Drew Barrymore i Will Kopelman rozwodzą się


Barrymore i KopelmanDrew Barrymore nie ma szczęścia do związków. Z obecnym mężem, Willem Kopelmanem była od 2012 roku. Para ma razem dwójkę dzieci, Olivię i Frankie’go. Dziś, aktorka rozwodzi się już po raz trzeci.

Z pierwszym mężem, Jeremym Thomasem, stanęła na ślubnym kobiercu zaledwie po 19 dniach znajomości. Uczucie nie przetrwało nawet roku. Sześć lat później znów stanęła przed ołtarzem, tym razem z Tomem Greenem. Z tym partnerem również się rozstała.

Aktorka i Kopelman, handlarz dziełami sztuki, pobrali się po roku znajomości w 2012. Na sformalizowanie swojego związku zdecydowali się, ponieważ spodziewali się córeczki. Gdy tylko lekarz przekazał im dobrą wiadomość, Will oświadczył się aktorce.

Dzisiaj zagraniczne media informują jednak, że Will i Drew postanowili wziąć rozwód.

– Od pewnego czasu mają problemy. Zamieszkali nawet osobno, a gdy to nie pomogło, postanowili się rozejść.

Związek z obecnym mężem należy do najdłuższych w miłosnej historii gwiazdy.

Czy po kolejnym rozwodzie Barrymore zdecyduje się wyjść za mąż po raz czwarty?
źródło: gala.pl

Biografia Drew

Drew Barrymore (ur. 22 lutego 1975 w Culver City) – amerykańska aktorka, producentka i reżyserka filmowa. Zdobywczyni Złotego Globu za rolę w filmie telewizyjnym Szare ogrody.

Pochodząca z rodziny aktorskiej Drew Barrymore (jej dziadek John Barrymore to znany amerykański aktor szekspirowski) pojawiła się pierwszy raz na ekranach w wieku 11 miesięcy w reklamie jedzenia dla psów. Stała się znana dzięki udziałowi w filmie Stevena Spielberga E.T.. Nagła popularność niefortunnie wpłynęła na jej dzieciństwo, gdyż szybko sięgnęła po alkohol i narkotyki, uzależniając się od nich. Ten okres opisała w wydanej w 1991 autobiografii Little Girl Lost (Mała zagubiona dziewczynka).

Po wielu kuracjach odwykowych zaczęła pojawiać się w mediach jako symbol seksu, co sprowokowało Spielberga (jej mentora) do podarowania jej na 20. urodziny kocyka z napisem „Przykryj się”. Barrymore stała się dojrzałą aktorką, która również zaczęła angażować się w produkcję filmów (założyła agencję produkcji Flower Films).

Z mężem Willem Kopelmanem (handlarzem dziełami sztuki) ma dwie córki: Olive (ur. 2012) i Frankie (ur. 2014)[1][2].

Przez pewien czas do 2002 r. była wegetarianką i promowała działania organizacji PETA na rzecz zwierząt.

Filmografia
Aktorka
Filmy fabularne
1978: Suddenly, Love − Bobbi Graham (niewymieniona w czołówce)
1980: Bogie − Leslie Bogart
1980: Odmienne stany świadomości (Altered States) – Margaret Jessup
1982: E.T. (E.T. the Extra-Terrestrial) – Gertie
1984: Podpalaczka (Firestarter) – Charlene ‘Charlie’ McGee
1984: Różnice nie do pogodzenia (Irreconcilable Differences) – Casey Brodsky
1985: Oko kota (Cat’s Eye) – Amanda
1985: Star Fairies − Hillary (głos)
1986: W krainie zabawek (Babes in Toyland) – Lisa Piper
1987: A Conspiracy of Love – Jody Woldarski
1989: Daleko od domu (Far from Home) – Joleen Cox
1989: Zobaczymy się jutro (See You in the Morning) – Cathy Goodwin
1991: Motorama – dziewczyna
1992: Rysopis mordercy (Sketch Artist) – Daisy Drew
1992: Guncrazy – Zawsze strzelaj dwa razy (Guncrazy) – Anita Minteer
1992: Trujący bluszcz (Poison Ivy) – Ivy
1992: Gabinet figur woskowych 2: Zagubieni w czasie (Waxwork II: Lost in Time) – ofiara wampira
1993: Świat Wayne’a 2 (Wayne’s World 2) – Bjergen Kjergen
1993: Podwójne wcielenie (Doppelganger) – Holly Gooding
1993: Nie ma kryjówki (No Place to Hide) – Tinsel Hanley
1993: Historia Amy Fisher (The Amy Fisher Story) − Amy Fisher
1994: Wystrzałowe dziewczyny (Bad Girls) – Lilly Laronette
1994: Inside the Goldmine – Daisy
1995: Batman Forever – Sugar
1995: Szalona miłość (Mad Love) – Casey Roberts
1995: Chłopaki na bok (Boys on the Side) – Holly Pulchik-Lincoln
1996: Krzyk (Scream) – Casey Becker
1996: Wszyscy mówią: kocham cię (Everyone Says I Love You) – Skylar Dandridge
1997: Drużbowie (Best Men) – Hope
1997: Pobożne życzenie (Wishful Thinking) – Lena
1998: Miłość i frytki (Home Fries) – Sally Jackson
1998: Długo i szczęśliwie (Ever After) – Danielle De Barbarac
1998: Od wesela do wesela (The Wedding Singer) – Julia Sullivan
1999: Olive, the Other Reindeer − Olive (głos)
1999: Ten pierwszy raz (Never Been Kissed) – Josie Geller
2000: Aniołki Charliego (Charlie’s Angels) – Dylan Sanders
2000: Titan – Nowa Ziemia (Titan A.E.) − Akima
2000: Bezwiedne figle – O czym się nie mówi (Skipped Parts) – dziewczyna
2001: Chłopaki mojego życia (Riding In Cars With Boys) – Beverly Donofrio
2001: Luźny gość (Freddy Got Fingered) – recepcjonistka pana Davidsona
2001: Donnie Darko – Karen Pomeroy
2002: Niebezpieczny umysł (Confessions of a Dangerous Mind) – Penny
2003: Starsza pani musi zniknąć (Duplex) – Nancy Kendricks
2003: Aniołki Charliego: Zawrotna szybkość (Charlie’s Angels: Full Throttle) – Dylan Sanders
2004: 50 pierwszych randek (50 First Dates) – Lucy Whitmore
2005: Miłosna zagrywka (Fever Pitch) – Lindsey Meeks
2006: Ciekawski George (Curious George) − Maggie (głos)
2007: Lucky You – Pokerowy blef (Lucky You) – Billie Offer
2007: Prosto w serce (Music and Lyrics) – Sophie Fisher
2008: Kobiety pragną bardziej (He’s Just Not That Into You) − Mary
2008: Cziłała z Beverly Hills (Beverly Hills Chihuahua) − Chloe (głos)
2009: Wszyscy mają się dobrze (Everybody’s Fine) − Rosie Goode
2009: Dziewczyna z marzeniami (Whip It) − Smashly Simpson
2009: Szare ogrody (Grey Gardens) − mała Edie
2010: Stosunki międzymiastowe (Going The Distance) − Erin
2012: Na ratunek wielorybom (Big Miracle) − Rachel Kramer
2014: Rodzinne rewolucje (Blended) -Lauren
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 92 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wykonaj poniższe zadanie *