Jakub Wesołowski i Agnieszka Szczurek: ślub w czerwcu

wesolowski-szczurekŚlub Kuby Wesołowskiego (29 l.) i Agnieszki Szczurek (27 l.) zbliża się wielkimi krokami. Wesele odbędzie się w należącym do aktora hotelu, a na przyjęciu będzie się bawiło około stu gości.
Wesołowski i Szczurek są ze sobą od kilku lat.
W tym czasie zdarzyło im się rozstać, jednak w końcu zrozumieli, że nie mogą bez siebie żyć.
Para zaręczyła się prawie 3 lata temu, ale dopiero teraz staną na ślubnym kobiercu.
Jak dowiedział się tygodnik “Na żywo”, ślub odbędzie się w czerwcu w jednym z warszawskich kościołów, a wesele w należącym do aktora hotelu w Wiązownie.
“W ofercie weselnej hotelu jest elegancka sala na 250 osób, pokazy artystyczne i barmańskie, a także wykwintne poprawiny.
Najtańszy pakiet kosztuje 230 zł od osoby. Ale nowożeńcy będą przecież u siebie” – czytamy w tygodniku.
Para zaprosiła ponoć ok. 100 osób, a druhną panny młodej będzie jej siostra.
Agnieszka, jak na partnerkę znanego aktora przystało, będzie miała suknię ślubną zaprojektowaną przez sławną projektantkę.
Viola Piekut specjalnie dla niej sprowadziła z Portugalii materiał mikado.
“Krój sukni będzie klasyczny, w stylu hollywoodzkim, kolor biały, góra kreacji zabudowana delikatną koronką” – dowiedziało się “Na żywo”.
Kuba i Agnieszka nie mogą się już doczekać tego ważnego dla nich dnia!
“Państwo młodzi są podekscytowani zbliżającą się uroczystością.
Dla obojga ślub kościelny jest bardzo ważny, oboje wyznają tradycyjne wartości i nie wyobrażają sobie żyć ‘bez papierka’, co jest dzisiaj w modzie” – mówi informatorka “Na żywo”.
źródło: pomponik.pl

Wideo – Jakub Wesołowski i Agnieszka Szczurek

Biografia Jakuba

Jakub Wesołowski (ur. 2 lipca 1985 w Warszawie) – polski aktor filmowy, prezenter telewizyjny i dziennikarz.
Ukończył XXIII Liceum Ogólnokształcące im. Marii Skłodowskiej-Curie w Warszawie oraz magisterskie studia dziennikarskie w Collegium Civitas w Warszawie.

Aktor niezawodowy. Zaproponowano mu współpracę z telewizją TVN i po tygodniu wysłano na pierwszy casting, który udało mu się wygrać. Telewidzowie kojarzą go z serialu TVN Na Wspólnej jako Igora Nowaka, syna Ewy i Leszka. Pierwszym doświadczeniem na dużym ekranie była rola Wojtka, dostawcy jedzenia w komedii romantycznej Dlaczego nie!.

Przez pięć lat grał w klubie KS Drukarz.

Wystąpił w teledysku pt. Od A do Z, dziewczęcej grupy Queens.

W 2005 wystąpił w drugiej edycji programu Taniec z gwiazdami. Tańczył w parze z Edytą Herbuś i ostatecznie zdobył trzecie miejsce. Wziął udział w 6. edycji “Wielkiego testu z historii”.

W lutym 2013 otrzymał nominację do nagrody Wiktory 2012 w kategorii Aktor telewizyjny[1].

Filmografia
2013: Tajemnica Westerplatte
2009: Kochaj i tańcz − jako Platon
2008: Pora mroku − jako Michał
2008: Rozmowy nocą − jako Krzysiek
2007: Dlaczego nie! − jako Wojtek
2007: Jutro idziemy do kina − jako Jerzy

Seriale
2012 – 2013: Komisarz Alex − jako Marek Bromski
2010: 1920. Wojna i miłość − jako Bronek Jabłoński – oficer polskiej armii
2010: Klub szalonych dziewic − jako Mikołaj Strabużyński
od 2008: Czas honoru − jako Michał Konarski
2008: 39 i pół − jako Gwiazda sitcomu (odc. 8-10)
2008: Niania − jako on sam (odc. 92)
2007: Twarzą w twarz − jako “Brazyl”, syn “Piekarza”
od 2003: Na Wspólnej − jako Igor Nowak

Polski dubbing
2011: Lemoniada Gada − Scott
2009: Hannah Montana: Film − Travis Brody
2005: Kurczak Mały
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Agnieszki

Agnieszka Szczurek ma 27 lat, 178 cm wzrostu i wymiary 89/60/91. Jest świeżo upieczoną dziennikarką i modelką. Udało jej się m.in. wygryźć Natalię Siwiec i zdobyć posadę w show Agnieszki Szulim “Na językach”. Razem z Bilguunem Ariunbaatarem jako reporterzy przeprowadzają wywiady z ludźmi show biznesu.
źródło: mowimyjak.pl

(Odwiedzono 243 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *