Eva Longoria – Jose Antonio Baston to jej nowy chłopak

longoria-bastonWszystko wskazuje na to, że Eva Longoria wreszcie znalazła tego jedynego. Do tej pory gwiazda serialu “Gotowe na wszystko” nie miała szczęścia w miłości i wdawała się w romanse z niewłaściwymi mężczyznami.

Ostatnio amerykańskie media donosiły, że Eva Longoria wróciła do swojego byłego chłopaka, Eduardo Cruza, ale okazuje się, że mężczyzna został pomylony z jej nowym partnerem – Jose Antonio Bastonem!

Pomyłkę wyjaśniła sama Eva Longoria, zaprzeczając plotkom, jakoby ostatnio spotkała się z Eduardo. Na dowód swoich słów w piątek, 15 listopada, pojawiła się ze swoim nowym ukochanym na salonach podczas otwarcia Museo Jumex w Meksyku.

Przyjaciele aktorki zapewniają, że Jose, 38-letni biznesmen, traktuje ją jak księżniczkę i jest prawdziwym dżentelmenem. Eva Longoria jest w końcu szczęśliwa!
źródło: gala.pl

Biografia Evy

Eva Jacqueline Longoria – amerykańska modelka i aktorka.
Najbardziej znana z roli w serialu telewizyjnym Gotowe na wszystko oraz w komedii Nawiedzona narzeczona. Obecnie jest twarzą firmy kosmetycznej L’Oréal Paris oraz lodów Magnum. Od 2007 roku prezentuje nową kolekcję sportowo-wakacyjną Bebe Sport.
Córka Enrique Longorii Jr. oraz Elly Evy Mireles. Wychowywała się w katolickiej rodzinie meksykańskiego pochodzenia wraz z trzema starszymi siostrami – Elizabeth, Emily i Esmeraldą. W roku 1997 wybrano ją Miss Corpus Christi USA.
Po ukończeniu szkoły średniej zapisała się na Texas A&M University w Kingsville, gdzie zdobyła licencjat (Bachelor of Science) z kinezjologii. Po college’u miała robić karierę naukową, jednak wcześniej wzięła udział w konkursie talentów, który zawiódł ją aż do Los Angeles. Tam początkowo miała problemy z otrzymaniem jakiekolwiek roli. Przełomowym momentem był angaż do popularnej opery mydlanej braci Bell Żar młodości. Dzięki temu serialowi szersza publiczność oraz producenci filmowi docenili jej umiejętności aktorskie. Dużą popularność zdobyła dzięki roli w serialu Gotowe na wszystko; wcieliła się w nim w rolę Gabrielle Solis.
Magazyn Maxim uczcił setne wydanie numeru budując wielką okładkę z jej wizerunkiem w skąpym bikini na pustyni w Las Vegas. Eva Longoria Parker została wybrana przez czytelników pisma najseksowniejszą kobietą świata. Replika okładki miała wymiary 23 na 34 metry[1].
6 marca 2008 roku otworzyła własna restaurację BESO (w języku hiszpańskim pocałunek) w West Hollywood.

Życie prywatne
Od 2002 do 2004 roku była żoną występującego w serialu General Hospital aktora Tylera Christophera. Przedstawiała się wtedy jako Eva Longoria Christopher. Jej następnym mężem (od 7 lipca 2007 roku) był Tony Parker – koszykarz występujący w NBA w zespole San Antonio Spurs. Od 6 września 2009 kibicuje mu w Gdańsku podczas EuroBasketu, który odbywa się się w Polsce[potrzebne źródło]. 20 września 2009 pojawiła się w katowickim Spodku, gdzie Francja podejmowała Chorwację. Po meczu para odleciała do USA.
16 listopada 2010 roku, aktorka złożyła pozew o rozwód. Rozwiodła się z Tonym Parkerem.

Filmografia
2009: Foodfight! jako pani X (głos)
2008: Ciało bardzo niepedagogiczne jako Rebecca
2008: Nawiedzona narzeczona jako Kate
2007: Dziewczyna moich koszmarów jako Consuela
2006: Strażnik (The Sentinel) jako Jill Marin
2005: Ciężkie czasy (Harsh Times) jako Sylvia
2005: Hustler’s Instinct jako Vanessa Santos
2004: Señorita Justice
2004: Medium (The Dead Will Tell) jako Jeanie
2004: Carlita’s Secret jako Carlita
od 2004: Gotowe na wszystko (Desperate Housewives) jako Gabrielle Solis
2003: Snitch’d jako Gabby
2003-2004: Obława (Dragnet) jako Detektyw Gloria Duran (2003)
2001-2003: Żar młodości (The Young and the Restless) jako Isabella Braña

Nagrody
2007 People’s Choice Awards
2007 Bambi Awards
2005 Screen Actors Guild Awards
2004 Hollywood Life’s
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Jose

Jose Antonio Baston jest prezesem Televisy, największej firmy medialnej w Ameryce Łacińskiej.

(Odwiedzono 186 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *