Jarzębiak wystosował oświadczenie w sprawie rozstania z Kaczyńską

jarzebiak-kaczynskaO rozstaniu pięknej pary z “Top Model” mówiło się już od dłuższego czasu. Olga Kaczyńska i Mateusz Jarzębiak przestali pokazywać się razem na salonach, a z ich profili na portalach społecznościowych zniknęły wspólne, romantyczne zdjęcia. Do tej pory żadne z nich nie komentowało jednak doniesień o końcu związku.

W końcu Jarzębiak postanowił zabrać głos. Nagrał wideo-oświadczenie, w którym podsumował związek z Kaczyńską.

Olga i Mateusz poznali się po zakończeniu czwartej edycji progamu “Top Model”, której Jarzębiak był finalistą. Mówiło się, że Góral zwrócił uwagę na Kaczyńską już wtedy, gdy wygrywała ona drugą odsłonę show. Ich związek był intensywny i niezwykle medialny.

Para krótko po pierwszej randce zamieszkała ze sobą, poznała swoje rodziny i zaczęła planować wspólną przyszłość. Wszystko skrzętnie dokumentowali zdjęciami, które następnie wrzucali na swoje profile na portalach społecznościowych.

Zakochani roztaczali wizję góralskiego ślubu i wesela. Brali również udział we wspólnych, odważnych sesjach zdjęciowych.

Nagle przestali afiszować się z uczuciami i zaczęli być coraz częściej widywani osobno. Jarzębiak, który wyjechał pracować za granicę, nagrał oświadczenie dla fanów, rozwiewające wszelkie wątpliwości na temat relacji z Olgą.

Nie była to ustawka, jak każdy sądzi, był to prawdziwy związek. W życiu podejmuje się różne decyzje, raz lepsze, raz gorsze. Ta mogła okazać się najlepszą w naszym życiu, ale o tym się przekonam. Na chwilę obecną z nikim się nie spotykam, nie mam dziewczyny, jak głoszą plotki, skupiam się głównie na pracy – powiedział.

Ich związek skończył się równie szybko, jak zaczął. Ciekawe, czy wkrótce będą dzielić się z mediami przyczynami rozstania, tak jak nie ukrywali gorących uczuć wobec siebie.
źródło: gwiazdy.wp.pl

(Odwiedzono 71 razy, 1 wizyt dzisiaj)