Emily Ratajkowski i Jeff Magid: miłość kwitnie

Ratajkowski i MagidMusimy zmartwić wszystkich fanów zjawiskowej celebrytki o polskich korzeniach!

Wygląda na to, że jedna z najseksowniejszych gwiazd światowego show-biznesu na dobre ułożyła sobie życie uczuciowe. Emily Ratajkowski od kilku miesięcy spotyka się z muzykiem Jeffem Magidem.

Para niechętnie obnaża prywatność przed całym światem. Chociaż na ich profilach w serwisach społecznościowych można znaleźć wspólne romantyczne zdjęcia, rzadko bywają razem na oficjalnych imprezach. Ostatnio byli widziani na najmodniejszych festiwalu muzycznym za oceanem, czyli Coachelli, gdzie po prostu nie wypada się nie pokazać.

Paparazzi przyłapali ich także, kiedy opuszczali legendarny hollywoodzki hotel Chateau Marmot. Ratajkowski i Magid próbowali nic nie robić sobie z obecności nachalnych fotoreporterów. Z ich twarzy nie znikały uśmiechy. Widać, że miłość w tym związku kwitnie w najlepsze!

Co sądzicie o chłopaku seksbomby? Przystojny?
źródło: gwiazdy.wp.pl

Biografia Emily

Emily O’Hara Ratajkowski[3] (ur. 7 czerwca 1991 w Londynie)[4] – amerykańska modelka[1] i aktorka.

Urodzona 7 czerwca 1991 w Londynie[5][6]. Wychowała się w rodzinie artystycznej, jest córką malarza Johna Ratajkowskiego i pisarki Kathleen Balgley. Jej ojciec ma polskie korzenie, a matka jest Żydówką[7]. Większość dzieciństwa spędziła w Irlandii, Majorce i Kalifornii[8] − często zmieniała miejsce zamieszkania z powodu podróży rodziców. W wieku 14 lat podpisała kontrakt z agencją modelek Ford Models, równolegle z pracą modelki ukończyła szkołę średnią. Występowała głównie w kampaniach firm odzieżowych. Większą rozpoznawalność przyniosła jej naga sesja do magazynu Treats!, później pojawiła się w teledysku do utworu „Blurred Lines” Robina Thicke i „Love Somebody” zespołu Maroon 5[6].

Filmografia
Andrew’s Alteration (2004) – młoda dziewczyna
A Year and a Day (2005) – dziewczyna
iCarly (2009–2010) – Tasha (gościnnie)
Robin Thicke: Blurred Lines (2013) – modelka
Zaginiona dziewczyna (Gone Girl, 2014) – Andie Fitzgerald
Ekipa (Entourage, 2015) – Emily Ratajkowski
The Spoils Before Dying (2015) – Agentka Day
We Are Your Friends (2015) – Sophie
Hot Girls Wanted (2015) – ona sama (zdjęcia archiwalne)
Cruise (2016) – Jessica Weintraub
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 139 razy, 1 wizyt dzisiaj)

0 myśli na temat “Emily Ratajkowski i Jeff Magid: miłość kwitnie”

  1. aj waj…. przecież Polka czystej krwi nigdy nie zrobiłaby kariery w zażydzonej Hameryce… jakie to proste….

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

*