o końcu świata (1984)
Koza (1986)
Mama – Nic (1992) jako modelka
Jakub (1993) jako kasjerka w sklepie
Kochaj i rób co chcesz (1997) jako Samanti, gwiazda disco-polo
Na dobre i na złe (1999–2011) jako pielęgniarka Marta
Pucuś (2000) jako Mariola
Stars in Black (2000) jako Bajka
Nie ma zmiłuj (2000)
Poranek kojota (2001) jako blondyna przy barze
Stacja (2001) jako Doris
Inferno (2001) jako Inga/Inez
Marzenia do spełnienia (2001–2002) jako Mariola, znajoma Zdzisia
Rób swoje, ryzyko jest twoje (2002) jako Zuza
Warszawa (2003)
Zróbmy sobie wnuka (2003) jako Krysia Tuchałowa, siostrzenica Koselów
Stara baśń – kiedy słońce było bogiem (2003) jako Mila
Stara baśń (2004) jako Mila
Nigdy w życiu! (2004) jako Dziunia
Rh+ (2005) jako Agata
Gwiazdy w czerni (2005) jako Barmanka
Magda M. (2005–2007) jako Mariola Adamska-Płaska
Nie kłam kochanie (2008) jako Iza
Listy do M. (2011) jako Larwa
Lekarze (2012) jako Sylwia Matysik

Gościnnie
Maszyna zmian (1995) jako kasjerka w sklepie zabawkarskim
Sława i chwała (1997) jako Kasia, służąca w Pustych Łąkach
Twarze i maski (2000) jako Sabina Zielińska, kochanka Kujawy
13 posterunek 2 (2000)
Niania (odc. 63) (2007) jako kierowca taksówki

Polski dubbing
Cziłała z Beverly Hills (2008) jako Chloe
Scooby-Doo 2: Potwory na gigancie (2004) jako dziennikarka Heather Jasper Hoe
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Piotra

Piotr Maruszewski ma 41 lat i na życie zarabia poza showbiznesem. Jest absolwentem zarządzania i marketingu na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza i zawodowo poświęca się reklamie. Pracował dla firm Nike Poland i Ecco Shoes. Współpracował przy projektach internetowych Bileteo.pl i Jachcenawakacje.pl i wyspecjalizował w strategiach marketingowych w internecie. Ma własną firmę – agencję PM Interactive, która z sukcesami realizuje dla klientów kampanie zasięgowe oparte na portalach społecznościowych.
źródło: mowimyjak.pl

(Odwiedzono 585 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *