Jarosław Jakimowicz szczęśliwie zakochany


jaroslaw-jakimowicz-partnerkaJarosław Jakimowicz zapowiedział niedawno swój wielki powrót. Podobno aktor zagra w kontynuacji hitu sprzed lat “Młode wilki”. To właśnie dzięki temu filmowi zyskał popularność oraz opinię playboya. Jakimowiczowi układa się również w życiu prywatnym. Od kilku miesięcy jest widywany z atrakcyjną, tajemniczą brunetką. Być może to właśnie u jej boku postanowi się ustatkować, bo jak wiadomo jeszcze niedawno miał z tym problem…

Jarek coraz częściej pokazuje się z nową dziewczyną na oficjalnych imprezach, ale media nadal niewiele o niej wiedzą. Jakimowicz niechętnie udziela wywiadów na temat życia prywatnego. Od rozwodu z Joanną Sarapatą stał się ostrożny w tej kwestii.

Aktor i znana malarka mają za sobą burzliwy związek. Jarosław oświadczył się Sarapacie zaledwie po kilku dniach znajomości. Po dwóch miesiącach wzięli ślub, a rok później na świecie pojawił się ich syn.

Małżeństwo Sarapaty i Jakimowicza trwało jeszcze do 2010 roku. Jarosław nie miał jednak skrupułów, by pokazywać się na salonach z innymi partnerkami. Najgłośniejszy związek stworzył z poznaną w Big Brotherze Extra Jolantą Rutowicz.

Wygląda jednak na to, że problemy natury osobistej już za Jarkiem. U boku pięknej brunetki Emilii wygląda na szczęśliwego.
źródło: nocoty.pl

Biografia Jarosława

Jarosław Jakimowicz (ur. 17 lipca 1969 w Kutnie) – polski aktor.
Ukończył technikum mechaniczne w Warszawie. Następnie przebywał w Niemczech.
Rola w pierwszym filmie (Młode Wilki, jako Cichy) przyniosła mu znaczną popularność. Podczas I Festiwalu Gwiazd w 1996, w Międzyzdrojach odcisnął dłoń na Promenadzie Gwiazd. Wystąpił w teledyskach: zespołu Abracadabra Ostatnie tango w Paryżu, Magdy Femme Kłamstwo oraz Jarosława Wasika Nas troje. W 1997 prowadził program telewizyjny “Brawo Bis” w TVP Polonia, a w 1998 program telewizyjny “Kurier sensacji”.
Zwyciężył w piątej edycji reality-show Big Brother, pt. Big Brother VIP. Do domu Wielkiego Brata wszedł 2 marca 2008 roku. Od 6 września 2008 na antenie stacji TV 4 prowadził program J&J.
Był mężem malarki Joanny Sarapaty. Para ma jednego syna, Jovana.

Filmografia
Tato – jako kochanek Ewy (1995)
Młode wilki – jako Cichy (1995)
Nic śmiesznego – jako operator kamery (1995)
Tajemnica Sagali – jako odźwierny (1996)
Młode Wilki 1/2 – jako Cichy (1997)
Zaklęta jako Jerzy (1997)
Złotopolscy jako Artur Lenart (1997)
Gwiezdny Pirat jako Emilio (1998)
Spona jako Alibaba (1998)
Tryumf pana Kleksa jako Tomek Miłkowski (1999)
Na dobre i na złe jako Rafał Oleński, miłość Zosi z czasów licealnych (2004–2005)
Poranek kojota jako Max (2001)
Job, czyli ostatnia szara komórka jako kierowca BMW (2006)
Niania jako Robert, policjant (odc.56) (2007)
Klan jako Kuba Bułatowicz, dziennikarz, przyjaciel Beaty Boreckiej z liceum (2008)
Gluhar (2008)
Pierwsza miłość jako Roman Korczyński (2008–2009)
Bokser jako uczestnik programu Gwiazdy tańczą na lodzie (2011)
Wyjazd integracyjny (2011)
Hotel 52 (2013)jako aktor Jan Wilczyński ( odc .87)
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)
Tagi: Emilia

(Odwiedzono 1 291 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wykonaj poniższe zadanie *Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.