Kaley Cuoco i Paul Blackthorne są razem?


Cuoco i BlackthorneKaley Cuoco (30 l.) chyba nie potrafi być zbyt długo singielką!
Aktorka, którą można podziwiać m.in. w serialu “Teoria wielkiego podrywu”, w grudniu 2013 wyszła za mąż za tenisistę Ryana Sweetinga (28 l.).

Co ciekawe, para pobrała się po zaledwie sześciu miesiącach znajomości!

Wiosną tego roku pojawiły się doniesienia, że nie układa im się zbyt dobrze.

Kaley Cuoco zaprzeczyła jednak plotkom i wydawało się, że faktycznie jest im ze sobą dobrze.

Okazało się jednak, że coś było na rzeczy, bo we wrześniu przyznała otwarcie, że rozwodzi się z Sweetingiem!

Aktorka najwyraźniej nie potrafi zbyt długo być singielką. Jak donoszą zagraniczne media, ma już nowego ukochanego!

Szczęśliwy wybranek to jej kolega po fachu, Paul Blackthorne (46 l.).

“To jeszcze świeża sprawa, ale widać wyraźnie, że między nimi iskrzy. Kaley jest cała w skowronkach” – mówi źródło “Us Weekly”.

Aktorka zdążyła już nawet usunąć tatuaż z datą ślubu, aby nowy ukochany nie musiał go oglądać.
źródło: pomponik.pl

Biografia Kaley

Kaley Christine Cuoco-Sweeting (ur. 30 listopada 1985 w Camarillo w stanie Kalifornia, USA) – amerykańska aktorka telewizyjna i filmowa.

Znana z ról Bridget Hennessy w sitcomie 8 prostych zasad, Billie Jenkins w serialu Czarodziejki oraz Penny w sitcomie Teoria wielkiego podrywu. Laureatka nagrody Teen Choice, dwukrotnie także nominowana do tego lauru, trzykrotna zdobywczyni nominacji do Nagrody Młodych Artystów. W głównej roli, jako Blanca Champion, wystąpiła w horrorze komediowym Killer Movie (2008). Od 31 grudnia 2013 r. jest żoną tenisisty Ryana Sweetinga.

Filmografia
Filmy
2013: Scribble, jako Hannah Rinaldi
2012: The Last Ride, jako Wanda
2012: Drew Peterson: Untouchable, jako Stacy Peterson
2011: Hop, jako Sam O’Hare (głos)
2010: The Penthouse, jako Erica Roc
2008: Killer Movie, jako Blanca Champion
2007: Klub Dzikich Kotek (Cougar Club), jako Amanda
2007: Your Mommy Kills Animals
2007: Grubasem być (To Be Fat Like Me), jako Alyson
2006: Separated at Worth, jako Gabby
2006: Wasted, jako Katie
2006: Bratz: Passion 4 Fashion – Diamondz, jako Kirstee (głos)
2005: Szczęśliwa trzynastka (Lucky 13), jako Sarah Baker
2004: Debating Robert Lee, jako Maralee Rodgers
2004: The Hollow, jako Karen
2004: 10.5 w skali Richtera (10.5), jako Amanda Williams
2004: Szefowa (Crimes of Fashion), jako Brooke
2000: To nie może być niebo (Can’t Be Heaven), jako Teresa
2000: Grunt to rodzinka – Gdy gasły światła na planie (Growing Up Brady), jako Maureen McCormick
2000: Alley Cats Strike, jako Elisa Bowers
1998: Zwierciadło Zbrodni (Mr. Murder), jako Charlotte Stillwater
1997: Mąż idealny (Picture Perfect), jako mała dziewczynka
1997: Zębowa Wróżka (Toothless), jako Lori
1995: Zabójcza perfekcja (Virtuosity), jako Karin
1992: Rachunek za śmierć (Quicksand: No Escape), jako Connie Reinhardt

Seriale
2009: Plotkara (Gossip Girl), jako Rebecca Dubrovich (gościnnie)
2009: Szpital Miłosierdzia (Mercy), jako Kayla Reynolds (gościnnie)
2007–Nadal: Teoria wielkiego podrywu (The Big Bang Theory), jako Penny
2007: Skazany na śmierć (Prison Break), jako Sasha (gościnnie)
2006–2008: Monster Allergy, jako Elena Potato
2004–2006: Brenda i pan Whiskers (Brandy & Mr. Whiskers), jako Brandy Harrington (głos)
2006: Bratz, jako Kirstee (głos)
2005–2006: Czarodziejki (Charmed), jako Billie Jenkins
2004–2010: 6 w pracy (6teen), jako Chrissie Baldwin (głos)
2004: Świat według Dzikich (Complete Savages), jako Erin (gościnnie)
2002–2005: 8 prostych zasad (8 Simple Rules… for Dating My Teenage Daughter), jako Bridget Hennessy
2003: Prawdziwe powołanie (Tru Calling), jako Shakira Saunders
2003: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas (C.S.I.: Crime Scene Investigation), jako Zoe Young
2002: The Nightmare Room, jako Kristin Ferris
2002: The Ellen Show, jako Vanessa
2001: Siódme niebo (7th Heaven), jako Lynn (gościnnie)
2000–2001: Zalotnik w akcji (Ladies Man), jako Bonnie Stiles
2000: Don’t Forget Your Toothbrush, jako Ashley
1998: The Tony Danza Show, jako Pammie Green
1996: Ellen, jako mała Ellen (gościnnie)
1994: Moje tak zwane życie (My So-Called Life), jako młoda Angela (gościnnie)
1994: Przystanek Alaska (Northern Exposure), jako 7-letnia Miranda (gościnnie)
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Paula

Paul Blackthorne (ur. 5 marca 1969 w Wellington, w hrabstwie Shropshire) – aktor brytyjski.

Aktorstwo zaczął w wieku jedenastu lat w National Youth Music Theatre. Najbardziej znany jest z tytułowej roli Harry’ego Dresdena w serialu Akta Dresdena, który powstał na podstawie cyklu książek Jima Butchera pod tym samym tytułem. Poza aktorstwem zajmuje się również fotografią.

Filmografia

FILM
Rok Tytuł Rola Uwagi
1998 Romeo Thinks Again Romeo Film krótkometrażowy
1999 This Is Not an Exit: The Fictional World of Bret Easton Ellis Victor Ward
2000 Rhythm & Blues John
2001 Lagaan: Dawno temu w Indiach Captain Andrew Russell
2001 The Truth Game Dan
2003 Mindcrime Mężczyzna Film krótkometrażowy
2004 Gramercy Park Jack Quinn Film telewizyjny
2005 Four Corners of Suburbia Walt Samson
2006 Special Jonas Exiler
2008 The Gold Lunch Mężczyzna Film krótkometrażowy
2008 Shocktrooper Film krótkometrażowy
2009 Opowieść wigilijna Gość #3; Biznesmen #2 Głos
2012 Liga Sprawiedliwych: Zagłada John Corben / Metallo; Henry Ackerson Głos
2014 Głupi i głupszy bardziej Dr. Meldman
SERIAL
Rok Tytuł Rola Uwagi
1999 Peak Practice Liam MacGregor 4 odcinki
1999 Jonathan Creek Gino Odcinek: “The Eyes of Tiresias”
2001 Szpital Holby City Guy Morton 11 odcinków
2002-2003 Lekarze marzeń Dr. Matt Slingerland 13 odcinków
2004 Ostry dyżur Dr. Jeremy Lawson 5 odcinków
2004 24 godziny Stephen Saunders 10 odcinków
2005 Medium Henry Stoller Odcinek: “I Married a Mind Reader”
2006 Deadwood Człowiek Hearsta 2 odcinki
2006 Detektyw Monk Dr. Polanski Odcinek: “Mr. Monk and the Leper”
2007-2008 Akta Dresdena Harry Dresden Tytułowa rola; 13 odcinków
2007-2008 Faceci na topie Terrence Hill 9 odcinków
2008-2009 Szminka w wielkim mieście Shane Healy Główna obsada; 20 odcinków
2009 Tożsamość szpiega Thomas O’Neill Odcinek: “Long Way Back”
2010 Uczciwy przekręt Tony Kadjic 2 odcinki
2010 CSI: Kryminalne zagadki Miami Tony Enright Odcinek: “L.A.”
2010 The Gates: Za bramą tajemnic Christian Harper 6 odcinków
2010 Magazyn 13 Larry Newley Odcinek: “Secret Santa”
2010-2011 Białe kołnierzyki Julian Larson 2 odcinki
2012 CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas Tom Laudner Odcinek: “Trends with Benefits”
2012 Rzeka Clark Quietly Główna obsada; 8 odcinków
2012 Nie ma lekko Jack St. Cloud Odcinek: “Mr. Irrelevant”
od 2012 Arrow Quentin Lance Główna obsada
2015 The Flash Quentin Lance Odcinek: “Who Is Harrison Wells?”

źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 104 razy, 1 wizyt dzisiaj)