Jessica Simpson o swoim małżeństwie z Nickiem Lachey’em


Simpson LacheyJessica Simpson (35 l.) żałuje, że wyszła za mąż za Nicka Lacheya. Ponoć źle wyszła na tym… finansowo!

Celebrytka swoje “5 minut” przeżywała kilkanaście lat temu.

Nagrywała wtedy płyty, dorywczo grywała także w serialach.

Dzięki zainteresowaniu mediów mogła także liczyć na własne reality-show.

Była wtedy żoną Nicka Lacheya, za którego wyszła, gdy miała 22 lat.

Małżeństwo przetrwało jednak tylko cztery lata, a wokalistka dziś nie wspomina go za dobrze.

Ostatnio Simpson była gościem w programie “Closing Bell”, gdzie została zapytana o największy błąd finansowy.

Jej odpowiedź zaskoczyła wszystkich!

“Sama nie wiem. Z pewnych względów w ten właśnie sposób myślę o moim pierwszym małżeństwie” – wyznała.

Nie chciała doprecyzować jednak swojej myśli.

Na pytanie o relacje z pierwszym mężem odpowiedziała już bardziej konkretnie.

“Mogę zdradzić, że nie jesteśmy przyjaciółmi, ale wrogami też nie. Po prostu nie utrzymujemy ze sobą kontaktu.

Oboje ułożyliśmy sobie życie na nowo. Nie ma przyjaźni, nie ma niechęci, zwyczajnie nie wchodzimy sobie w drogę” – wyznała.

Ciekawe, jak poczuł się jej były mąż, gdy usłyszał, że był “wielkim błędem” Jessiki…
źródło: pomponik.pl

Biografia Jessici

Jessica Ann Simpson (ur. 10 lipca 1980 w Abilene, Teksas[1]), amerykańska piosenkarka i aktorka. Córka Joego i Tiny Simpsonów oraz starsza siostra Ashlee Simpson.

Życie prywatne
W wieku 19 lat poznała swojego przyszłego męża Nicka Lacheya. W 2002 roku pobrali się. A niedługo potem w amerykańskiej stacji MTV wystartował program Newlyweds: Nick and Jessica, w którym wszyscy mogli podglądać życie małżeństwa. W 2005 roku w listopadzie ogłosiła, że jest w separacji ze swoim mężem, a 30 czerwca 2006 rozwiodła się z nim.

W 2007 roku głośno było o jej związku z Johnem Mayerem. Para rozstała się parę miesięcy później. Od listopada 2007 do czerwca 2009 roku spotykała się ze sportowcem Tonym Romo.

14 listopada 2010 Simpson ogłosiła swoje zaręczyny z Erikiem Johnsonem. 1 maja 2012 r. para doczekała się córeczki. Dziewczynka ma na imię Maxwell Drew. 30 czerwca 2013 roku na świat przyszedł syn pary, Ace Knute.

Działalność artystyczna
Zadebiutowała na scenie międzynarodowej w wieku 19 lat płytą Sweet Kisses. Promował ją hitowy singiel I Wanna Love You Forever. Album ostatecznie dotarł na 25. miejsce listy U.S. Billboard 200. W 2004 roku na rynku ukazała się trzecia płyta Simpson zatytułowana In This Skin. Album okazał się sporym sukcesem komercyjnym i sprzedał się w 7 milionach egzemplarzy.

W 2005 roku Jessica wcieliła się w postać seksownej Daisy Duke w filmie Diukowie Hazzardu.

Pod koniec sierpnia 2006 roku wyszedł jej kolejny album A Public Affair, który promował singiel o tym samym tytule. Nie licząc Stanów Zjednoczonych i Kanady, gdzie płyta pokryła się złotem album przeszedł bez echa. Po dwóch latach Jessica wyznała: Nie powinnam wtedy wchodzić do studia. W międzyczasie zagrała w następnym filmie Pracownik miesiąca.

W 2007 roku Jessica zaprezentowała swoją kolekcję ubrań, która cieszyła się dużą popularnością.

Na początku 2008 roku zapowiedziała, że nagrywa nowy album, tym razem w stylistyce country. Już w maju światło dzienne ujrzał singiel Come On Over, zaś 9 września pojawiła się płyta Do You Know. Album uzyskał w miarę pozytywne recenzje, lecz sprzedaż była mniej zadowalająca. Choć krążek dotarł do 1 miejsca w zestawieniach U.S. Billboard Top Country Albums i Canada Top 50 Country Albums oraz 4. na liście U.S. Billboard szybko opuścił listy i sprzedaż światowa nie przekroczyła 150 000 egzemplarzy.

Filmografia
2009: The Witness
2008: The love Guru jako ona sama
2008: Blondynka w koszarach jako Megan Valentine
2007: Wpadka jako ona sama
2007: Blonde Ambition jako Katie Gregerstitch
2006: Pracownik miesiąca jako Amy
2005: Walk On
2005: Diukowie Hazzardu jako Daisy Duke
2002: Mistrz kamuflażu jako ona sama

Gościnnie
2002-2003: Strefa mroku jako Miranda Evans
1998-2006: Różowe lata 70. jako Annette

Dyskografia
AlbumyRok Tytuł Informacje
1999 Sweet Kisses Pierwszy album studyjny
Sprzedaż na świecie: 4 000 000 egz.
Sprzedaż w USA: 2 000 000 egz.
2001 Irresistible Drugi album studyjny
Sprzedaż na świecie: 3 000 000 egz.
Sprzedaż w USA: 800 000
2002 This Is the Remix Pierwszy album z remiksami
Sprzedaż na świecie: 50 000 egz.
Sprzedaż w USA: 28 000 egz.
2003 In This Skin Trzeci album studyjny
Sprzedaż na świecie: 7 000 000 egz.
Sprzedaż w USA: 4 000 000 egz.
2004 Rejoyce: The Christmas Album Pierwszy album świąteczny
Sprzedaż na świecie:
Sprzedaż w USA:
2006 A Public Affair Czwarty album studyjny
Sprzedaż na świecie: 800 000 egz.
Sprzedaż w USA: 500 000 egz.
2008 Do You Know Piąty album studyjny
Sprzedaż na świecie: 101 000 egz.
Sprzedaż w USA: 69 000 egz.

Single
2008: Remember That
2008: Come On Over
2006: I Belong To Me
2006: A Public Affair
2005: These Boots Are Made For Walkin’ feat. Willie Nelson
2004: Angels
2004: Take My Breath Away
2004: With you
2003: Sweetest Sin
2002: Irresistible (So So Def Remix feat. JD & Lil Bow Wow)
2001: When You Told Me You Loved Me
2001: A Little Bit
2001: Irresistible
2000: I Think I’m In Love With You
2000: Where You Are feat. Nick Lachey
1999: I wanna love you forever
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Nicka

Nick Lachey, właśc. Nicholas Scott Lachey (ur. 9 listopada 1973 w Harlan) – amerykański aktor i wokalista wykonujący muzykę pop.

Życie prywatne
Przez 3 lata był mężem piosenkarki i aktorki Jessiki Simpson. Wraz z nią wziął udział w reality show MTV Nowożeńcy, ukazującym prywatne życie pary. Po rozwodzie, w 2011 ożenił się z prezenterką telewizyjną Vanessą Minillo, z którą ma dwoje dzieci.

Dyskografia
Albumy studyjne
2003 What’s Left of Me
2006 SoulO

Single
2003 Shut Up
2003 This I Swear
2006 What’s Left of Me
2006 I Can’t Hate You Anymore
2007 Resolution

Filmografia
American Dreams (2004)
I’m with Her (2004)
Charmed (2004)
Hope Faith (2004)
The Hard Easy (2005)
Bewitched (2005)
She Said/He Said (2006)
Twins (2006)
Rise: Blood Hunter (2007)
One Tree Hill (2009) (gościnnie – sezon 6 / odcinki: 21, 23)
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 502 razy, 1 wizyt dzisiaj)