Jennifer Hudson i David Otunga rozstali się?

hudson-otungaWygląda na to, że kolejny hollywoodzki związek właśnie się rozpadł. Jennifer Hundson (33 l.) ponoć zerwała zaręczyny!

W show-biznesie trudno o prawdziwy związek. Przekonały się o tym gwiazdy, które mają na swoim koncie już kilka rozwodów i rozstań z partnerami.

Wygląda na to, że do historii przeszedł kolejny hollywoodzki związek.

Jak donosi portal “Radar Online”, Hudson właśnie rozstała się ze swoim narzeczonym, Davidem Otungą (34 l.).

Para jakiś czas temu zaręczyła się, jednak do tej pory nie po drodze było im do ołtarza.

Kilka razy przekładali swój ślub i wygląda na to, że wcale do niego nie dojdzie.

“Chcieli się pobrać w 2010 roku, ale odwołali uroczystość. Teraz nie wygląda, by w ogóle miało dojść do ceremonii” – mówi informator “Radar Online”.

Źródło portalu twierdzi, że Jennifer i jej narzeczony nie dogadywali się ze sobą już od dłuższego czasu, a od kilku tygodni nie mieszkają już razem.

Para jest rodzicami 5-letniego synka Davida juniora.
źródło: pomponik.pl

Biografia Jennifer

Jennifer Kate Hudson (ur. 12 września 1981 w Chicago) – amerykańska aktorka i piosenkarka. Laureatka Złotego Globu i Oscara za drugoplanową rolę Effie White w filmie Dreamgirls.
Jennifer zaczęła swoją karierę jako jedna z uczestniczek 3. serii programu American Idol, w którym, mimo że była jedną z faworytek, zaskakująco zajęła dopiero 7. miejsce. Jest żoną wrestlera Davida Otungi występującego obecnie w WWE na RAW.

10 sierpnia 2009 r. aktorka urodziła swoje pierwsze dziecko, syna Davida Daniela Otunga Jr.

Dyskografia
Jennifer Hudson (2008)
I Remember Me (2011)
Single
“And I Am Telling You I’m Not Going” (2006)
“All Dressed in Love” (2008)
“Spotlight” (2008)
“If This Isn’t Love” (2009)
“Giving Myself” (2009)
“Where You At” (2011)
“Think like a man” (2012)
“Night Of Your Life” feat. David Guetta (2012)

Filmografia
Filmy fabularne
2012: The Three Stooges jako Siostra Rosemary
2011: Winnie jako Winnie Mandela
2008: Skrzydlate cienie (Winged Creatures) jako Kathy Hammet
2008: Sekretne życie pszczół (The Secret Life of Bees) jako Rosalene Daise
2008: Seks w wielkim mieście (Sex and the City) jako Louise, asystentka Carrie
2006: Dreamgirls jako Effie Melody White

Nagrody i nominacje

Rok Akademia Nagroda Rezultat
2006 ShoWest Obiecująca aktorka Wygrana
Satelita Najlepsza aktorka drugoplanowa Wygrana
National Board of Review Najlepszy debiut Wygrana (razem z Rinko Kikuchi)
Los Angeles Film Critics Association Najlepsza aktorka drugoplanowa Drugie miejsce
New York Film Critics Circle Najlepsza aktorka drugoplanowa Wygrana
New York Film Critics Online Najlepsza aktorka drugoplanowa Wygrana (razem z Catherine O’Hara)
Najlepszy debiut Wygrana
Hollywood Life Awards Najlepszy debiut roku Wygrana
Southeastern Film Critics Association Awards Najlepsza aktorka drugoplanowa Wygrana
Washington, DC Film Critics Association Najlepsza aktorka drugoplanowa Wygrana
Najlepszy debiut roku Wygrana
African-American Film Critics Association Najlepsza aktorka drugoplanowa Wygrana
Palm Springs International Film Festival Debiut roku Wygrana
Las Vegas Film Critics Association Najlepsza aktorka drugoplanowa Wygrana
Florida Film Critics Circle Awards Debiut im. Pauline Kael Wygrana
Oklahoma Film Critics Circle Award Debiut roku Wygrana
2007 The National Society of Film Critics Najlepsza aktorka drugoplanowa Drugie miejsce
St. Louis Gateway Film Critics Awards Najlepsza aktorka drugoplanowa Wygrana
Austin Film Critics Association Debiut Wygrana
Broadcast Film Critics Awards Najlepsza aktorka drugoplanowa Wygrana
Złoty Glob Najlepsza aktorka drugoplanowa Wygrana
Oscar Najlepsza aktorka drugoplanowa Wygrana
Nagroda Gildii Aktorów Filmowych Najlepsza aktorka drugoplanowa Wygrana
NAACP Image Awards Najlepsza aktorka drugoplanowa Nominacja
BAFTA Najlepsza aktorka drugoplanowa Wygrana
Ohio Film Critics Awards Najlepsza aktorka drugoplanowa Wygrana
2008 Grammy Awards Najlepszy album R&B Wygrana

źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Davida

David Daniel Otunga Sr (ur. 7 kwietnia 1980 w Elgin) – amerykański wrestler oraz aktor reality show, obecnie występuje w World Wrestling Entertainment w brandzie RAW.23 Maja na RAW po raz drugi zdobył pas WWE Tag Team Championship tym razem z Michaelem McGillicuttym. Stracili pasy 22 sierpnia na Raw na rzecz Kofiego Kingstona i Evana Bourne’a.

Wrestling
W listopadzie 2008 podpisał kontrakt z WWE, gdzie trafił do “rozwojówki” tej federacji – FCW. 29 maja 2009 zadebiutował na ringu pod pseudonimem Dawson Alexander Esq w 6-man tag team matchu (Otunga, Barry Allen & John Cutler vs Abraham Saddam Washington, Derrick Bateman & Tonga), gdzie team Otungi odniósł zwycięstwo.

16 lutego 2010 trafił do NxT, gdzie jego mentorem był R-Truth. Na ringu NXT zadebiutował w walce przeciwko Darrenowi Yougowi, gdzie zwyciężył. 5 kwietnia 2010 wraz z Johnem Ceną, wziął udział w walce o pasy WWE Unified Tag Team Championship przeciwko The Big Showowi oraz The Mizowi – w pojedynku tym Otunga i Cena, przegrali w walce o tytuły. 11 maja 2010 znalazł się w finale I. sezonu NXT wraz z Wade’em Barrettem, gdzie zajął 2. pozycję. 14 czerwca 2010 dołączył do teamu The Nexus gdzie następnie wraz z innymi zawodnikami I. sezonu NXT zaatakował General Menagera RAW – Breta Harta. W sierpniu 2010, na gali SummerSlam, wziął udział w 7-on-7 elimination matchu przeciwko Supergwiazdom WWE, gdzie team Nexus poniósł porażkę. 24 października 2010 na gali Bragging Rights, wraz z Johnem Ceną, wziął udział w walce o tytuły WWE Tag Team Championship przeciwko Cody’emu Rhodesowi i Drew McIntyre’owi, gdzie zwyciężyli w tym starciu. Następnie na RAW, Otunga i Cena stracili pasy tag teamowe na rzecz Justina Gabriela i Heatha Slatera.Został kontuzjowany poprzez kopnięcie w czaszkę przez Randiego Ortona. Powrócił 11/04/11 na Raw i zaatakował Randy Orton z innymi członkami Nexus.Na gali RAW 23.05.2011 wraz z Michaelem McGillicuttym zdobył pas Tag Team pokonując Kane i Big Showa.Stracili pasy 22 sierpnia na Raw na rzecz Kofiego Kingstona i Evana Bourne’a. Był doradcą byłego GM RAW & SmackDown – Johna Laurinaitisa.

Styl walki
Finishery
The Verdict (Thrust spinebuster)

Standardowe akcje
Abdominal stretch
Belly to belly suplex
Clothesline
Elbow drop, with theatrics
Falling neckbreaker
Flapjack
Front or a scoop powerslam
Repeated forearm clubs to a seated or a kneeling opponent’s chest
Running shoulder block, sometimes to a seated opponent
Scoop slam
Snap suplex
Spinning back elbow
Turnbuckle thrust

Nicki
“The Kanye West of WWE”
“A-List”

Osiągnięcia
Pro Wrestling Illustrated
PWI sklasyfikowało go na #207 miejscu z 500 najlepszych pojedynczych wrestlerów roku 2010.
World Wrestling Entertainment
WWE Tag Team Championship (2 x) – z Johnem Ceną i z Michaelem McGillicuttym

Jako aktor
10 grudnia 2007 wziął udział w reality show Kocham Nowy Jork 2, gdzie przybrał pseudonim Punk. Odpadł w 10. odcinku tej serii.

Życie osobiste
Posiada dyplom Bachelor’s degree z psychologii z uniwersytetu University of Illinois at Urbana-Champaign w Illinois. Jest synem Kenijczyka i Amerykanki. 7 miesięcy po spotkaniu z piosenkarką Jennifer Hudson, poślubił ją, w jej 27 rocznicę urodzin. 10 sierpnia 2009 urodził mu się syn – David Daniel Otunga Jr.
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 23 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *