Jennifer Love Hewitt i Alex Beh rozstali się.

love-hewitt-behRzecznik prasowy aktorki potwierdził na początku maja w rozmowie dla “US Weekly”, że Hewitt i Beh nie spotykają się ze sobą od pewnego czasu.

Jennifer i Alex byli parą przez dwa lata.
W styczniu w rozmowie z Ellen DeGeneres Jennifer Love Hewitt ujawniła, że wybrała już pierścionek zaręczynowy, jaki chciałaby dostać podczas oświadczyn.


Wideo – Jennifer Love Hewitt i Alex Beh

Partnerzy:
Jennifer
Joseph Lawrence 1995-96
Will Friedle 1996-97
Andrew Keegan 1997
Carson Daly 1997-99
Diego Serrano 1999
Rich Cronin 1999-01
Wilmer Valderrama 1999
Craig Bierko 2000-01
Patrick Wilson 2001-02
Enrique Iglesias 2001
Shaggy 2002
John Mayer 2002
Stephen Dorff 2003
Paul Nicholls 2003
Kip Pardue 2003
Antonio Sabato 2003
Scott Austin 2003-04
Ross McCall 2005-09
Jamie Kennedy 2009-10

Biografia Jennifer
Jennifer Love Hewitt (ur. 21 lutego 1979 w Waco, w stanie Teksas) – amerykańska aktorka, producentka filmowa i piosenkarka.
Imię Jennifer nadał jej starszy brat Todd (ur. 1971). Było to imię dziewczyny, w której był on zakochany. Drugie imię Love dodała jej matka, chcąc tym samym uhonorować przyjaźń swojej najlepszej przyjaciółki.
Gdy Jennifer miała sześć miesięcy jej rodzice – niemiecki technik medyczny Herbert Daniel Hewitt i włoska logopedka Patricia Mae – rozwiedli się. Jako dziewczynka postanowiła zostać gwiazdą. Matka odkryła u niej talent do showbiznesu. Urodziła się w Waco w stanie Teksas, ale jako dziesięciolatka przeniosła się z matką do Los Angeles. Uczyła się tańca i śpiewu, występując w reklamówkach i programach dla dzieci. Grała w serialach (m.in. w disneyowskim serialu Kids Incorporated (1989-1991) jako Robin) i odbyła tournée po całej Europie z grupą taneczną Texas Show Team. W 1997 roku ukończyła Laurel Springs High School.

Pierwszy album Let’s Go Bang (1995) wydała jako szesnastolatka, potem był Jennifer Love Hewitt (1996) i Love Songs (1997). Po kilkuletniej przerwie, pod koniec 2002 roku nagrała płytę Barenaked. Od tego czasu zapraszana była na wiele imprez i koncertów, by zaprezentować choć kilka utworów z albumu. Śpiewała m.in. w Nowym Jorku, Bostonie, Atlancie i Kansas.
Wystąpiła w teledyskach: “High” (1997) Feedera, “Can’t Get Enough of You Baby” (1998) Smash Mouth, “Girl on TV” (1999) LFO i “Hero” (2002) Enrique Iglesiasa oraz pojawiała się w reklamach dla: L.A. Gear (1989), Victoria Golf (1991), Chex (1992), Barbie (1992) oraz Neutrogena (1998-2003). Przez pewien czas prowadziła cykl programów poświęconych problemom nastolatków na kanale MTV.
W świadomości widzów zaistniała dzięki roli Sary Reeves w serialu Ich pięcioro (Party of Five, 1994-2000). Sławę przyniósł jej thriller Koszmar minionego lata (I Know What You Did Last Summer, 1997) i jego sequel – Koszmar następnego lata (I Still Know What You Did Last Summer, 1998), w których wcieliła się w główną bohaterkę, Julie James. Do ważnych filmów w jej karierze należy również zaliczyć Wielki podryw (Heartbreakers, 2001) oraz Smoking (The Tuxedo, 2002). W latach 2005-2010 grała postać Melindy Gordon w serialu telewizyjnym Ghost Whisperer.

Wybrana filmografia
Munchie (1992)
Shaky Ground (1992)
Mała milionerka (Little Miss Millions, 1993)
Zakonnica w przebraniu 2: Powrót do habitu (Sister Act 2: Back in the Habit, 1993)
Rodzina McKenna (McKenna, 1994)
Ucieczka do raju (The Byrds of Paradise, 1994)
Areszt domowy (House Arrest, 1996)
Ten pierwszy raz (Trojan War, 1997)
Koszmar minionego lata (I Know What You Did Last Summer, 1997)
Zoomates (1998)
Mówię Ci (Telling You, 1998)
Koszmar następnego lata (I Still Know What You Did Last Summer, 1998)
Szalona impreza (Can’t Hardly Wait, 1998)
Wielki powrót (The Suburbans, 1999)
A życie kołem się toczy (Time of Your Life, 1999)
Historia Audrey Hepburn (The Audrey Hepburn Story, 2000)
Diabeł i Daniel Webster (The Devil and Daniel Webster, 2001)
Wielki podryw (Heartbreakers, 2001)
Dzwonnik z Notre Dame II (The Hunchback of Notre Dame II, 2002)
Smoking (The Tuxedo, 2002)
Groove Squad (2002)
Przygody Tomcio Palucha i Calineczki (The Adventures of Tom Thumb and Thumbelina, 2002)
Garfield (Garfield: The Movie, 2004)
Jeśli tylko (If Only, 2004)
Naga prawda o miłości (The Truth About Love, 2004)
A Christmas Carol (2004)
Wyznania nałogowej karierowiczki (Confessions of a Sociopathic Social Climber, 2005)
The Magic 7 (2005)
Why Can’t I Be Audrey Hepburn (2005)
Garfield 2 (2006)
Finders Keepers (2006)
She Had Brains, a Body, and the Ability to Make Men Love Her (2008)
Delgo (głos) (2008)
Magic 7 (2008)
Angry Little Girls (głos) (2008)
The Client List (2010)

Seriale tv
1984-1993: Kids Incorporated
1994: Ucieczka do raju (The Byrds of Paradise)
1994-2000: Ich Pięcioro (Party of Five)
1998-1999: Herkules (Hercules) – głos
1999: A życie kołem się toczy (Time of Your Life)
2000-2001: Weekendowcy (The Weekenders)
2005: Zaklinacz dusz (Ghost Whisperer) – Melinda Gordon

Dyskografia
album Love Songs (1992)
album Let’s Go Bang (1995)
album Jennifer Love Hewitt (1996)
album-soundtrack I Still Know What You Did Last Summer (1998)
singel How Do I Deal (1998)
album Barenaked (2002)
singel Barenaked (2002)
singel Can I Go Now? (2002)
singel Hey Everybody (2002)
album Cool With You – Platinum Collection (2006)

źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Alexa

Alex Beh – aktor, reżyser, scenarzysta, producent.

Filmografia
Aktor
2012 33 Reverse Gunther (pre-production) – Drake
2012 City of Jerks (filming) – Film Director
2011 Ben Banks (post-production) – Gunner Smith
2010 Peach Plum Pear (completed) – Will Hayes-Peters
2010 The Indies (TV series) – Casey, – Le film de France (2010) … Casey – Pictures Up! Part 1 (2010) … Casey
2010 Message in a Bottle
2010 Campus Cops  – Sabastian
2010 The Indies (video short) – Casey
2010 Babe  – Mikey
2010/II Bus Stop
2010 Diversion  – John (voice)
2010 Stages of Emily  – Scott
2010 Andy Crumb  – Parrot/ Chicken (voice)
2009 The Indies  – Casey
2009 Table Manners  – Mike Green
2009 Chloe and Keith’s Wedding – Toby
2009 The Laundry  – Chuck
2008 Anatomy of a Socially Awkward Situation  – Jay/Caveman
2008 The Janitor’s Closet  – mike Todd
2008 Sugar.  – Joe
2008 Family Practice (TV movie) – Guy in Hot Dog Line
2007 Two Days Notice  – Jokester

Scenarzysta
2010 Babe
2010/II Bus Stop
2009 Ice Cream
2009 The Laundry
2008 Sugar.

(Odwiedzono 115 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *