Jessica Simpson i Eric Johnson wzięli ślub

simpson-johnsonJessica Simpson w 2006 roku rozwiodła się z Nickiem Lacheyem. Celebrytka wcześniej zafundowała im program reality show, w którym pokazywała życie nowożeńców. W wielu wywiadach zapewniała także, że z utratą dziewictwa czekała aż do ślubu.

Jej nowy partner nie miał oczywiście już tyle “szczęścia”. Cztery lata temu gwiazda związała się z Erickiem Johnsonem, dawnym zawodnikiem NFL. Para zaręczyła się pół roku po poznaniu. Dwa lata temu urodziła się ich córka Maxwell Drew. Rok temu na świat przyszedł ich syn Ace Knute. Ślub pary odbył się wczoraj.

Jesteśmy ogromnie szczęśliwi i cieszymy się, że obiecaliśmy sobie wieczność – napisali w oświadczeniu prasowym. To był najszczęśliwszy moment w naszym życiu.
źródło: pudelek.pl

Wideo – Jessica Simpson i Eric Johnson

Biografia Jessici

Jessica Ann Simpson (ur. 10 lipca 1980 w Abilene, Teksas[1]), amerykańska piosenkarka i aktorka. Córka Joego i Tiny Simpsonów oraz starsza siostra Ashlee Simpson.

Życie prywatne
W wieku 19 lat poznała swojego przyszłego męża Nicka Lacheya. W 2002 roku pobrali się. A niedługo potem w amerykańskiej stacji MTV wystartował program Newlyweds: Nick and Jessica, w którym wszyscy mogli podglądać życie małżeństwa. W 2005 roku w listopadzie ogłosiła, że jest w separacji ze swoim mężem, a 30 czerwca 2006 rozwiodła się z nim.

W 2007 roku głośno było o jej związku z Johnem Mayerem. Para rozstała się parę miesięcy później. Od listopada 2007 do czerwca 2009 roku spotykała się ze sportowcem Tonym Romo.

14 listopada 2010 Simpson ogłosiła swoje zaręczyny z Erikiem Johnsonem. 1 maja 2012 r. para doczekała się córeczki. Dziewczynka ma na imię Maxwell Drew. 30 czerwca 2013 roku na świat przyszedł syn pary, Ace Knute.

Działalność artystyczna
Zadebiutowała na scenie międzynarodowej w wieku 19 lat płytą Sweet Kisses. Promował ją hitowy singiel I Wanna Love You Forever. Album ostatecznie dotarł na 25. miejsce listy U.S. Billboard 200. W 2004 roku na rynku ukazała się trzecia płyta Simpson zatytułowana In This Skin. Album okazał się sporym sukcesem komercyjnym i sprzedał się w 7 milionach egzemplarzy.

W 2005 roku Jessica wcieliła się w postać seksownej Daisy Duke w filmie Diukowie Hazzardu.

Pod koniec sierpnia 2006 roku wyszedł jej kolejny album A Public Affair, który promował singiel o tym samym tytule. Nie licząc Stanów Zjednoczonych i Kanady, gdzie płyta pokryła się złotem album przeszedł bez echa. Po dwóch latach Jessica wyznała: Nie powinnam wtedy wchodzić do studia. W międzyczasie zagrała w następnym filmie Pracownik miesiąca.

W 2007 roku Jessica zaprezentowała swoją kolekcję ubrań, która cieszyła się dużą popularnością.

Na początku 2008 roku zapowiedziała, że nagrywa nowy album, tym razem w stylistyce country. Już w maju światło dzienne ujrzał singiel Come On Over, zaś 9 września pojawiła się płyta Do You Know. Album uzyskał w miarę pozytywne recenzje, lecz sprzedaż była mniej zadowalająca. Choć krążek dotarł do 1 miejsca w zestawieniach U.S. Billboard Top Country Albums i Canada Top 50 Country Albums oraz 4. na liście U.S. Billboard szybko opuścił listy i sprzedaż światowa nie przekroczyła 150 000 egzemplarzy.

Filmografia
2009: The Witness
2008: The love Guru jako ona sama
2008: Blondynka w koszarach jako Megan Valentine
2007: Wpadka jako ona sama
2007: Blonde Ambition jako Katie Gregerstitch
2006: Pracownik miesiąca jako Amy
2005: Walk On
2005: Diukowie Hazzardu jako Daisy Duke
2002: Mistrz kamuflażu jako ona sama

Gościnnie
2002-2003: Strefa mroku jako Miranda Evans
1998-2006: Różowe lata 70. jako Annette

Dyskografia
AlbumyRok Tytuł Informacje
1999 Sweet Kisses Pierwszy album studyjny
Sprzedaż na świecie: 4 000 000 egz.
Sprzedaż w USA: 2 000 000 egz.
2001 Irresistible Drugi album studyjny
Sprzedaż na świecie: 3 000 000 egz.
Sprzedaż w USA: 800 000
2002 This Is the Remix Pierwszy album z remiksami
Sprzedaż na świecie: 50 000 egz.
Sprzedaż w USA: 28 000 egz.
2003 In This Skin Trzeci album studyjny
Sprzedaż na świecie: 7 000 000 egz.
Sprzedaż w USA: 4 000 000 egz.
2004 Rejoyce: The Christmas Album Pierwszy album świąteczny
Sprzedaż na świecie:
Sprzedaż w USA:
2006 A Public Affair Czwarty album studyjny
Sprzedaż na świecie: 800 000 egz.
Sprzedaż w USA: 500 000 egz.
2008 Do You Know Piąty album studyjny
Sprzedaż na świecie: 101 000 egz.
Sprzedaż w USA: 69 000 egz.

Single
2008: Remember That
2008: Come On Over
2006: I Belong To Me
2006: A Public Affair
2005: These Boots Are Made For Walkin’ feat. Willie Nelson
2004: Angels
2004: Take My Breath Away
2004: With you
2003: Sweetest Sin
2002: Irresistible (So So Def Remix feat. JD & Lil Bow Wow)
2001: When You Told Me You Loved Me
2001: A Little Bit
2001: Irresistible
2000: I Think I’m In Love With You
2000: Where You Are feat. Nick Lachey
1999: I wanna love you forever
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Erica

Eric Maxwell Johnson (ur. 15 września 1979) [1] jest były amerykański futbol Tight End w National Football League. Został opracowany przez San Francisco 49ers w siódmej rundzie NFL Draft 2001. Grał futbolowe w Yale.

Liceum i kariera
Johnson urodził się w Needham, Massachusetts. Uczęszczał Needham liceum i Belmont Hill School w Massachusetts. Poszedł na Yale University, gdzie grał szeroki odbiornik. Złapał 21 przyjęć na 244 metrów w pochodzą-z opóźnieniem zwycięstwa Yale z Harvardu w 1999 Harvard-Yale gry, w tym gry nagradzany przyziemienia połowu. [2]

Kariera zawodowa
Johnson został zredagowany przez San Francisco 49ers w siódmej rundzie NFL Draft 2001. Kiedy zdrowy, był współpracownikiem gry 49ers mijania. Jednak nie trafił wszystkie 2003 z powodu kontuzji i nieodebranych wszystkie 2005 z powodu kontuzji, jak również. W 2004 roku poprowadził 49ers otrzymywaniem z 82 zaczepami do 825 jardów i dwa przyłożenia. W sezonie 2006, Johnson podzielić czas z Tight End Vernon Davis, zespołu pierwszej rundzie projekt wybrać. [1] Johnson podpisał roczny kontrakt z New Orleans Saints w 2007 roku. Został ponownie podpisany przez zespół w dniu 14 marca 2008 roku. W dniu 31 lipca 2008 r. zwolnił go święci. [1]

Życie osobiste
Keri Johnson Johnson poślubił w dniu 14 maja 2005 roku zaczęła spotykać piosenkarka Jessica Simpson maja 2010 [3] ogłoszono zaręczyny oni później, że listopad [4] Para ma dwójkę dzieci:… Córka Maxwell Drew Johnson (ur. maj 2012) [ 5] i syn Ace Knute Johnson (ur. 2013). [6] małżeństwo w dniu 5 lipca 2014 r. w San Ysidro Ranch, który znajduje się w Montecito w hrabstwie Santa Barbara w Kalifornii .. [7]
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 87 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *