Henry Cavill i Gina Carano rozstali się

cavill-caranoHenry Cavill i Gina Carano ponownie się rozstali.

Brytyjski aktor zaczął spotykać się z byłą zawodniczką MMA, a ostatnio aktorką, we wrześniu 2012 roku. Para rozstała się w maju 2013, ale w październiku tego samego roku romans ponownie rozkwitł. W styczniu 2014 przygarnęli nawet szczeniaka. Idylla najwyraźniej się skończyła i od pewnego czasu już nie są razem.

Cavill wciela się obecnie w Supermana w filmie “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Carano, znana z obrazów “Scigana” czy “Szybcy i wściekli 6”, pracuje ostatnio na planie produkcji “Kickboxer”.
źródło: nocoty.pl

Wideo – Henry i Gina

Biografia Henry’ego

Henry William Dalgliesh Cavill (ur. 5 maja 1983 w Jersey) – brytyjski aktor filmowy i telewizyjny.
Jest jednym z pięciu synów. Po ukończeniu St. Michael’s Preparatory School w Jersey, podjął naukę w szkole okrętowej Stowe School w Buckingham, gdzie występował w szkolnych przedstawienniu Sen nocy letniej Williama Shakespeare’a i musicalu Grease.
Debiutował na ekranie w filmie Laguna (2001) u boku Joe Mantegny, Emmanuelle Seigner i Charles’a Aznavoura. Rok potem zagrał Alberta Mondego w ekranizacji powieści Aleksandra Dumasa Hrabia Monte Christo (The Count of Monte Cristo, 2002) z udziałem Jamesa Caviezela, Guya Pearce’a i Richarda Harrisa, pojawił się w jednym z odcinków serialu BBC Inspektor Lynley Mysteries (The Inspector Lynley Mysteries, 2002) oraz dramacie telewizyjnym Do widzenia panie Chips (Goodbye, Mr. Chips, 2002). W kinowej adaptacji klasycznej baśni Czerwony Kapturek (Red Riding Hood, 2004) z Debi Mazar i Joeya Fatone z boysbandu ‘N Sync zagrał postać myśliwego. W serialu BBC/HBO Dynastia Tudorów (The Tudors, 2007-2008) z Jonathanem Rhysem Meyersem wystąpił jako książę Suffolk Charles Brandon.

Wybrana filmografia
2013: Człowiek ze stali jako Clark Kent/Superman
2009: Co nas kręci, co nas podnieca (Whatever Works) jako Randy Lee James
2009: Nienasycony (Town Creek aka Blood Creek) jako Evan Marshall
2007: Gwiezdny pył (Stardust) jako Humphrey
2006: Dynastia Tudorów (The Tudors) jako Charles Brandon
2006: Tristan i Izolda (Tristan & Isolde) jako Melot
2005: Hellraiser: Hellworld.com (Hellraiser: Hellworld) jako Mike
2005: Hellraiser: Sekta (Hellraiser: Deader) jako Mike
2004: Czerwony Kapturek (Red Riding Hood) jako Myśliwy
2003: Morderstwa w Midsomer (Midsomer Murders) jako Simon Mayfield (sezon 7, odcinek 1: The Green Man)
2003: Nie oddam zamku (I Capture the Castle) jako Stephen Colley
2002: Goodbye, Mr. Chips jako Żołnierz Colley
2002: Inspektor Lynley (The Inspector Lynley Mysteries: Well Schooled in Murder) jako Chas Quilter
2002: Hrabia Monte Christo (The Count of Monte Cristo) jako Albert Mondego
2001: Laguna jako Thomas Aprea
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Giny

Gina Joy Carano (ur. 16 kwietnia 1982 w Dallas) – amerykańska zawodniczka boksu tajskiego i MMA oraz aktorka. Przez amerykańskie media jest określana mianem „twarzy kobiecego MMA”[1].

Kariera sportowa
Karierę w sportach walki zaczęła od boksu tajskiego. Jej bilans walk w tej dyscyplinie to 11-1-1.

W 2006 roku zadebiutowała w mieszanych sztukach walki. Od 2007 roku walczyła w EliteXC. Po bankructwie tej organizacji w 2008 roku przeszła do Strikeforce. 15 sierpnia 2009 roku zmierzyła się w San Jose z Brazylijką Cristiane “Cyborg” Santos o pierwsze w historii mistrzostwo Strikeforce kobiet. Przegrała przez techniczny nokaut na sekundę przed końcem pierwszej rundy. Była to jej pierwsza porażka w profesjonalnej karierze MMA[2].

Poza sportem
W 2005 zadebiutowała na ekranie w jednej z głównych ról w filmie Ring Girls. W 2006 roku wystąpiła w reality show Fight Girls. W 2008 roku wzięła udział pod pseudonimem Crush w amerykańskim reality show American Gladiators, w tym samym roku wystąpiła również w grze Command & Conquer: Red Alert 3, w której wcieliła się w rolę sowieckiej komandos Nataszy[3]. W 2009 roku wcieliła się w rolę Veretty w amerykańskim filmie Blood and Bone. W 2011 roku zagrała w głównej roli w filmie Ścigana jako Mallory Kane. W 2013 roku zagrała w Szybcy i wściekli 6 jako Riley.

W maju 2009 roku znalazła się na 16. miejscu na liście 100 najpiękniejszych kobiet świata sporządzonej przez czasopismo Maxim[4].
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 182 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *