Irina Shayk i Bradley Cooper są parą

Shayk CooperTo już oficjalne! Irina Shayk (29 l.) i Bradley Cooper (40 l.) związali się ze sobą!

Modelka oraz aktor na początku tego roku rozstali się ze swoimi dotychczasowymi partnerami.

Przypomnijmy, że Irina Shayk była przez pięć lat dziewczyną Cristiano Ronaldo, a Bradley Cooper przez ponad rok snuł plany o wspólnej przyszłości z młodziutką modelką Suki Waterhouse.

Plotki o rzekomym romansie Shayk i Coopera pojawiły się już kilka tygodni temu.

Informator jednej z gazet przekonywał jednak, że choć wpadli sobie w oko, to nie są pewni, czy chcą być razem na poważnie.

Najwidoczniej już się zdecydowali, bo według doniesień internetowego wydania magazynu “Hello”, para już nie kryje, że łączy ich coś więcej.

Potwierdza to także hiszpański magazyn “Hola”, który dotarł do pierwszych wspólnych zdjęć Iriny i Bradleya jako pary.

Modelka i aktor poznali się dzięki wspólnym znajomym i od razu między nimi zaiskrzyło.

Pasują do siebie?

Shayk Cooper razem
źródło: pomponik.pl

Biografia Iriny

Irina Shayk (urodzona jako Irina Szajchlislamowa 6 stycznia 1986 w Jemanżelinsku w Rosji) – rosyjska modelka[1].

Kariera
Urodziła się w Jemanżelińsku w Rosji jako córka pianistki uczącej w przedszkolu i górnika. Jej ojciec był ciemnoskórym Tatarem, przez co ludzie myśleli, że pochodzi z Ameryki Południowej. Ma starszą siostrę, Tatianę. Irina rozpoczęła grę na fortepianie w wieku 6 lat. W wieku dziewięciu lat kontynuowała naukę w Szkole Muzycznej, uczyła się tam 7 lat. Grała na pianinie, jak i śpiewała w chórze z woli matki. Jej ojciec zmarł z powodu powikłań zapalenia płuc, gdy miała 14 lat. Po ukończeniu szkoły średniej studiowała marketing. W 2004 roku wygrała konkurs piękności „Miss Chelyabinsk”. Karierę rozpoczęła w wieku 19 lat, w Paryżu. W 2010 roku Irina została oficjalnym ambasadorem Intimissimi. Jej inne kontrakty z tego okresu obejmują m.in. Beach Bunny, Victoria’s Secret, Guess i Lacoste. Podpisała kontrakt z agencją IMG w maju 2009. W 2011 roku została uznana „Najseksowniejszą Kobietą Świata” przez węgierskie czasopismo Periodika. Zajęła 10 pozycję w rankingu Models.com „20 Najseksowniejszych Kobiet”.

Życie prywatne
Od maja 2010 roku spotykała się z portugalskim piłkarzem Cristiano Ronaldo[2]. Modelka jest bardzo zaangażowana w pomoc szpitalowi w rodzinnym miasteczku. Wraz z siostrą pomogła odbudować tam oddział dziecięcy. Obecnie zbiera pieniądze dla rosyjskiej organizacji dobroczynnej „Pomogi”, oznaczającej w języku rosyjskim „Pomóż”, która zapewnia opiekę chorym dzieciom. Irina jest oficjalnym ambasadorem fundacji w Rosji.

źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Bradley’a

Bradley Cooper (ur. 5 stycznia 1975 roku w Filadelfii, w stanie Pensylwania) – amerykański aktor, szczególnie znany z roli Phila Wennecka w komedii Kac Vegas (The Hangover). Nominowany do Oscara dla najlepszego aktora pierwszoplanowego za rolę w filmie Poradnik pozytywnego myślenia.
W młodości pracował jako kelner, odźwierny w hotelu i pomocnik grabarza[1].

Wybrana filmografia
filmy kinowe
2001: Morderstwo w sieci (My Little Eye) jako Travis Patterson
2002: Zmiana pasa (Changing Lanes) jako Gordon Pinella
2003: Ostatnia szansa (The Last Cowboy) jako Morgan Murphy
2004: Klucz do serca (I Want To Merry Ryan Banks) jako Todd
2005: Polowanie na druhny (Wedding Crashers) jako Zachary „Sack” Lodge
2006: Miłość na zamówienie (Failure to Launch) jako Demo
2007: Sportowy film (The Comebacks) jako kowboj
2008: Nocny pociąg z mięsem (The Midnight Meat Train) jako Leon
2008: Jestem na tak (Yes Man) jako Peter
2008: Kobiety pragną bardziej (He’s Just Not That Into You) jako Ben Gunders
2009: Zakochany Nowy Jork (New York, I Love You) jako Gus
2009: Przypadek 39 (Case 39) jako jako Douglas J. Ames
2009: Kac Vegas (The Hangover) jako Phil Wenneck
2009: Wszystko o Stevenie (All about Steven) jako Steve
2010: Drużyna A (The A-Team) jako porucznik Templeton ‚Buźka’ Peck
2010: Walentynki (Valentine’s day) jako Holden
2011: Kac Vegas w Bangkoku (The Hangover 2) jako Phil Wenneck
2011: Jestem Bogiem (Limitless) jako Eddie Morra
2012: Poradnik pozytywnego myślenia (Silver Linings Playbook) jako Pat Solitano
2013: Kac Vegas 3 (The Hangover 3) jako Phil Wenneck
2013: Między wierszami (The Words) jako Rory Jansen
2013: Drugie oblicze (The Place Beyond the Pines) jako Avery Cross
2013: American Hustle: Jak się skubie w Ameryce (American Hustle) jako Richie DiMaso

seriale TV
1999: Seks w wielkim mieście (Sex and the City) jako Jake
2003: Mów mi swatka (Miss Match) jako Gary
2001-2006: Agentka o stu twarzach (Alias) jako Will Tippin
2007-2009: Bez skazy (Nip/Tuck) jako Aidan Stone
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 144 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *