Julia Pietrucha i jej mąż mieszkają na 120 metrach

pietrucha-dowJulia Pietrucha sporo zarobiła na popularnym serialu Blondynka. Mimo to, nadal wynajmuje mieszkanie w Warszawie. Postawiła na coś nietypowego. Wraz z mężem mieszka w 120-metrowym apartamencie zbudowanym na planie… koła.
Mieszkanie ma jedynie dwie małe sypialnie: jedną przeznaczoną dla gospodarzy, drugą dla podróżnych, których często goszczą. Znajduje się w niej materac i łóżeczko dla dziecka.
Ma 120 metrów, ale są tylko dwie niewielkie sypialnie i dużo otwartej przestrzeni – pochwaliła się Julia w programie Domy gwiazd. Choć ogromne, jest idealne dla nas. Ganiać się nie ganiamy, ale czasami się nie słyszymy, gdy jesteśmy po różnych stronach mieszkania.
źródło: pudelek.pl

pietrucha-mieszkanie

Biografia Julii

Julia Pietrucha (ur. 17 marca 1989 w Warszawie) – polska aktorka niezawodowa, Miss Polski Nastolatek z 2002 roku.

Ukończyła II Liceum Ogólnokształcącego im. Stefana Batorego w Warszawie. Jako aktorka zadebiutowała w 2001 roku w Teatrze Syrena w Warszawie grając Gerdę w Królowej Śniegu w reżyserii Barbary Borys-Damięckiej[1]. W 2002 roku została Miss Polski Nastolatek. Rok później zadebiutowała w serialu Na Wspólnej, a w 2006 zagrała jedną z głównych bohaterek serialu Kochaj mnie, kochaj!. W roku 2007, za rolę Zosi Paluch w filmie Michała Kwiecińskiego Jutro idziemy do kina, otrzymała Specjalną Nagrodę Aktorską 32. Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni. W 2011 roku zagrała w amerykańsko-węgierskim horrorze Styria u boku Stephena Rei i Eleanor Tomlinson. Od marca 2012 roku, w teatrze 6. Piętro w Warszawie, występuje w roli Juliet w Central Park West Woody Allena[1].
W 2003 roku, za wiersz „Blokowisko”, została wyróżniona na Światowym Dniu Poezji[2].
W 2012 roku została ambasadorką kosmetyków Olay Active Hydrating[3].

Filmografia
2003: Kasia i Tomek (serial tv) – w odcinku 33 głos dziewczyny
2003–2006: Na Wspólnej (serial tv) – Alicja Furga i jej siostra bliźniaczka Julia Furga
2006: Kochaj mnie, kochaj! (serial tv) – Julka, córka Grażyny
2006: Pensjonat pod Różą (serial tv) – Kasia Statkiewicz, uczennica Maryli
2006: Nadzieja – dziewczyna w budce telefonicznej[4]
2007: Testosteron – młoda matka Tytusa
2007: Jutro idziemy do kina – Zosia Paluch, narzeczona Piotra
2007: Regina (serial tv) – Kinga Stroch
2008: Lejdis – dziewczyna poderwana przez Marka Dywanika
2008: 39 i pół – koleżanka Patryka
2009: Miasto z morza – Łucja Konka, córka rybaka
2009: Miasto z morza (serial) – Łucja Konka, córka rybaka
2009: Tatarak – Halinka
2009: Rodzina zastępcza plus – Marta Kowalczyk, opiekunka Jasia
2009: Naznaczony – Natalia
2009–2010: M jak miłość – Alicja Staniszewska (koleżanka Marzeny z pracy i Kuby z dawnych lat)
2009: Teraz albo nigdy – Kaja, kochanka Marcina
od 2010: Blondynka (serial tv) – Sylwia Kubus
2011: Styria – Carmilla
2012: Galeria – Anita Woydatt

Życie rodzinne
Ma dwie siostry: starszą Natalię i młodszą Gabrielę. Ta ostatnia również jest aktorką i razem z Julią gra m.in. w serialu M jak miłość.
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Iana

Ian Dow to amerykański scenograf, ukończył Newport Harbor High oraz Orange Coast Collage w Kalfornii.

Filmofrafia
scenografia
2013 Styria (dyrektor artystyczny)

(Odwiedzono 421 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *