David Arquette i Christina McLarty wzięli ślub


arquette-mclartyDavid Arquette (43 l.) w końcu poślubił matkę swojego synka, Christinę McLarty (33 l.).

Latem ubiegłego roku w mediach pojawiła się informacja o rzekomych zaręczynach pary.

Początkowo zaprzeczali, jednak w końcu przyznali, że faktycznie planują zalegalizować swój związek.

Teraz dowiadujemy się, że Arquette i McLarty są już małżeństwem!

Agent aktora w rozmowie z magazynem “People” potwierdził, że para pobrała się 12 kwietnia w Los Angeles.

Oboje byli zgodni co do tego, jak ma wyglądać ten najważniejszy dzień w ich życiu.

Zamiast wystawnego wesela zorganizowali skromne przyjęcie, na którym obecni byli jedynie najbliżsi członkowie rodziny oraz przyjaciele.

Przypomnijmy, że dla Davida był to już drugi ślub.

Wcześniej, przez 11 lat był mężem Courteney Cox, z którą ma córkę Coco (10 l.).

Ex małżonka aktora też ułożyła sobie życie na nowo. Obecnie jest zaręczona z muzykiem Johnnym McDaidem i już niebawem także stanie na ślubnym kobiercu.

Gratulujemy!
źródło: pomponik.pl

Biografia Davida

David James Arquette (ur. 8 września 1971 w Chicago) – amerykański aktor, znany głównie z ról w cyklu horrorów pt. Krzyk; rzadziej producent, reżyser, scenarzysta i wrestler (były mistrz WCW).

David Arquette pochodzi z rodziny silnie związanej z filmem. Jest synem aktora i producenta Lewisa Arquette oraz bratem czworga amerykańskich aktorów: Rosanny, Richmonda, Patricii i Alexis. Jego matka Mardi (Olivia) Arquette (z domu Nowak), jest Żydówką polskiego pochodzenia, poetką i byłą aktywistką polityczną ruchu hipisowskiego.

Był mężem aktorki Courteney Cox, z którą ma córkę Coco Riley (ur. 13 czerwca 2004 w Los Angeles).

Wybrana filmografia
1994: Wyścigowcy (Roadracers) – Dude Delaney
1995): Wild Bill – Jack McCall
1996: Krzyk (Scream) – Dwight (Dewey) Riley
1997: Krzyk 2 (Scream 2) – Dewey Riley
1999: Muppety z kosmosu (Muppets from Space) – doktor Tucker
1999: Ravenous – Pvt. Cleaves
1999: Ten pierwszy raz (Never Been Kissed) – Rob Geller
2000: Krzyk 3 (Scream 3) – Dewey Riley
2001: Graceland (3000 Miles to Graceland) – Gus
2006: Rzeź (The Tripper) – Muff (także reżyser, producent i scenarzysta filmu)
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 165 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wykonaj poniższe zadanie *Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.